Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am pus primele poze:

http://picasaweb.google.com/bulgarasi2007
username: bulgarasi2007
parola comuna+07

si intrati pe Web albums.

Somn usor!

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Petro, esti in listuta!

Daca tot suntem mamici de actiune puteti deja sa trimiteti poze pe adresa de mai sus, cate una pentru fiecare luna! Incepand din oct, nov sau decembrie. O sa incerc sa le uploadez cum le trimiteti. Sper ca nu va suparati ca am preluat initiativa...

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Alina, trimitem si de la nastere?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Roxxy, te inteleg perfect, si eu simt nevoia sa stau 2-3 ore sa ma relaxez, dar sa stiu ca e cineva de incredere cu copilul. Si mi-e asa un dor de salonul de cosmetica si coafura...abia astept sa vina mama la mine, sa plec sa-mi fac de cap!!!

Cristina, multumesc mult de complimente, vi le intorc inzecit...si mie mi se pare ca seamana fetele noastre.

Alina, am facut semnatura vizibila pt. ca, intr-adevar era prea pal rozul, din pacate...Multumim pt. album, promit ca o sa bag si eu pozici cat de curand,cum am timp.

Softurela, iti zic si aici :bine ai venit! Oare la Medlife ti-am zis?

Cred ca ies, ma duc sa vad daca se trezeste puiutul meu, e ora de baita si de papa si ea tot doarme...uuufff, adoarme greu, dar dupa aia cine o mai trezeste? Stiu eu cu cine seamana
Va pup si va doresc o noapte linistita...somnic pufos!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Vali si Roxxi, ma gandesc si eu adesea ca tare as avea nevoie sa aibe cineva grija de el 2-3 ore ca sa ma ocup de mine, dar chestia e ca daca nu-l vad 1 ora deja imi e dor de el... si nu ma indur sa-l las pe mana nimanui....

Vali, unde stai, in Berceni? Eu in Aparatori.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Amy26, multumesc pentru incurajari.
Chiar daca ea o sa fie curajoasa, eu sigur mor de frica. L-as lasa doar pe sot inauntru la vaccin dar nu cred ca o sa fie de acord.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Nu mai este nimeni, nimeni pe aici?
Ma duc sa fac un dus si sper sa sarbatorim si noi Ziua Indragostitilor ca daca tot a adormit Alexandra mai devreme, macar sa profitam.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Vasari
In alta ordine de idei am facut albumul aici: http://picasaweb.google.com/bulgarasi2007
Nu am facut publice albumele, ma gandeam ca ar fi dragut sa fie doar pentru noi. Parola este aceeasi, dar am adaugat un 07 la sfarsit pentru ca era prea scurta pt gmail.
Spuneti voi daca le facem publice sau le vedem doar cu parola. Pozele puteti sa le puneti voi sau le trimiteti pe mail: bulgarasi2007@gmail.com si le uploadez eu.

Vreau si eu parola...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!Va urmaresc inca de la odisee, de prin aprilie dar nu as putea spune de ce nu v-am scris pana acum.Toata perioada sarcini si dupa, alaturi de voi, a fost ca si cand as fi citit o carte si in fiecare zi eram foarte nerabdatoare sa aflu ce-ati mai facut, sa dau pagina dupa pagina.Sper ca ma primiti alaturi de voi in aceasta aventura pe care o traim alaturi de proaspetii nostri copii zi de zi.Datele noastre:15 nov. Ana-Sofia, 42 saptamani, 2800 gr,48 cm, apgar9/10,cezariana, DN 12.09.1980. Va multumesc!

bbas

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

anca, eu sunt fericita, inca nu au navalit uratii..

Nici la mine...
Pe Robert l-am alaptat pana la 1 an jumate si pe toata aceasta perioada n-am avut ciclu. Oare acu o fi la fel?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisVa
L-as lasa doar pe sot inauntru la vaccin dar nu cred ca o sa fie de acord.

Cand am fost cu Amira la vaccinul de 2 luni,in fata noastra a intrat un tatic cu baietelul,mamica n-a avut curaj.Si cand l-a intepat pe pui,tata a inceput sa planga mai tare decat bebe.
La noi stiu sigur ca n-am nici o sansa sa-mi trimit sotul.A fost nevoit sa mearga cu Robert la vaccinul de 2 ani jumate,eu eram la serviciu, si mi-a promis ca nu mai repeta experienta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by CrisVa
L-as lasa doar pe sot inauntru la vaccin dar nu cred ca o sa fie de acord.

Cand am fost cu Amira la vaccinul de 2 luni,in fata noastra a intrat un tatic cu baietelul,mamica n-a avut curaj.Si cand l-a intepat pe pui,tata a inceput sa planga mai tare decat bebe.
La noi stiu sigur ca n-am nici o sansa sa-mi trimit sotul.A fost nevoit sa mearga cu Robert la vaccinul de 2 ani jumate,eu eram la serviciu, si mi-a promis ca nu mai repeta experienta.

Si eu ma gandesc ca o sa inceapa si el sa planga de mila ei.

Offf,lasa ca mai bine intram amandoi sa suferim si noi cu fata.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput