Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
Jasmin012 spune:
Nici mie nu mi-a venit, desi de doua ori pana acum mi s-a intamplat sa vad pe chilot cateva picaturi si ma miram caci se spune ca daca alaptezi exclusiv ai mari sanse sa-ti vina abia la 6 luni de la nastere. Dar pana la urma nu au fost decat acele mici pete.
Iar despre kilograme: eu am pus aproape 20, aveam 69 kg inainte de nastere. Acum am 56 si mananc de toate, inclusiv cate o ciocolata intreaga daca am chef, si chiar seara tarziu, pe la 9-10. Vali, si eu fac 33... Oricum se spune ca daca dureaza 9 luni sarcina si pregatirea de nastere tot cam 9 luni ii ia si corpului sa-si revina la normal... ma rog, asa se zice. Asa ca aveti mai bine grija sa nu va slabiti organismul, ca aveti nevoie de mari forte pt a avea grija de bebei... stiu eu cum e... ca de cand il am nu am mai mancat in liniste si pace
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
CrisVa spune:
Multumesc fetelor care au raspuns intrebarilor mele.
M-am linistit acum afland ca si ai vostri nu sunt asa de cumintei seara.
Alex a adormit de pe la 7 si inca mai doarme.
Sa vedem acum daca o sa mai urle avand in vedere ca a dormit asa de mult. Si sper sa mai doarma la noapte.
Nu pot sa ii dau ceai de tei de exemplu?
Pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
CrisVa spune:
Nici mie nu mi-a venit si alaptez exclusiv si iau si anticonceptionale.
Pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
softurela spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Buna, Softurela! E fetita sau baietel? Imi mai trebuie numele lui/ei pentru listuta. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Diana e numele ei, nu al meu. Scuze pt.confuzie.
Referitor la bubite. A mea face niste bubite mici si rosii. Sunt de la caldura. Cum apar asa trec, nu o ung cu nimic.
Referitor la ADHD, cea mai buna prietena a mea are copilul diagnosticat cu aceasta boala si intr-adevar nu deschide deloc tv-ul in prezenta lui. In primii 3 ani pana au diagnosticat boala copilul s-a uitat foarte mult la TV, avea alte probleme de sanatate si asa ii usura suferinta.
Roxxy80 spune:
Am trimis deja 3 poze pe bulgarasi2007@gmail.com.
Azi Matei a fost super plangacios. Niciodata nu mi-a plans asa. Nu urla (ca sa zic asa), dar nu-i convine mai nimic. rade un minut-doua si iar incepe sa planga. Chiar nu-mi dau seama ce are. Nu pare sa-l doara ceva. A mancat super bine. Sunt super obosita. Acum iar urla. Tare bine mi-ar fi prins sa am si eu pe cineva sa ma ajute macar 2-3 ore pe zi.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Victo spune:
anca, eu sunt fericita, inca nu au navalit uratii..
cu somnul..incep s ama obisnuiesc cu cele 5 ore pe care le dorm.
vali..mult succes atunci la bb 2..sper sa in intalnim la urmatoarea odisee..si eu vreau, dar tre sa imi pun un pis d eordine in viata profesioanala. dar cam in 2010 vreau sa vina bb2.
eu zic sa vedem pozele doar cu parola
alina, in legatura cu initiativa, stai linistita..eu ma bucur ca sunt mamici pe aici care au timp s afaca de toate.unele si lucreaza cate un pic.
cris va, bbe meu a suportat f bine vaccinul de 2 luni.
fetele care ati facut infanrix la 4 luni, cum a fost? si cum se cheama exact?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Roxxy, te inteleg perfect, si eu simt nevoia sa stau 2-3 ore sa ma relaxez, dar sa stiu ca e cineva de incredere cu copilul. Si mi-e asa un dor de salonul de cosmetica si coafura...abia astept sa vina mama la mine, sa plec sa-mi fac de cap!!!
Cristina, multumesc mult de complimente, vi le intorc inzecit...si mie mi se pare ca seamana fetele noastre.
Alina, am facut semnatura vizibila pt. ca, intr-adevar era prea pal rozul, din pacate...Multumim pt. album, promit ca o sa bag si eu pozici cat de curand,cum am timp.
Softurela, iti zic si aici :bine ai venit! Oare la Medlife ti-am zis?
Cred ca ies, ma duc sa vad daca se trezeste puiutul meu, e ora de baita si de papa si ea tot doarme...uuufff, adoarme greu, dar dupa aia cine o mai trezeste? Stiu eu cu cine seamana
Va pup si va doresc o noapte linistita...somnic pufos!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
adra_bell spune:
Scriu repede ca maraie bebelina, ca in fiecare seara. Si a mea se trage tot timpul de par, acum si-a bagat mainile in gura pana la cot si se umple de saliva pe fata.
Uff, ce as mai sta si eu sa ma relaxez 2-3 ore dar nu am cu cine sa o las....
Si eu mai vreau un bebe, parca tot fetita as vrea, dar o sa mai astept, din cauza cezarienei, desi varsta nu prea imi permite
Ies, ca ne pregatim de baita. Va urez o seara linistita si somnic dulce!
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
g24hit spune:
hello
am reusit si eu sa-mi mai fac putin timp...
i-am cumparat si noi Iuliei centru de activitati de la tiny love ( ca cel pe care il are si Lala cred-gymini-loveste si canta) si ii place f mult.sta si cate o ora si da din manute si picioruse...
si despre urlat si la noi se intampla de doua zile...oare o fi burtica?
mie mi-a venit menstruatia...si Iulia mai suge cate putin...dar de cand am menstuatie ea a facut kk mai moale.o fi din cauza asta sau doar o coincidenta?azi nu i-am mai dat san dar m-am muls,oricum nu ii mai dadaeam eu f mult dar ma gandesc ca fiecare picatura conteaza...
imi place si mie ideea cu pozele..sa vad cand reusesc sa trimit si eu...
noapte buna.
Amy26 spune:
Multumesc fetelor pt rasp.
Petronela,sa-ti traiasca ``micutza terorista``,am citit frumoasa poveste a nasterii ei;
Alina,multumim pt album!
Cris,succes maine la vaccin!!
Roxxy,imi pare rau,uite din partea mea
ref.la CM,eu am avut de 2 ori dupa nastere(nu mai alaptez de aprox.2 sapt.)si surprize surprize ...fara dureri...nu-mi venea sa cred,eu care ma tavaleam pe jos de durere inainte.Oare asa o sa fie si de acum inainte??? Doamne ajuta
merg sa vad si eu ce poze sa trimit pt.album
pupici
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)