Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
adra_bell spune:
Maria wrapul nu e elastic deloc, e o panza mai groasa si mai tare.
Eu, cand alaptez ma uit la tv sau citesc, asta pentru ca fii-mea nu ma baga deloc in seama. Ma prinde si su mana cealalta ori de san ori de un deget, dar nu se uita la mine de obicei.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Alina, scuze, ca Maria nu stie inca sa citeasca
Inimioara mea
Vasari spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Alina, scuze, ca Maria nu stie inca sa citeasca
Inimioara mea
Inca!
Bianca, inca un mesaj si scapi de moderare!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
geo_ionita spune:
AJUTOR: spuneti-mi cum ati dat voi calciul la bebei? mie mi-a zis dr sa ii pun cei 5 lm in putin ceai ( bebe mananca san) numai ca nu vrea biberonul nici cum...il scoate afara cu limba...cum sa il dau????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Aralia spune:
Neatza!
Am urcat si pozele noastre in album!
Sunt asa de draguti toti bebeii! imi vine sa-i pap pe toti1 Inca odata spun, grozava idee ai avut, Vasari!
Acum trebuie sa batem la cap toate mamicile sa-si puna pozele acolo! Cu cat mai multe cu atat mai bine!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet
Aralia spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
AJUTOR: spuneti-mi cum ati dat voi calciul la bebei? mie mi-a zis dr sa ii pun cei 5 lm in putin ceai ( bebe mananca san) numai ca nu vrea biberonul nici cum...il scoate afara cu limba...cum sa il dau????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Eu ii dau calciu de la Pharco pt ca ala gluconic nu l-a vrut si pe asta il dau cu seringa, e dulce si il papa relativ usor.
Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet
Jasmin012 spune:
Neata fetele.
Mihuta, sper sa aveti un botez frumos. Sa ne povestesti.
Pussi, cum reusesti cu doua mogaldete? Cred ca sunt tare cuminti. Mie Lucas imi ocupa tot timpul, si e doar unul... Iar cand se apuca sa urle.... Te admir. Tuistele tale sunt foarte frumusele... totusi, preferata lui Lucas e Ana, mai ales ca o cheama ca si pe mami a lui...
Darleena, e draguta Kara, si ma bucur ca e cuminte si nu-ti da dureri de cap.
Roxana, nu mai intri? Nu ti/e dor de noi?
Referitor la bebe 2, sa ma anuntati si pe mine, ca sa ne mutam impreuna la o noua Odisee... Si eu de-abia m-am incalzit... de-acum pot sa mai vina vreo doi, sau macar unul... Cum si sarcina si nasterea au fost usoare (am nascut in 10 minute), sunt tare dispusa...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Raluca, in sfarsit, dau de tine.... Mi-a fost dor sa te mai citesc... Imipare rau ca Sabina te chinuie noatea, am trecut si eu prin asta timp de o luna si jumatate... paream un zombie, cu cearcanele... asta pana m-a sfatuit matrona (moasa) de aici de la dispensar sa-l iau pe Lucas cu mine in pat. Vreo doua nopti dupa aia a mai marait el, dar apoi a inceput sa doarma. Acum doarme toata noaptea, de pe la 11-12 pana pe la 10/11 dimineata. De asta il iert ca ziua e mai raut... ma bucur ca ma lasa si pe mine sa dorm. Si e atat de frumos sa dorm cu bebe!
Da, te primim si pe tine pe lista de incuscreala. Lucas e intr-adevar tare frumusel... toata lumea il admira, ne opreste lumea pe strada, in magazine... si asta e de mirare, ca spaniolii sunt mai reci si mai nesuferiti cu strainii, mai ales cu romanii... dar Lucas ii cucereste... ca nu stiu ei ce face el ziua, cum urla cateodata... chiar ieri l-am lasat in patutul lui, sa urle, si a urlat vreo 20 minute pana a adormit... si a dormit un sfert de ora....
Tu o alaptezi pe Sabina? Ca daca da, ai mari sanse sa nu ia raceala de la Ilinca. Lucas nu a racit pana acum desi eu nu l-am menajat, am fost chiar si in vizita la persoane care erau racite si el nu a luat raceala.
Tu cum te simti? Esti bine? Te ajuta cineva cu copiii?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Buna dimineata si o fierbinte !
Nici nu stiti ce dexteritate am capatat sa alaptez copilul si sa scriu in acelasi timp
Stefania , uite o solutie pentru a ajunge la zi
Am avut o noapte linistita tot sper sa ramana toate asa dar copilul meu e fitos .
Mihuta un botez frumos va doresc si sa pupi viitoarea crestina .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
da ai dreptate .dar eu nu am experienta ta...
cat despre fitze incet incet cred ca se pierd..cu cresterea...
mea acum spre ex..viseaza prin somn..si maraie asa ca plans..cred ca viseaza ca nu mai are tzatza....dupa un timp o vad ca incepe sa zambeasca si isi vace buzitele tip ca si cum ar papa..si tzocaie as in gol..e o dulce... si eu ma uit la ea...cred ca nu m-as satura niciodata sa o privesc...e o priveliste asa frumoasa...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Vasari
.... eu nu reusesc sa fac nimic cand alaptez. Chiar e unul din momentele in care sunt imobilizata. :) Maria de cele mai multe ori se uita fix in ochii mei cand papa si imi prinde si degetul de la cealalta mana. Cred ca e momentul nostru cel mai intim.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
si la noi la fel...super...
si noi uram fetelor care sarbatoresc azi(mihuta si ank)..distractie placuta.. pupam crestinii si ancai casa de piatra si numai fericire
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"