Gravidute si mamici de CLUJ - 55
Raspunsuri - Pagina 13
RAMONELLA spune:
Neata si de la noi...Bea nu a mai vrut sa doarma de la 7,si eu tare as mai fi vrut...ea era toata cu gura pana la urechi si povestea de mama focului.![]()
Ii merge bine cu noile tetine,ma bucur ca papa.
Mami Alexia nu ne arati poze cu piticuta ta??
Co ce scumpa e Cari!!!Cum tine ea floarea in mana.![]()
Sa ma laud si eu,Bea isi tine singura sticluta...![]()
![]()
fara sa vrea,normal,si dupa cateva secunde o scapa.Dar tot timpul pune o manuta pe ea cand papa.Poate si ai vostri fac asa,dar eu tare mandra sunt.Si imi pare rau ca nu apuc sa iau aparatul sa fac poza.![]()
Victo lasa,nu te necaji de mamaligile noastre...nu la toti copii le place sa stea pe burta.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
mami_alexia spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2258154080102402558NVgGLy?vhost=good-times
Am pus niste poze o sa mai pun dupa ce le scot de pe aparat. Si am si o gramada de filmulete in care vorbeste Alexia dar sunt foarte mari si nu le pot pune pe Webshot, o sa incerc pe Youtoube, poate reusesc.
MAMI & bebe ALEXIA
anca.b spune:
buna dimineata si de la noi
raportam o noapte linistita ...sper sa devina normalitate, cu o singura trezire, la 4.00. S-a mai trezit pt masa la 7.30, a mincat si dupa o ora si jumatate de "activitati", pt ca era in continuare agitat, l-am imbracat ca pt afara si am deschis geamul. A adormit in 5 minute.
mai repet figura si dupa masa pt ca afara nu cred ca iesim azi, mi se pare foarte frig, chiar daca e soare.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1
mami_alexia spune:
Ramona, stai linistita in privinta statului pe burtica. Alexia nu reusea sa stea, de-abia isi ridica capul, obosea imediat, il punea jos si astepta sa o intorc pe spate. De-abia acum, la 10 luni ii place pe burtica. Din pozitia sezut , incearca sa se ridice in picioare dar daca nu sunt eu in zona, nu are de ce sa se tina si atunci cade pe burta. Nu o ridic imediat si atunci incearca ea sa se rostogoloeasca, nu prea reuseste, fapt pentru care da cu spatele adica in loc sa se tarasca in fata ea se duce in spate.
MAMI & bebe ALEXIA
CristinaGoji spune:
No, cu laptele de vaca - daca e vorba de lapte direct de la "sursa", trebuie avuta mare grija, pentru ca acesta nu este pasteurizat, prin fierbere se distrug anumite microorganisme, dar nu toate. Cel mai sigur pentru copii mici se considera a fi laptele integral UHT (ultra high temperature). Calciul nu este distrus, pentru ca acesta se distruge numai la 700 grade, plus ca dupa prelucrare acesta este reimbogatit cu unele elemente pierdute in timpul procesarii, insa totodata lactatele e bine sa fie consumate in stare cat mai apropiata de starea lor naturala, pentru ca prin procesare pot deveni daunatoare (branza topit, afumata sunt considerate cam daunatoare, mai ales pentru copii de varste mici). Daca se da lapte de vaca pana la varsta de 1 an, exista riscul sa faca intoleranta la lactoza. Desigur nu e mare acest risc, dar exista, la fel cum e si cu mierea si botulismul, glutenul si celiachia. Eu,de exemplu, am facut intoleranta la lactoza ca si consecinta a introducerii timpurii a laptelui de vaca, cu varsta s-a mai atenuat, in sensul ca pot manca lapte (doar UHT sau fiert bine bine), si lactate fermentate, dar nu pot bea laptele nefiert, nu pot manca inghetata
sau alte produse cu lapte inclus
,pentru ca ma doare rau burta si am diaree.
Mami
31+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mami_alexia spune:
Am facut si eu o sedinta de vizualizat poze si am remarcat cat de mult s-au schimbat bebelusii in 2 luni, de cand nu i-am mai vazut.
Tiadris, Bea, Carina, Sara, Irisz, Daria, Miruna au crescut atat de mult!Sper sa nu fi uitat nici o printesica care avea poze pe aici...oricum, aveti niste copii superbi!
Cat despre baietei doar cuvinte de lauda, adevarati pretendenti pentru fetite! I-am admirat pe David, Patrick, Stefan, Joshua Raphael,Andrei, Mihai si Eduard Mihai, ce mai, niste cavaleri!
Felicitari si pentru Stefana si Stefania, alte doua fetite frumusele foc!
Gata cu pozele,merg sa o adorm pe Alexia..
MAMI & bebe ALEXIA
RAMONELLA spune:
Ce scumpica e Alexia!!!Si parca a mai crescut de cand nu am vazut-o!!!Ce-mi place bascuta aceea!!!Si ce figura sta ea pe masina de spalat!!![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
ALEX29 spune:
NEATZA
se pare ca multe optati pt laptele praf si dupa un an ,,,,am mai invatzat ceva
CODRUTZA ce fetitza mare ai ...deja merge la gradi ..uraaaa
LORE draga esti multzumita de AC-mobil ?si Nico imi zicea ca are sie ok
vreau sa fiu sigura ca nu mai trec ptin caldura de anul trecut asa ca prin martie ,aprilie o sa ma ocup de AC pt apartament ...sper sa aleg varianta buna ...cel mobil sau cel care se instaleaza
ANDREEA felicitari pt scumpica ta ,bine ca ati scapat
LOREDANA bine ai venit printre noi 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
GABI si CO va multumesc tare mult ,am avut mare noroc ca n am pierdut lapticul si voi si toate sunteti niste mamici nemaipomenite dragele mele
GABI azi ma duc la cumparaturi pt mamarutza o sa merg la CARREFOUR sa vad ce gasesc ,
iuhuuuuuuu vine masinutzaaaaaaaa si tati acasa ,cred ca esti tare fericita 
CRISTINUTZA asteptam pozele cu burticutza
Tu cum te simntzi ?
ADRIANA e o super mamarutza ta cu bascutza ,tot mai frumoasa ca si mamii
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Alex, dar ce fel de probleme ai avut? Ca ziceai ca puteai sa pierzi lapticul..stii ca eu sunt in urma cu stirile:)
Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar si eu ma plangeam de probleme cu laptele din cauza faptului ca ma balonam. Dupa ce am venit de acasa, dupa Sarbatori totul revenise la normal, era lapte din abundenta iar eu ma simteam ok. Dar dupa primele examene, am intrat iar intr-o perioada de stres si obosoeala,nesomn,etc., iar au inceput problemele:dureri de burta, balonari si lapte putin. De cateva zile e mai bine pentru ca am inceput sa mananc regulat, sa am grija ce mananc si vad ca mi-am revenit si este din nou laptic. Deci la mine totul a fost pe baza de stres si oboseala acumulata.
MAMI & bebe ALEXIA