Aradence minunate (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va rog frumos :www.bowl-tech-expert.com/" target="_blank">material de studiu. Macar teoretic sa stim ceva sa nu ne facem prea tare de rusine
Ada, eu cred ca 3 ore sunt suficiente, ne mai hodinim si noi dupa. Zic si eu, sa vedem ce zic si celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioaii Gabi,am deschis linkul in timp ce citeam si ma asteptam sa vad poze cu strumfii ... si cand colo , promit ca studiez dupa ce adoarme Diana.
Ce sa zic de ore,teoretic cred e destul trei ore,dar practic ... ??? Io stiu???
ADA asta cu "o sa ne vina randul rar la bila" - vaiii cum suna Cred ca ai ceva dreptate,s-ar putea sa prindem gustul,mai stii?
Cine mai vine?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, eu zic ca-i destul o pista si sa nu mai rezervi inca una. Si Niko zicea ca vine. Dar Anca, Cristinacsa, Ildi...?
Si eu mai mult merg sa ne intalnim, nu neaparat sa "fac muschi" cu mingile alea.

Gabi, studiez si eu materialul.
Eu sigur nu voi putea sta mai mult de ora 22, nu stiu daca rezista Adelina pana atunci ca ea vrea musai tzatza la culcare si nu se culca cu nimeni in afara de mama-sa.

Da chiar, a jucat careva din voi bowling vreodata?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ioi si mingea aia de 7-10 kg trebuie aruncata cu o mana???

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Mai apar si eu pe aici...
Am mai citit dar n-am avut chef de scris...
Noi suntem bine, Carina a fost putin racita, dar nu prea grav.
Ca tot discutati de ciini, avem si noi unul de citeva zile( de fapt una, ca e fetita), tot labrador.
Vad ca va intilniti la bowling, nici eu nu am jucat, dar am mai asistat de vreo 2 ori...
Gabi, nasoala telenovela...Saracul copil ...
No, va las, va mai scriu miine.
Acu vorbesc cu Mihai , ca e in Germania...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Cristina, tu nu vii joi la intalnire?
Hai ca tu ai cu cine lasa fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai mie,cum cu o mana??? Sper ca nu veti hohoti prea tare cand imi voi dezvalui talentele in domeniu

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA

" . Nu e de parerea ta cel ce te aproba, ci cel ce te imita. (Grigore Moisil) "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CRISTINACSA, de la cine ai luat catelusa? Ca s-ar putea sa fie pui de la Ringo al meu... Cat timp are? Sa aveti noroc de ea, fetele or sa o adore, tu mai putin, pana nu trece de faza cu educatia si rosul de toate cele .

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci are rost sa mai sun pentru o ora in minus? Eu zic ca nu. Oricum, daca vrem sa stam doar trei ore nu ne poate obliga nimeni sa platim patru, nu? MAi vedem noi acolo.
Alina, eu am jucat doar o data acum 3 ani la mare si mi-a placut. Am facut ceva febra musculara si o mica basicutza la degetul mare... dar am fost la inaltime. Oricum, atunci am jucat in 3. O sa ne distram fain, abia astept.
Cred ca Vladut al meu are varicela. Acum o saptamana a avut febra 3 zile la rand, cred ca v-am spus, si de cateva zile i-au iesit vreo 4-5 bubite, care arata exact ca varicela. Treaba eate ca verisoarele de la alba au facut si ele varicela la nici doua saptamani de cand au venit copiii mei de la bunici, unde au stat mult impreuna. A facut si cumnata-mea saraca, ii este tare rau. Iulia a avut si ea o forma usoara, cand era de varsta lui Vladut, si ea e ok acum. Dar chiar asa, sa aiba doar 5 bube? Adevarul e ca il mananca rau de tot noaptea.
Ma duc sa-i culc, noapte buna. Hodiniti-va sa prindeti puteri si mancati bine zilele astea sa puteti duriga biloiu.

Alina m, tu pe langa banii ce se strang pentru 8 martie mai faci ceva cadouri la doamne separat? Sau la directoare? Off topic:Am tot uitat: ce smechere am fost noi cu mango la tema cu fructele exotice...Nu? Eu am dus si ananas, sic! Ca a insistat Iulia.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADA, David a avut varicela la 6 luni, a debutat prima zi cu 10 bube pline cu lichid, ca niste picaturi de roua, a doua zi 20, iar a treia zi a fost plin din cap pana in picioare. Febra a aparut abia a treia zi. Nu prea ai cum sa confunzi boala, bubele sunt muuuulte, peste tot, inclusiv in gurita si pe pielea paroasa a capului. Daca Vladut a facut vaccin antivaricelic, e posibil sa faca o forma foarte usoara. Tratamentul e simptomatic, antitermice, mixtura mentolata pe bubite si un antihistaminic. Si trebuie evitat stresul termic (variatii de temperatura) precum si contactul cu persoanele straine, pe langa faptul ca este extrem de contagios, organismul slabit e dispus sa inhate si alte boli (viroze, stafilococi etc). Eu personal nu cred ca e varicela, s-ar fi umplut tot in zilele astea. Partea nasoala cu varicela este faptul ca persoana bolnava e contagioasa deja cu trei zile inaintea declansarii, deci inevitabil o daruieste tuturor.

Antrenati-va si papati bine pentru bile, distractie placuta si din partea mea.

Edit: doar patru litere am papat din text, doarme David si incerc sa "clapai" cat mai putin

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput