Aradence minunate (90)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Carmen, ce faina burtica ai!
In prima poza parca se vede cum a miscat bb, in partea stanga e bombata putin...sau mi se pare mie?!
Mel e frumusica la serbare si eleganta. A spus poezie?
Edit:Acum am vazut ca ai editat Carmen, eu eram sigura ca-i piciorul lui bb desi ma gandeam ca-i cam repede sa se vada asa bine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Da Alina,a spus poezie si cantecel cu celelate 2 fetite.Serbarea a fost la mine la scoala in sala festiva.Sau v-am mai spus ?
Moni esti draguta dar am numai 4 luni jumate.Mai am timp sa depun.De abia astept sa vina vreamea buna si sa mai iesim pe afara ca asa tot in casa nu mai mai opresc din mancat.Am luat 6 kg DEJA !!!!!!!
Carmen(22+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
pufymic spune:
Miha prin cezariana a nascut Claudia(ca mai avea inca o cezariana in antecedente), dar dupa ce a inceput travaliul.Si avea deja 38 de sapt....deci era la temen.
Si intr-adevar era programata de medicul ei(Furau) pentru cezariana initial in sapt 1-8 martie iar sapt trecuta a reprogramat-o pentru 28 febr.....dar bb a hotarat altfel!
Acum urmezi tu...
Carmen esti tare frumoasa!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
flavia ramona spune:
Felicitari Claudia din tot sufletul. Sa fie un bebe sanatos si cuminte, sa nu o oboseasca pe mami prea tare.
Ada, Bogdan a vomitat foarte mult pana la cateva saptamani dupa diversificare, deci pana dupa 6 luni si ceva. Vomita si la 1-2 ore dupa ce manca, deci nu era regurgitarea normala. Eu pe la 4 luni am chemat-o pe Marienut ca eram satula de mirosul de acru si de schimbat atat hainele lui de nu stiu cate ori pe zi, dar si ale mele, ca uneori atat de tare dadea afara de ma facea toata plina de voma. Dr mi-a spus ca sunt unii copii care au gura stomacului mai larga si pana nu incep cu mancarea solida, adica pana nu au mai multe mese solide pe zi, dau afara lichidele. Mai exista intr-adevar o boala, care nu mai stiu cum ii zice, care doar chirugical se rezolva, cand copilul vomita chiar si mesele solide.
E tare neplacut, te saturi, dar la noi s-a rezolvat dupa ce a inceput sa manace atat legumele cat si fructele.
Daca ia bine in greutate atunci e ok, cand nu ia in greutate atunci nu e normal.
Zilele trecute vorbeam cu o prietena care are aceeasi problema, micuta ei are 5 luni si 2 saptamani si vomita de mica, dar fiind pe lapte praf a inceput deja diversificarea si a observat ca acum nu mai vomita decat atunci cand bea laptele, ce mananca solid nu mai da afara.
Nu-s buna la explicatii, mai ales la cele medicale, da daca vrei suna-ma si mai vorbim.
Carmen, arati tare bine, se vede ca esti implinita si fericita.
Miha si eu vreau sa stiu ce tort de scutece?!
cristiana70 spune:
Neata fetele, tocmai ne-am intors din "excursie", am dus la Cargus pachetul pentru ai mei. Bine ca m-am dus azi, ca intr-o zi lucratoare cred ca e jale sa traversezi zona Vlaicu si Fortuna. M-am edificat si cu situatia lucrarilor la liniile de tramvai , poate le da drumul la vara, judecand dupa faza in care sunt.
ALINUSH, nu e prima data ca patesc d-astea cu soacra, ce nu reuseste sa vanda ne baga noua, calitatea I. Cred ca il asteapta pe al meu o fatza lunga la intoarcerea acasa, ca nervii de s-au dus. Multumesc pentru pontul cu gradinita, sper ca nu sar calul daca merga saptamana viitoare pana acolo sa vad ce si cum, in cel mai rau caz ma poftesc afara.
MIHA, nu baga spaima in mine, eu nici macar n-am facut IgM-ul, cand au vazut rezultatul la IgC doctorul a zis ca e ok. Of, of, lasa ca si la voi o sa fie bine, mai ales ca ai pus in tema toata echipa, sper sa nu ajungi si tu ca mine, sa te duci sa nasti de la servici si sa se uite aia la tine ca la extraterestrii, in camasa de noapte de spital, cu ghete de strada si poseta dupa gat !
FLAVIA la sinromul de reflux gastro-esofagian te gandesti? La majoritatea copiilor se "repara" natural, rar e cazul de interventie chirurgicala.
Hai ca scot aspiratorul la atac, sa vad ce ganduri are fiul meu, dupa umila mea parere ar trebui sa faca un nani.
cristina mamica de David (21.12.2006)
gabitzica spune:
Carmen, foate bine arati. O mamica implinita! Si Mel e tare scumpa.
Cristiana, da unde stau parintii tai?
alinamoro spune:
Am intrat sa va salut, mergem imediat la Bihor.
Va doresc un week-end placut!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
GABITZICA, ai mamei stau la Beius, iar ai lui tata la Bucuresti, intelegi tu, fiecare cu parintele vitreg aferent. La Bucuresti am trimis pachetul.
ALINUSH, drum bun, saluta Bihorul si din partea mea!
cristina mamica de David (21.12.2006)
Melania 14 spune:
Alina drum bun sa aveti!
Fetelor multumim de aprecieri.Sper ca la botez vom avea mai multe poze decente.
Am fost ieri in Selgros si am gasit asternuturi de pat cu printesele Disney.Mel a fost incantata si cu toate astea a acceptat sa le dau jos de pe pat pt ca trebuie duse la croitoreasa pt unele ajustari.
Merg la somn pt ca parca vad ca maine la 7.30 am trezirea.
Carmen(22+) si Melania Ioana(14.01.2005)
ASA DA-ASA NU !
Somleac spune:
Salut, eu cred ca voi face noapte alba. Mi-am permis sa beau o cafea la botez si acum veghez. Am niste glezne cat un genunchi, genunchiul cat capul iar pe ala l-am pierdut .
Poze n-am nici acum ca al meu a venit ca o floare de la petrecere si direct s-a culcat.
Sa va pove o faza mortala. Pruncii au stat cu taica-meu cat am fost noi la botez. Cand ne-am intors acasa imi tine taica-meu o teorie superba despre cum trebuie invatati copii ce-i aia ordine si disciplina, ca de aia am eu atat de lucru ca numa eu adun dupa ei si uite el cum i-a invatat de nu mai sunt nici haine si nici jucarii prin casa, treaba mea, dar el imi spun...bla bla.Incerc eu sa mormai ceva ca Alex inca ii mic, iar pe Daria sa o tot pun sa adune dupa amandoi e frustrant ...n-am nici un cuvant. Acum cand sa vin la PC dau sa deschid usa la birou, imping merge greu dar merge pana la un punct unde se intepeneste. Abia am reusit sa intru, mai bine nu intram. Rafturile goale, sertarele goale continutul pe jos. Imi vine sa . Pai mersi asa sa mentii ordine lasandu-i sa devasteze alta camera. Cel mai tare ma amuza/ingrijoreaza faptul ca precis el nici nu stie ce au facut pruncii aici. Asta da supraveghere. Mai nasol e ca nici nu voi putea sa-i spun nimic, pentru ca o va lua ca afront personal si-mi va zice ca daca nu-mi convine nu-i nimic alta data sa las pe altcineva cu ei. Si n-am pe cine altcineva. Asa ca va zic voua sa ma descarc.
Eu n-am vazut nici o poza cu burta lui Carmen ...?
Am uitat sa va spun ca de 3 zile doarme si Matia in pat de baiat mare in camera cu restul trupei. E super incantat, l-am surprins ieri in pat cu pernuta in brate cantandu-si nani nani.
Alina , drum bun.
Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006