Firme mobilier - de evitat!

Firme mobilier - de evitat! | Autor: Adema

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca regulamentul forumului ar permite, dar as fi vrut sa deschidem o lista a firmelor de mobilier la comanda care ar trebui evitate.
Cum peste tot gasim doar reclamele lor, poate nu ar strica sa scriem undeva si problemele avute cu ei. Spun asta fiindca recent am avut maaari necazuri si insomnii provocate de o astfel de firma.
POate nu ar strica deci o astfel de "lista neagra"....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ar fi utila o asemenea lista dar poate mai utila una cu firme recomandate calduros de persoane multumite.
Eu una caut in perioada asta un producator de mobila de calitate si la pret rezonabil, foarte important este sa mi-o si proiecteze in functie de spatiu si necesitati.
Deocamdata pot sa recomand calduros doar Neoset dar ca pret....

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

dana d, asta am cautat si eu, o firma serioasa, cu pret rezonabil, mobila de calitate si care, asa cum spui si tu, sa o proiecteze in functie de ce ai in apartament. Fiecare cauta cred acelasi lucru, problemele incep abia dupa...
Si cu recomandarile...e relativa treaba! Spun asta fiindca la aceasta firma cu care acum am avut necazuri, mi-am mai facut cate ceva si am fost multumita, deci pana acum as fi recomandat-o cu caldura! Ceea ce nu mai pot face acum, dupa ce m-am "fript" rau! Si asta cred ca se intampla si cu oamenii si cu firmele..se schimba in rau cand ajung la anumit nivel!
Am comandat o bucatarie si un dressing si ...de cand au venit cu "lemnele" in apartament, am albit de zece ori! Nu au fost luate masurile cu atentie (de catre ei, evident!), nu au tinut cont de legaturile de alimentare cu apa si scurgere din spatele masinii de spalat vase, corpuri care veneau dupa usa (desi nu asa ar fi trebuit), sistem de lift la dressing care nu se putea cobora (fiind mai lat decat deschiderea usilor) etc,etc. Mobila evident ca nu s-a putut monta in acea zi si a fost luata la taiat/rectificat, cu nervii de rigoare, cu timp pierdut si cheltuieli in plus. Povestea a culminat cu
convorbirea telefonica dintre mine si patronul firmei! Care in loc de a isi cere macar vre-o scuza, nu a putut decat sa ma jigneasca la telefon intr-un monolog care a culminat cu trantitul telefonului! Pe banii nostrii, pe greselile lor...asa a considerat ca e bine sa reactioneze!
Pentru cei interesati, deschid deci lista de care vorbeam cu firma din Ploiesti "Formafit Ambient"
Si...ai grija, dana d, ca se lauda cu nenumaratele lucrari din capitala! Sa nu dai peste ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Adema, cand am inceput sa citesc postarea ta, gandul meu a zburat la Formafit (stiu ca esti din Campina).
mi-au mobilat bucataria si dormitorul matrimonial; bucataria a iesit binisor, chiar daca nu e conform schitelor agreate dar dormitorul
la cateva luni dupa instalare, s-a dezlipit oglinda, s-a spart cu un zgomot ingrozitor; norocul nostru ca nu era nimeni in camera (in special copilul).
nici pana azi nu mi-au inlocuit-o.
mi s-a rupt "liftul" de la dulapul de haine; cu greu i-am adus sa remedieze problema, chiar daca mobila ero in garantie.
am avut parte de aceeasi "amabilitate" si promptitudine.

eu cred ca au foarte multe comenzi de onorat si pur si simplu nu le mai pasa.
termenul de executie pt dormitor a fost de 5 saptamani.

Mergi la inceput

Aoleu, bine ca ati impartasit necazurile voastre sa deschidem ochii mai bine. Cred ca nu m-as fi gandit la probleme de genul asta daca nu va citeam pe voi. Se pare ca pana la urma mai bine apelezi la o firma mare si mai scumpa pentru ca cu mobila nu-i de glumit, o faci pentru termen lung si vrei sa fie perfecta.
Explicati-mi si mie ce e ala lift la dressing. Si eu vreau sa fac un fel de dulapuri in perete pe o inaltime mai mare 2,80cm. Practic am niste nishe inchise pe 3 laturi cu pereti si vreau doar usi si in interior rafturi si bara de haine. In partea de sus bineinteles ca se va ajunge mai greu si mai rar dar vreau sa folosesc spatiul cat mai eficientn dat fiind ca apartamentul meu nu are camara, nu are debara.. iar eu am o multime de troace.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

http://www.gelutrade.com/accesorii%20dulapuri.htm

lift tragator pentru haine - se foloseste pentru partea superioara a dulapurilor, este usor de accesat dar are dim fixe .

Mult succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

Sorry, nu am fost pe topic...

Am vrut sa ajut doar...

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

dana d, spui de "mai scump"? Pai iti imaginezi ca aceasta Formafit e ieftina??? Te inseli! Mai ales ca acest "domn" patron imi spune ca "el mobileaza case de ministrii si guvernanti" si nu are plangeri, iar eu m-am gasit sa ma plang de ei! Ca "nu isi mai pierde timnpul sa discute cu mine dupa ce mi-a pus la dispozitie cele mai bune inginere", ca am semnat schitele initiale si acum EU nu mai sunt de acord cu ele si cer modificari! Da, acest comportament "costa" mult!
Clyo, deci cunosti personajele! Sunt oricum, renumiti in zona ! Dar cele rele uite ca nu prea se spun si nu e deloc bine!
Liftul este ca cel prezentat de alias.Este foarte util pt. a putea accesa lucruri la o inaltime la care altfel te-ai sui pe o scara ceva. Numai ca mi l-au pus mai lat decat deschiderea usilor (glisante) si ca sa "repare" au mai facut un perete intermediar si au scurtat l;iftul. Tot o carpeala! Nu mai spun cat costa un astfel de lift!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Eu pot sa va zic de firma renumita Staer care i-au luat matusa-mii 70 de milioane pe o canapea care cica era din piele ca dupa ce a achitat-o sa ii zica, ca stai, nu e din piele, doamne fereste! e din vinilin! Ce, ea a inteles ca e din piele??? Pai la banii astia???

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Altii de care sa va feriti: norvinia.
Din Brasov, dar au si-n Bucuresti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adema

dana d, spui de "mai scump"? Pai iti imaginezi ca aceasta Formafit e ieftina??? Te inseli! Mai ales ca acest "domn" patron imi spune ca "el mobileaza case de ministrii si guvernanti" si nu are plangeri, iar eu m-am gasit sa ma plang de ei! Ca "nu isi mai pierde timnpul sa discute cu mine dupa ce mi-a pus la dispozitie cele mai bune inginere", ca am semnat schitele initiale si acum EU nu mai sunt de acord cu ele si cer modificari! Da, acest comportament "costa" mult!
Clyo, deci cunosti personajele! Sunt oricum, renumiti in zona ! Dar cele rele uite ca nu prea se spun si nu e deloc bine!
Liftul este ca cel prezentat de alias.Este foarte util pt. a putea accesa lucruri la o inaltime la care altfel te-ai sui pe o scara ceva. Numai ca mi l-au pus mai lat decat deschiderea usilor (glisante) si ca sa "repare" au mai facut un perete intermediar si au scurtat l;iftul. Tot o carpeala! Nu mai spun cat costa un astfel de lift!

"Don't judge a man until you have walked two moons in his moccasins"

Scuze, eu imi inchipui ca "cel mai scump" e Neoset, dar cel putin stiu ca fac lucru de calitate. Probabil ca mai sunt si altii scumpi dar eu nu am prea multa experienta, cu Neoset am lucrat si de ei am fost multumita si de servire si de produse.
Ai incercat sa-i ameninti cu OPC-ul sau chiar sa-i reclami?

Fetele mele

Mergi la inceput