Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

[b]GIANI,FELICITATRI MAMICO!!!SA-TI TRAIASCA FECIORUL,ANDREI!!![/b]

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-au pus pe net analizele, in ordine, la secretie, mi-a iesit asa: FRECVENTE EPITELII SUPERFICIALE SI INTERMEDIARE. RELATIV FRECVENTE PMN. FRECVENTI BACILI DODERLEIN. RARI COCI GRAM POZITIV ABSENTE LEVURI. ABSENT TRICHOMONAS VAGINALIS..ok, ce- s astea, or fi bine??
..cau urmeaza partea dureroasa, sunt disperata deja!
Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col: CULTURA IN CONDITII AEROBE -PREZENT STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B SENSIBIL: Augmentin Ceftriaxon Cefuroxim Ciprofloxacin Claritromicina Clindamicin Cloramfenicol Penicilina REZIST.
Deci nu am scapat de streptococ!..dupa 10 zile de augmentin!! ce ma fac??????????????? dak zice dr ca trebuie cezariana din cauza asta?? o sa o sun sa vorbesc cu ea!!nu ma asteptam sa fie in continuare prezent, dupa tratament!!
ajutooooooooooooor, randunime, ce ma fac, de ce nu a trecut mizeria asta de streptococ???

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pai zozelina, 4 deja se ezista pe crengutza...luni sunt 3 prormarai la cezariene...deci in total 7...si mai raman 3 surprize...si 3 zile la mijloc...

tocmai ce am rata si programarea la manichiura ca o aveam ieri nu azi...asta e, ramane pe luni la 3...sper sa nu mai uit de data asta...

Pupe si fug direct cu sora la shoping...

mami_papatot +31 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crenguta noua!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutza, asa sper si eu sa fie mai rapid acum, tac-pac! Din auzite cica e f. rapid la a doua nastere si ma rog numai sa nu ma apuce in orele de varf, ca tre sa ajung la Elias din Berceni, prin centru

Fetelor, Roxana era bine aseara, doar ca sta mai mult in patut si asteapta nerabdatoare "intalnirea" cu bb!

Eu mi-am facut un suculet proaspat de portocale si gref, iam-iam!

Stela, si eu am avut o faza, la fel ca Delph. Dupa ce am nascul, la vreo 5 luni, mi-am scos o masea de minte si i-am zis dr. ca am suportat nasterea, dar la dentist lesin . M-am speriat degeaba, ca a avut o mana usoara si n-am simtit nimic(cu anestezie locala, normal )

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hai ca mai scriu pe masura ce citesc ultimele pagini...nush ce mi-a venit sa intru totusi...
BINE AI VENIT PE LUME ANDREI!!!SA TRAIESTI, SA FII SANATOS SI PARINTII TAI SA SE BUCURE O VIATA DE TINE!!
BRAVO BUTUCICO, ESTI MARE! TE IUBIM MULT!

Zozelina, saraca de tine, nu mai faci fata la coordonarea mesajelor...Aoleu, ce-o sa ne facem cand nasti tu? Cine preia centrul de informatii si cine ne face capitolase noi, caci atunci probabil si Clau si Ioana vor fi cam...indisponibile?? In orice caz, de-aia biata Butucica a tras un travaliu asa lung si a durut-o, ca n-avea galerie!
Rox, . Cum sa nu stiu melodia "Zece"? Cu putin inaintea nuntii ne-a pus-o un prieten al lui Petrica, ne-am indragostit amandoi de ea si atunci omul ne-a dedicat-o la nunta si am dansat pe ea-e categoric una din melodiile noastre ca pereche. As reasculta-o, nu-mi amintesc exact toate versurile dar probabil si Iuliei i se potriveste...
Stela, de constipatie te tratezi cu supo cu glicerina, e f ok. Dupa anestezie generala nu te doare capul, ai corpul un pic amortit dar trece mai repde ca la rahi asta; eu n-am varsat, nu m-a durut capul, doar ca am o oarecare amnezie, cum si povesteam. Dar tie nu vad de ce ti-ar face generala, la mine a fost din cauza problemelor mele, pt bebe e mai bine rahi. Atentie, laptele nu curge imediat la cezariene! Olgutza, si tu erai stresata-in nici un caz nu va stresati cu laptele, poate veni la 3-4 zile, dar dupa nastere incepeti de la 24 de ore sa va mulgeti, sa se desfunde canalele. Luati garmastan (la Giulesti asta prefera, dar e cam lipsa prin farmacii) sau Bepantene si masati, sunt f bune.
Intaresc ce zice Delphin. Ceara sa n-o vad, cezariana am putut si as mai face inca odata, dar din pacate la mine nu se mai prea pune problema...in fine, sa nu deviem de la subiect. De calmante v-am zis, eu am fost complet idioata ca am rezistat tacuta, ceri de cate ori ai nevoie. E si aici un avantaj in faptul ca laptele vine mai tarziu la cezariana, in primele ore ti se poate face orice, dar Ketonalul e ff bun. Capul e mai prudent sa nu-l misti, daca ai noroc sa nu te doara ok, ai noroc, dar am vazut ce inseamna dureri de cap, nene, la o fata careia uitasera sa-i zica sa nu miste capul dupa rahi...Iar ca sa-i raspund lui Rox, e simplu de ce e mai bine pt bebe la cezariana: ca nu face absolut nici un efort! Dar nu mi se pare ca asta inseamna sa optezi tu din start pt ceza numai de dragul bebelui; e totusi o operatie, cu riscurile ei; cel mai bine e sa hotarasca medicul, insist acum si mai mult sa va zic asta, nu va mai faceti voi planuri, aveti incredere in medicul care v-a urmarit. Greu e prin orice metoda, SE POATE prin orice metoda, lasati medicul sa faca cu organismul vostru si al bebelui ce e mai potrivit pt ele!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Acu am citit, sunt in urma rau...

FELICITARI, GIANI, BINE AI VENIT PE LUME ANDREI, SA FII SANATOS SI MANCACIOS!

Fetelor imi dati voie sa-mi schimb si eu prefixul de azi, nu mai am rabdare pana maine!
Am implinit 30 de saptamani!

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput