Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine!

Abia am reusit sa recuperez din urma tot ce mi-a scapat ieri, asadar:

Bine ai venit pe lume bebe MIHNEA!!!! Felicitari Teo pentru nasterea rapida si usoara! Te asteptam pe crenguta cu mai multe detalii!!

Naty, impresionanta povestea nasterii tale!! Mai mult decat ce s-a spus deja..nu am ce sa mai spun...FELICITARI PENTRU TOT!

StelaFelicitari si tie pt cele 30 sapt. Mi-ai facut o pofta sa-mi schimb si eu semnatura...dar mai am rabdare macar pana dupa-amiaza..

Ursuletule bafta la bebecontrol! La fel le doresc si celorlalte randunici care mai merg la doctor..nu mai tin minte care ca am citit un capitol si ceva si nu mi-am luat notite..

Nu-mi vine sa cred ce teapa i-a tras randunoiul lui Simo, sa declare el altceva....m-as infuria la culme,cum adica? vorba lu' Papacioasa ca tare bine a descris furia ce-ar simti-o...

Pup tot stolul si sunt prin preajma ca azi sunt sefa de santier, randunoiul pleca cu maicasa la capitala si eu raman tintita aici..asta e..

Dar m-am rasfatat ieri,ca mi-a facut Ioana pofta de coafor si am fost si eu de-am stat vreo 3 ore p-acolo: facut manechiura, pedichiura, pensat, putin tuns...si multa barfa..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Doamne ce veste frumoasa am primit..asa..la prima ora!!Doamne-ajuta sa avem si noi parte de asa nastere!!Sunt bulversata!
Nici nu pot sa fac scrisorica..O sa scriu..pe bucatele..
Asadar-La multi ani Sadeth!!Baga si tu o vizita scurta pe crenguta-sa stim ca sunteti bine!!
Ioana mamica frumos frezata!!
Da-Stela-am drogat randunelul!Putina cola nu strica niciodata..M-am abtinut io toata sarcina de la chestiile astea..si scapai acum..
Felicitari pentru cele 30s!!De acum..
Ia uite la ele-incepura sa piarda dop.u.letele!!Stati usor fetelor..Clau sezi blans-azi!!
Naty ce vesti frumoase ai adus tu de la Simo a noastra-BB suge,mami se reface..suuper!!mesagerul si sufletelul ei pufos!!.Eeei..nah ca ma facusi sa plang la partea a II a a povestirii!!
burtica frumoasa de Egonsis!
Simo ti-a facut-o soata..Bine ca a scapat,totusi!!
Alice mi-ai descris zilele,tu acolo!Nici eu nu puteam spune mai bine..sorelina de suferinta!
Vera uite ce vesti bune ti-au dat fetele despre Dr.ta!!Bravo!!
Mama Naty..M-ai terminat si cu partea a III a a povestii!!Citeam si recunosteam anumite pasaje din poveste-din SMS-urile noastreForza mami!!
Honey tot 2 in 1 ?!Vezi ca asa intrebam ieri de Marina..si iote ca nascu!!
Livi,Alina va asteptam cu vestile frumoase de la eco!
Maai Delphinasule ce frumos ati petrecut voi 14 Feb.!!
Ai grija cu colul ala si plimbarica la sky!
Iertare Miha!!N-am vruuut!!
Heheee..branzica de vaci gaseai in piata!!Noi numai de acolo luam!Promit sa am in casa atunci cand vii in vizita!
Curaj Olgutza!!Ma bazez pe tine!!
Felicitari Vio pentru vestile bune de la Dr!!
Ada!!M-ai facut sa rosesc..Sarutmana de urari!!
Mami acushica il trec!Pupez fata!
Cu mancarimile-sper sa nu zic intr-un ceas rau-dar parca m-au mai lasat..Ma mananca-da' parca nu tot atat de tare..Cel putin nu ma mai scarpin pana la sange
Ma vaitasem eu ce ma vaitasem,ca nu pot face scrisorica..ca una,ca lata..dar uite ca o facui..
Va pupacesc pe toate-nominalizate si ne- si fuug sa mananc nitel orez cu laptic!Revin!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stelutza, !!! La mai mareeeee!!!!

Naty, Clau, cand stau cu ochii in televizor sau pe pereti, o mai iau razna, recunosc...Si scrisesem mesajul de dimineata dupa ce am visat ca am nascut natural, foarte usor, cu Filipescu la Elias...De unde pana unde?!?!? Probabil impresionata de nasterea Marinei la Elias, dar de ce cu Filipescu?!??!

Naty, intrebari referitoare la anestezie ( ca aia ma paralizeaza de frica )am cu duiumul ( din cate stiu, fac rahi ):

1. Ce trebuie sa fac dupa operatie, astfel incat sa nu am dureri de cap? Sa stau nemiscata pana trece anestezia, sau e un mit? Ca nu vreau sa ma doara capul!!!
2. Trebuie sa beau multe lichide, pentru a face sa treaca mai repede efectul anesteziei?
3. La cat timp e cel mai bine pentru o refacere rapida sa ma ridic din pat?
4. Ma pot ridica din prima fara ajutor?
5. Ce trebuie sa mananc in primele 24 de ore?
6. Dupa cat timp scap de sonda?

Vroiam sa te intreb daca primesti calmante la cerere, dar presupun ca asta difera de la spital la spital ( am vazut ce ti s-a intamplat tie in prima noapte...). Eu pun in bagaj Ketonalul ( si fiole perfuzabile si supozitoare ), pentru orice eventualitate..nu ca ma automedichez, dar s-o milostivi cineva de mine, daca ma doare...

Problema mea majora este ca nu am fost niciodata internata, nu am fost bolnava, deci habar nu am ce prag al durerii am!!! Si nu stiu decat ca trebuie sa ma refac rapid, sa alaptez copilul...am facut o fixatie din asta. Iti inteleg, Naty, gandurile pe care le aveai cand iti reprosai ca sufera copilul tau pentru ca a trebuit nsa iti fie tie salvata viata: ma gandesc ca nu o sa fiu suficient de puternica fizic cat sa am grija de ea...

Gata, ma potolesc!

Naty, sa vii cu vesti bune de la Iulia mica si de la tatal tau!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, promit sa relatez in amanunt cum sta treaba cu cezariana! Tu bazeaza-te pe mine, ca eu ma bazez pe Naty si in scurt timp si pe Clau !!!!

Olga 37+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, iti inteleg framantarile legate de anestezie, sincer! In privinta asta, am si eu un sentiment putin ciudat! Eu prima oara avand anestezie generala, nu prea te pot ajuta in cazul asta. Dar sper ca dupa nasterea de-acum sa pot intra repede sa-ti povestesc ce si cum, pentru ca aleg rahie si poate te ajuta sa-ti povestesc. Sau si mai bine, putem vorbi la telefon din maternitate. O sa pun nr tau in agenda.

Zoze, ce bine ca ai mai scapat de mancarimi! Asa e, azi o sa stau mumos, tare cumintica ca sunt stresata ca nu am randunoiul pe-aici prin zona...

Poate ca nu a fost bucatica din dop ieri pentru ca vad ca azi nu a continuat, am scurgerile normale si atat!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 10 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata stol pufos!

Tocmai am papat un bol mare cu late si cereale, f. buneee! Si eu am dormit bine azi-noapte, pe la 2 m-am culcat dupa o repriza soft de stiti voi ce , ca si "randunoii e oameni"

Papacico, vroiam sa-ti zic sa te dai cu tinctura mentolata pe bubite sa nu te mai manance. Si apoi merge si crema de galbenele sau chiar bepanthene sa-ti treaca(doar sa citesti pe prospect sa nu fie contraindicat, ca nu stiu). Tu erai cu visul cu Mircea Badea, ca m-am terminat de ras

Clau, ma bucur ca ai avut si tu noapte linistita! Si eu sunt tare mandra de baiatul meu foarte ascultator, ma minunez si eu cateodata cat de mult intelege! Am uitat sa-l laud ca stie sa faca puzzle si ii si place!

Naty, chiar vroiam sa te intreb. Nu te mai doare operatia, ti-a trecut? Ca la cat ai tu de umblat...

Zoze, ceva noutati despre soricel??

Olgutza, ce putin mai e si la tine! Hai, nu fi asa speriata, ca va fi bine! Dar te inteleg cum sta treaba, mai ales ca n-ai avut de-a face cu spitalele, ceea ce e super!

Ursulica, bafta la bebe-control!

Bitzule, vino sa ne pove cum a fost la control!

Delphinas, bafta la sky si tu ai grija de tine!

Sadeth, LMA, sarcina usoara in continuare!

Si mie imi plac Razvan si Dani, sunt dementiali. Azi n-am apucat sa vad, ca am lenevit mai mult in patut, motaiam.

Oana 30+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,ma bucur ca azi stai mai bine cu psihicul...
Maria,Giani,ce faceti fetelor? voua cum mai va e?
Stela,felicitari pentru cele 30 de saptamani..te astept sa ma ajungi din urma,eventual sa ma si depasesti,ca eu nu am sperante sa ajung sapt 40,dar ii multumesc lui DD ca m-a ajutat sa ajung pana aici,sincer nu credeam...

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nicol!
Olgutza eu ma bazez pe curajul tau!! De nascut..eu vreau naturalSi daca e sa tip-io tip sa ma auziti toate!
Clau nu te stresa-doar fii cumintica..Trece repede ziua-o sa vezi!
Daaa Oana!! Vai de mine tocmai despre soricel uitasem sa va zic!!L-am priins!!L-a vazut randunicul aseara-chiar inainte sa plecam..Eu nu m-am uitat!!Bleah..bine ca am scapat..Si-am descoperit si pe unde vin-pe geam!!Ne-a spus un vecin ca i-a vazut urcand pe bloc!Azi comandam sita si pt.balcon si pt.dormitor-pt.ca-s singurele ferestre care nu au..
Felicitari pentru 30s!!La mai mare!!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Teo, felicitari pentru bebe Mihnea!!! Sa fie sanatos si voios!

Imediat imi schimb si eu semnatura, trec la 31 cu plus.

Naty, esti o supermamica!!

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo, Zoze! Fir-ar ei de soricei! Am auzit ca se mai catara si pe iedera sau tupini din alea de vita de vie daca sunt agatate pe bloc...bleah...bine ca va puneti plase. Eu le tin la geam in orice anotimp, tot de frica ganganiilor si altor miscatoare.
Daaa, am intrat si noi pe AMR!

Apropo, felicitari Stelutza, Sovi, Cris, Pidana, Midasnu, Kitzy, Ursuleata si Aditi! AMR 10 saptamani!

Oana 30+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput