Mamici de mai-iunie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
cory74 spune:
era sa ma inec, asa de mult costa, uau!!!! si ma gandesc ca si acolo trebuie sa-i inscri din timp ca altfel nu mai sunt locuri.eu ma ingrozesc de preturile de la noi, dar ce aud de la voi ma face sa cred ca nu mai vreau sa ma mut din oraselul asta.
doamne, chiar sunt socata!
cred ca o sa-mi deschid o gradinita intr-un oras mai mare, va dati seama cat as castiga?
corina
Andree27 spune:
Cory hai la cluj si ne deschidem impreuna ,ne facem asociate!
Andreea 24+ in asteptare de un ingeras: Eric
Andree27 spune:
Pai sigur ca nu si macar stim ca va fi totul ok si pt bebeii nostrii!!
Dupa cum vedeti azi chiar ca nu am de lucru...dar nimeni nu ma sfatuieste cu nelamurirea mea?
MsBB spune:
SilviaPop - tocmai pt marti am reusit sa fac programare. Cu mentiunea daca se intampla ceva grav sa o sun. Asa caaa mai am un pic de fiert in suc propriu pana marti. Cum spuneai si tu burtica acum e atarnata cumva chiar de la linia parului pubian, ba chiar ma mai mult si zona respectiva imi pare umflata. Prima data am zis ca nu e cazul sa ma ingrijorez ca nu ma durea la modul sa nu mai suport ( asta era ideea mea de contractie , deh nema experienta) dar burtica asa atarnata ma sperie. La inceput toata lumea se mira ca ce sarcina pana in gat am ... si acum?
O sa va tin la curent, cum aflu ceva cum vin si dau raportul.
Sa speram ca ajungem toate sa ne tinem comorile in brate la termen, frumosi si sanatosi.
chinabulina - iti tinem pumni. Sa te intorci cu vesti bune.
Eu lunea trecuta dupa episodul cu intarirea burtici am patit exact la fel. Seara am avut durerile respective si s-a intarit burtica si noaptea n-am putut sa dorm , am fost foarte agitata asa ca am ramas de veghe sa vad ce face fii-mea. Ei bine , nimic, nici la ora 5 am cand am observat ca ii place sa faca spectacol, nici mai tarziu....Marti dimineata trebuia sa ma duc la analize si am zic ca daca tot nu o simt sa miste pana la ora 10-11 ma duc direct la doctor. Slava Domnului ca imediat dupa ce mi s-a recoltat sangele mi-a aplicat o lovitura de buna dimineata cam tarziu.
Getuta - am o verisoara care e gravida cu 4 sapt inaintea mea si acum vreo 2-3 sapt imi spunea acelasi lucru . Chiar mai mult, dupa ce a racit un pic si a avut un episod de febra s-a trezit cu pijamaua uda rau de tot. Apoi in timp ce vb cu ea ( pe mess ca e in Italia) a inceput sa curga din nou. Am citit impreuna cu ea ca este normal , unele gravidute in perioada asta produc colostru iar altele au parte de el imediat dupa nastere ori la 3-4 zile de la nastere.
Oricum eu zic ca e semn bun. E clar ca o sa fie laptic bun acolo pt BB,motiv de bucurie nu ? hihih
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
gabitzam spune:
Andreea, tu vrei sa-i duci doctorului telefonul cadou? Nici nu stiu ce sa zic...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
Cory - felictari pt baiatul tau energic. Se vede clar ca si-a facut mamica fericita hihih
Fetelor daca va deschideti gradi, avem si noi o pila la voi nu? ahaha
Andree - nici nu stiu ce sa zic ... Eu as spune ca toate consulatiile si ecografiile pe fare le platim sunt mai mult de cat suficiente. Nici nu indraznesc sa ma gandesc cam cati bani fac doctorii astia.. la ce cozi si la ce aglomeratie vad...Deja imi pare rau ca nu m-am facut si eu medic ginecolog Dar cred ca as fi fost singura studenta la medicina cu lesinuri multiple la fiecare secunda ahaha.
Acum deh .. nush ce sa zic ... faci cum crezi si cum iti dicteaza inima.
Adriana 26+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Getutza81 spune:
Fetelor, multumesc de incurajari, asa ma gandeam si eu, dar ma intrebam dc a mai patit cineva asa ca mine ca nu zicea nimeni minic de asta pe aici.. MsBB, laptic bun, intradevar si ma bucur, ca cred ca e semn sigur ca voi avea laptic... si asta ma face cea mai fericita... Apropos de fetele care au lipsit asa mult, si eu tot vroiam sa intreb de Ylari si Anasol, oare ce sa fi intamplat ? sper ca nimic rau totusi...
La mine burtica cred ca e ok, nu e jos, contractii nu am... ce sa zic... nu ma deranjeaza nimic, doar ca obosesc extrem de repede... gafai ca o gasca indopata...eu de saptamana viitoare din 16 intru in luna a opta, cred ca e cea mai nasoala... eu asa ma gandesc, mai trece luna asta nasoala, apoi pot sa ma astept sa vina bebe oricand, in felul asta in capul meu nu mai am mult de asteptat...
Eu vizavi de lucrusoare, pot sa zic ca deja am achizitionat un cosulet de nou nascuti dinacela clasic de nuiele de la o prietena, acum nu stiu daca mias permite un patut, si daca tot am primit... eventual cand voi primi banii aceia (am inteles ca se da 200 ron pt cosulet si 150 ron pt hainute, mia zis o prietena ce a nascut acum 8 luni). Am si scaunel in care sa manance asta mai incolo dupa 6-8 luni cred... si am si scaunel de masina si rotobil, trebuie sa merg doar dupa ele... mai ramane caruciorul si vanita, caruciorul fiind cel mai scump, nu as vrea sa dau o gramada de bani pe el, mai ales ca stiu ca o sal frec toata ziua... cred ca o sal iau second din ziar, sa vad...
Am o intrebare pt mamicile care au acum bebe sub 2 anisori pt care inca mai primesc banii aceia de 800 lei. O prietena de a mea acum luna asta cand ia intrat banii, in loc de 600 lei banii ei, 200 lei alocatia micutului si 25 lei alocatia fetitei peste 2 ani, iau intrat 970 lei. Oare sa marit indemnizatia ? avand in vedere ca sa marit si salarul minim pe economie..... bine ar fi...sa luam undeva la 950 lei.
Scuze fetelor care eu nu leam dat nici un raspuns, dar si asta deabea lam scris, parca nam stare, nu stiu ce am...
Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
Andree27 spune:
MsBB stiu ca fac o caruta de bani,nici nu te poti gandi cati!Numai ma gandeam ca gest eu oricum eu pe tel am dat doar 5 lei,nu e o suma din care sa saracesc!Ma gandeam ca gest!