2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !
Raspunsuri - Pagina 20
diplodocus spune:
RALUCA, sa-mi dai pe PM adresa unde sa trimit cele doua lucrari licitate de tine!
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
uta_ciun spune:
am trimis adresa pe PM si banii prin paypal
multumesc mult, sper sa le ajute pe fete sa faca operatiile mai repede
imi pare tare rau ca nu a mai licitat nimeni, am avut impresia ca a fost mai mult interes pt tablouri cind ai pomenit prima oara de ele
care mai e situatia financiara? vreun plan concret pt operatiile urmatoare?
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
dana_e spune:
am transferat chiar acum inca 50RON pentru fete. ce sa mai aude cu operatiile? le tinem pumnii
aldaesme spune:
Buna ziua, pana azi nu am vazut acest subiect. Imi spune si mie cineva cum se liciteaza pe lucrari, mi se par exceptionale. Si care e adresa de paypal?
multzam fain,
sanatate maxima!
esme
diplodocus spune:
ESME- scrii direct la comentariile lucrarilor pe Flikr, care te intereseaza si suma cu care doresti sa licitezi
Sau poti scrie si aici, cum doresti...
Contul de PayPal este ioanagliga@gmail.com
ralcat spune:
Am si eu o intrebare: lucrarea 6 poate fi rulata sau impachetata ceva ?
Diplodocus, poate ar fi mai usor daca ai pune cati bani mai trebuie ca sa ne miscam mai repede.
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
Somleac spune:
Buna,
din pacate comentarii nu poti pune daca nu esti membru pe flickr.
Asa ca ma inscriu aici pentru lucrarea 6 cu suma de 200 ron.
Fica mea e eleva la Liceul de arta din Arad. Imi poti da o prezentare a Ralucai, ceva ce poate fi tiparit ca un poster, ma gandesc ca artistii sunt poate mai sensibili.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
uta_ciun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Buna, din pacate comentarii nu poti pune daca nu esti membru pe flickr. Asa ca ma inscriu aici pentru lucrarea 6 cu suma de 200 ron. Fica mea e eleva la Liceul de arta din Arad. Imi poti da o prezentare a Ralucai, ceva ce poate fi tiparit ca un poster, ma gandesc ca artistii sunt poate mai sensibili. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
draga somleac, am lasat eu comentariu pe flickr pt tine ....tabloul 6, suma 200 RON...nu stiu cand verifica diplodocus aici, poate primeste mesaj automat de la flickr cand sunt lasate comentarii
ce oferta frumoasa
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
diplodocus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Buna, din pacate comentarii nu poti pune daca nu esti membru pe flickr. Asa ca ma inscriu aici pentru lucrarea 6 cu suma de 200 ron. Fica mea e eleva la Liceul de arta din Arad. Imi poti da o prezentare a Ralucai, ceva ce poate fi tiparit ca un poster, ma gandesc ca artistii sunt poate mai sensibili. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
SOMLEAC
Pe Flikr sa poate lasa automat mesaj daca ai un cont de mail pe yahoo...
Trimit PM despre Raluca
RALCAT- toate lucrarile sunt pe hartie si pot fi rulate pt expediere(cu exceptia primeia care epe carton, dar si aceea o sa o pot expedia prin posta)
Am sa mai calculez sa vad aproximativ cati bani ar mai trebui...
RALUCA- multumesc de ajutor Esti mereu alaturi de noi