2 surori in lupta cu timpul... BAZAR !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ANDREIA-trec maine pe la banca sa verific
OTILIAV-confirm maine

Am facut o pauza ca nu stiam ce vesti sa va dau...
Mama fetelor a avut o promisiune de la o banca din Cluj care, pe baza actelor medicale i-ar fi acordat un imprumut care sa-i acopere creditele deja existente si ar fi ramas si bani pentru operatie...
Dar dupa multe drumuri la Cluj si telefoane,dupa 2 saptamani de speranta maxima...creditul nu a fost acordat, din cauza situatiei generale a bancilor... :(
Acum e iar in impas si incearca sa mearga la Timisoara sa faca interventia doar pentru fata cea mai mare si sa plateasca esalonat( daca accepta medicul) iar fata cea mica sa faca interventia doar in primavara-vara, anul viitor.
Revin cu detalii

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diplococus, de cati bani mai are nevoie in momentul de fata? Chiar e nevoie de credit?

Felicitari pentru implicarea ta !

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Buna! Am citit si eu povestea fetelor si m-a impresionat tare mult... Le doresc sa treaca cu bine peste aceste momente si operatii. Chiar si cu aceste probleme, fetele sunt tare frumoase.
Sotul meu a transferat chiar acum niste banuti.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

nu v-am uitat... e cam liniste insa pe subiect...
la urmatorul salariu o sa mai am un mic ajutor pentru fete. diplodocus, pls. da-mi PM daca se face 1 noiembrie si nu ma tin de cuvint. ca stau numai pe la serviciu si cind sint acasa mintea tot acolo imi ramine blocata .

Mergi la inceput

DANA-
E cam liniste la subiect, pentru ca nu sunt vesti bune :(
Medicul nu vrea sa faca interventia decat daca are toti banii inaintea( mama intrbase daca nu ar putea achita o parte din suma pe la Craciun)
Banca din Cluj care ii promisese 99% ca ii da creditul( chier ii calculase rata lunara pe care o va avea de platit) acum nu mai poate face acest lucru...
Fetele sunt demoralizate si au spus ca prefera sa ramana asa decat sa mai vada cum se chinuie mama lor s astranga banii necesari...

Nici nu mai stiu ce sa spun...
Parca mi-a pierit si mie curajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

nu pot sa cred, cum adica doctorul vrea toti banii inainte? adica astia sunt banii de spaga sau trebuie cumparate ceva materiale si mama fetelor va primi chitanta?

de citi bani vorbim? care e situatia in conturi acum?

diplodocus, hai sa organizam un bazar pt fete...ai vazut la celelalte subiecte ce succes mare a avut ideea de bazar

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

UTA-CIUN- e vorba de bani pentru anumite materiale necesare interventiei ...nu primeste chitanta ( profsorul comanda materialele din strainatate )...
Din cate zicea mama ultima data cand am vorbit cu ea, cam 1000 euro i-ar trebui ( pentru Ioana, caci pe Raluca o amana din start )
Pana acum sunt 1690 Ron,187 Euro,53 USD,30 CHF si 20 CAD

E o buna idee bazarul

Stiti la ce m-am mai gandit insa?
Raluca e talentata, picteaza( e eleva la Liceul de Arta)
Sa incercam sa vindem picturile ei?
Acum astept pe mail fotografii cu lucrarile si o sa incerc sa le pun pe un site de vanzari...Sau sa le pun si aici?

Mergi la inceput

pai 1000 euro ar trebui sa fie usor de strins, sunt sigura ca picturile impreuna cu bazarul vor face sa se stringa toata suma

eu am mai mult carti, citeva jucarii de plus si citeva bijuterii...o parte din obiecte le-am pus deja la alt bazar tot aici pe forum, dar pt ca sunt in sua nu s-au vandut....am sa vb cu moderatoarea de la subiectul respectiv sa le retrag si sa le pun aici, poate avem mai mult noroc si intra aici mai multe persoane din canada si sua

ideea cu picturile e extraordinara, deja iti spun sigur ca vreau si eu...le poate primi mama mea la iasi

am sa intru maine din nou cu poze

numai bine,
uta

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

sigur se vor vinde picturile! super idee. vine Craciunul, lumea cauta de pe acum idei de cadouri.

voi contribui si eu la bazar cu niste bijuterii facute de mine, ca tocmai am luat niste margelute noi. numai sa-mi pun fundu' la treaba in weekend, ufff, ma termina serviciul.

Mergi la inceput

Buna, iata ce donez eu pt licitatie. Diplodocus, vrei te rog sa copii linkurile pe prima pagina sau la alt subiect daca te hotarasti ca e mai bine subiect separat pt bazar.

Te rog modifica preturile cum crezi ca e mai bine. Pasul de licitatie sa fie 2 $?

Eu am sa trimit produsele castrigatorilor prin posta americana USPS oriunde in SUA si Canada

CARTI

SUA 1. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2968751180/" target="_blank">Cooking round the clock.Rachel Ray $ 10
SUA 2. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2968751190/in/photostream/" target="_blank">Classic fish dishes $ 7
SUA 3. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2968751200/in/photostream/" target="_blank">BHG. Test kitchen favorites $5
SUA 4. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2968751214/in/photostream/" target="_blank">Practical pasta & italian $ 5
SUA 5. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2968751174/in/photostream/" target="_blank">Cooking with garlic $ 5
SUA 5. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2790075386/in/photostream/" target="_blank">Scarlett (in eng, continuarea Pe aripile vantului $ 10
SUA 7. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789224949/in/photostream/" target="_blank">Pots & containers $ 5
SUA 8. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2790074302/in/photostream/" target="_blank">The ornamental herb garden $ 5
SUA 9. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789223879/in/photostream/" target="_blank">The instant guide to healthy houseplants $ 6
SUA 10. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789223581/in/photostream/" target="_blank">Grow your own cut flowers $ 5

Altele
SUA 11. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789223305/in/photostream/" target="_blank">Catelus plus $ 5
SUA 12. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2790013840/in/photostream/" target="_blank">Iepuras plus $ 5
SUA 13. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789165241/in/photostream/" target="_blank">Om zapada plus $ 5
SUA 14. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789164701/in/photostream/" target="_blank">Masca pene New Orleans $ 7
SUA 15. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789164125/in/photostream/" target="_blank">Margele $ 5
SUA 16. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2789163251/in/photostream/" target="_blank">Colier semiluna $ 4
SUA 17. www.flickr.com/photos/17674872@N03/2790013274/in/photostream/" target="_blank">Colier roz

Abia astept sa vad picturile fetelor

Dana_e

Mergi la inceput