Buna fetele. Sunt Emma, e prima data cand scriu pe forum dar il citesc de ceva timp. In Iunie voi avea primul meu copilas, o fetita dulcica foc, Giovanna Bella. Ieri am fost pt prima data la dr. Mendez si am fost putin dezamagita pt ca ma asteptam sa fie mai vorbaret, sa-mi explice mai mult. Fetele care ati nascut cu dansul, ce imi puteti spune? E de fapt altfel si poate a avut o zi proasta sau poate ca a fost prima data? Ce pareri aveti de dansul?
EmmaWilk eu am nascut cu Mendez in ianuarie 2007 si tot el a fost cel care mi-a urmarit sarcina de la 8 saptamani. este un doctor de nota 20+. Este adevarat ca nu este vorbaret dar daca ii pui tu intrebari iti raspunde cu foarte mult calm si pe intelesul tau (singura mea problema a fost ca nu-i intelegeam bine cuvintele pentru ca le mai incurca cu cele din spaniola lui ).
Eu am fost o gravida caruia nu i-a dat nici un motiv de stres. Mergeam o data pe luna la policlinica regie si nu am facut decat analizele strict necesare pentru m-a asigurat ca nu sunt probleme. Eu am nascut cu dumnealui cand inca mai avea garda la Universitar, am avut ceva probleme adica preeclampsie si hematom pe placenta dar am mers pe mana lui. Pot spune ca mi-a salvat viata sio mie si copilului. Iar in spital cat am stat 5 zile a venit zilnic sa ma viziteze iar asistentele spuneau ca suna sa se intereseze cum ma simt. Este un doctor atent, rabdator la taote problemele care le ai. Are o memorie de invidiat adica mereu tinea minte ce am discutat la consultatiile de dinainte. Chiar si acum in ianuarie am fost la el (dua un an de zile) si ma intreba ce face fetita. M-a surprins ca inca mai tine minte ca am o fetita. Daca mai ai si alte intrebari punctuale iti raspund cu mare placere.
Sarcina usoara in continuare.
Buna Emma
daca o sa citesti Despre nasterea la medlife o sa gasesti acolo pareri despre mendez.. Sunt multe fete care au nascut cu el..Trebuie sa cauti in capitole. In general fetele erau multumite de el.
Succes si nastere usoara.