Votati pentru Costel - important

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns torna spune:

Fiindca am scris la repezeala si nu eram sigura de ceea ce am spus despre Caruso, am cautat putin ca sa nu ramana niste informatii eronate.

Caruso nu si-a inceput cariera chiar tarziu, dar a muncit de tanar, de la 10 ani, la topitoria la care lucra si tatal sau. Era dintr-o familie f. saraca, cu multi copii, el era al 18-lea nascut, dar cei dinaintea lui murisera, dupa el inca trei frati. (http://it.wikipedia.org/wiki/Enrico_Caruso )

Editez pt. un gand: pai fetelor va dati seama cator talente si genii nu le dam sansa sa apara deoarece majoritatea facem doar cate 1-2-3 copiii? Am inteles ca si Costel e dintr-o familie modesta, cu f. multi copii. Si el la randul lui are ceva copilasi, poate vreunul o sa-l mosteneasca. Sa dea Domnul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, Costel !
Aveti, www.youtube.com/watch?v=rmxV5cY8n_g" target="_blank"> aici, interpretarea de aseara.
Eu n-am Romantica. Multumesc pentru comentarii !
Inseamna ca saptamana viitoare va fi finala. Succes, Costel !
Geany,

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Bravo, Costel!

Am vazut si eu dimineata, la stiri, si ce m-am bucurat!!!!

Dumnezeule, chiar are o voce dumnezeiasca. Ii tinem pumnii!!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mai sunt 2 zile pana la marea finala...am emotii.
sper sa castige Costel. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

nu are foarte multi copii,...:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns torna spune:

quote:
Originally posted by torna
Am inteles ca si Costel e dintr-o familie modesta, cu f. multi copii. Si el la randul lui are ceva copilasi, poate vreunul o sa-l mosteneasca. Sa dea Domnul!

quote:
Originally posted by adinell

nu are foarte multi copii,...:)

Adinella

Eu am inteles ca eroul nostru mai are 10 frati, deci provine dintr-o familie cu 11 copii, ceea ce inseamna foarte multi copii, cel putin dupa standardele actuale.
La randul lui, Costel are patru copii (deocamdata ), ceea ce nu e foarte mult, dar e ceva.

Mai sunt doua zile pana la finala!
Costel va interpreta Brindisi din Traviata si daca e intre primii trei, acestia reiau una din piesele deja cantate, pt. a se vedea progresul, un fel de baraj, el pregateste Nessun dorma din Turandot, pe care a mai cantat-o in prima etapa. De abia astept sa-l ascult si sper sa putem toasta (brindisi) miercuri in cinstea lui!

Editez un P.S: Din pacate, asa cum s-a mai spus, nu prea il putem ajuta altfel decat tinandu-i pumnii, deci sustinandu-l moral. Doar cei din Spania pot vota sau pot descarca melodii contra cost, sper ca cei de acolo sa-l sustina pe Costel. Costel a iesit intotdeauna f. bine la juriu si la descarcari melodii, dar la voturi, pe primul loc a cam iesit tot timpul sirianul Karim, cu 10, fiind f. votat de comunitatea mulsuman-maghrebiana. Asa ca romanii de acolo care pot sa-l ajute, sper sa o faca in finala, cand e cel mai important.
_

"Torna, torna, fratre!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Maine seara ii vom tine pumnii lui Costel !
Hai, Costel, esti cel mai bun de acolo !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nici eu nu am romantica dar saptamana trecuta realitatea a transmis in direct prestatia lui Costel si jurizarea. Sper sa o faca si maine. De nu contez pe voi sa ne tineti la curent.

Tinem pumnii pentru Costel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Azi e finala ? La Romantica se da ? La ce ora ? Vreau si eu sa-l vad.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Azi e finala ? La Romantica se da ? La ce ora ? Vreau si eu sa-l vad.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA 9 sapt. si 6 zile de viata 03.IAN.2008

De la ora 21, in cadrul emisiunii : Pe contre
Sursa: http://www.port.ro/pls/w/tv.channel?i_ch=51&i_date=2008-03-12&i_where=1

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput