Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 2
zuzunaki spune:
L-am clicait si eu pe Mauricio de vreo 10 ori.Bafta Costel!!!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
viomary spune:
Am votat si eu fara numar ca sa iasa altii din concurs nu romanul nostru ...asa ca forta DC votatii pe altii sa iasa nu pe al nostru.....
Oana C spune:
Acusor are dreptate. In chenarul acela se "voteaza" pentru cine credeti ca va fi eliminat din concurs.
Aici sint informatii despre cum se voteaza de-a binelea:
http://www.babel.rtve.es/votaciones/
M-am prins si eu dupa ce am votat de la 1145 pina la 1230 ale lui Mauricio ala. (stergeti Cookies din calculator dupa fiecare votare si puteti sa votati pina va dor degetele)
roxana1974 spune:
eu m-am resemnat, Costelush a adunat peste 2000 de voturi - cu amaraciune! Ce porcarie...cu dezinformarea asta vreau sa zic...
sirimie spune:
Eu recunosc ca nu inteleg nimica....
Pe pagina de votat scrie asta:
"Apoya a tu concursante favorito enviando un SMS con la palabra WBABEL seguida de su nombre al 7211 o llamando al número de teléfono 905 44 50 33.
También puedes darle puntos y ayudarle a que continúe en el programa descargándote la canción que ha interpretado.
"
Adica trebuie sa votezi prin SMS sau la telefon pe concurentul favorit, cred.
Eu nu am gasit unde in stinga sau dreapta se voteaza on line si unde este numarul de voturi
Ma lamureste si pe mine cineva?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
vl-ad spune:
Nici eu nu am gasit unde se poate vota
Am gasit doar:¿Es justa la expulsión de Anita?
Sí
No
Vota
Pe Mauricio ala nu l-am gast sa il votez
Edit: si nu am gasit nici unde este afisat nr voturilor fiecaruia
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
nastasika spune:
Si eu cred ca acela e doar un sondaj, Anita a fost deja expulzata:
Costel más lider, Anita expulsada
14-02-08
Tras la cuarta entrega de Hijos de Babel, las distancias entre los diferentes concursantes se van definiendo cada vez más. Por un lado vemos como Costel sigue ostentando el liderato con 26 puntos, cuatro más que su amigo Karim.
En la parte baja de la clasificación, los gemelos Edgars y Nabila se disputan la última plaza.
La sorpresa de esta noche ha sido ver como Anita, tras una semana tormentosa, se caía del concurso y era expulsada por la audiencia dejando paso a Anouar, el nuevo concursante y pareja de la argentina.
Al final tras la gala la clasificación quedó así:
26 puntos Costel
22 puntos Karim
21 puntos Yusmanis y Ricardo
20 puntos Claudia
18 puntos Beatriz
18 puntos Aarón
15 puntos Mau
13 puntos Nabila
9 puntos Edgars
7 puntos Anita
Iar pe locul 2, dupa cum se poate vedea este Karim, nu Mauricio...
Din cate am inteles se poate vota doar prin SMS din Spania, cel putin asa spunea o cunostita de-a lui saptamana trecuta la radio.
Toate gandurile bune pentru Costel!!!!
Mamica fericita a doua minuni: Anastasia (29.11.2003) si Stefan (21.04.2005)
http://s222.photobucket.com/albums/dd132/anasistef/
dana n. spune:
Ptr. cine are interes, in seara asta, pe postul Romantica de la orele 21.00(ora Romaniei) va fi difuzata o emisiune cu selectii din prestatiile lui Costel la emisiunea spaniola.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
Luna75 spune:
la ce ora/zi e emisiunea ?!
am inteles ca e vorba de canalul spaniol international pe care il prind si eu
de votat nu am gasit unde ...doar o intrebare despre eliminarea unei anumite Anita
oricum mult succes lui Costel
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.