Votati pentru Costel - important

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Felicitari, Costel!

Cel mai mult m-a emotionat fetita lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

M-am bucurat aseara, pentru Costel. Am topait prin casa, ca un copil, de bucurie! Bravo, Costel!

Tipa care era in finala mi s-a parut ca zbiara, nu canta! Iar comentariile juriului: "ai talent, fetito", "viitoare stea"...si notele pe care le-au dat...uh!!!! Noroc cu publicul!

Prima arie cantata de Costel nu a fost prea reusita. Nu sunt de specialitate, dar aria aia e foarte grea, inca nu e de nivelul lui, va trebui sa studieze mult ca sa reuseasca. M-am tot intrebat de ce a ales-o, apoi am aflat ca i-a fost impusa si m-am linistit. La a doua arie am rasuflat usurata. Baiatul are talent cu carul, insa va trebui sa munceasca mult! Sa dea Domnul sa reuseasca, o merita din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Bravo, Costel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Am citt comentariile si mi-ati facut dimineata frumoasa. Si daca si Sabina era emotionata, eu zic ca-i de bine!!!

Bravo Costel !

Sibylle saptamana 25

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ce bine!Cel mai mult ma bucura reusitele celor fara pile,bani,etc si pe omul asta chiar ca nu l-a ajutat nimeni!Daca nu participa in Spania era doar un zidar cu un hobby,asa...Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratustele spune:

Bravo, Costel!!!
Bine ca stainii ne pot aprecia valorile, la noi nu l-a bagat nimeni in seama. Cica a incercat si la "Surprize, surprize", dar se pare ca pentru romani nu a fost o surpriza prea mare pana nu au descoperit-o spaniolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ce bine-mi pare !!! Nu am reusit sa stau aseara asa de tarziu la TV, am aflat azi la servici de la colege !

ma bucur pentru el, bravo Costel !

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Costel!!! Meritai din plin cu asa o voce!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by women13

D'omn director de la Opera din Bucuresti l-a "alungat" pe Costel pe motiv ca nu are diploma....

Felicitari Spania si tuturor celor ce au votat valoarea: romani, spanioli,italieni, ....

nasha pungasha

Da,citisem si eu...Bine ca pt Vanghelie,Becali si cine o mai fi,se gasesc diplome de bacalaureat,etc...

Ma bucur mult pt Costel!Are voce foarte bune,cu multa munca si un pic de noroc,poate ajunge un "nume".

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Bravo Costel! Si imense multumiri tuturor celor care l-au votat

Mergi la inceput