Votati pentru Costel - important
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
Minunat !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
miflore spune:
Da, prima melodie n-a cantat-o prea bine, a pierdut ritmul.E clar ca si emotiile si-au spus cuvantul. Nessun Dorma, cu totul altceva! Bravo Costelus!
Castiga!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Anina_n spune:
Da, Sabina, asteptam comentariile tale !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Sabina spune:
Ma rog din tot sufletul sa reuseasca, eu nu pot sa nu fiu critica din cauza ca nu mai vad padurea de copaci, insa un lucru e cert, e un fenomen acest Costel, asa o ureche si o daruire si o voce, nu stie el cum e cu muzica clasica, dar are toate datele sa invete sa-si dozeze plamanii , sa nuanteze sunetele, sa se prinda el cum e treaba:)
Doamne ajuta, mie imi dau lacrimile cand il aud.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Morgano spune:
Poate a mai falsat, a mai "cazut" pe langa.... insa pentru mine e UN ROMAN care a reusit sa dovedeasca prin talent ca SE POATE reusi. Si pot plange si avea piele de gaina si din simplul motiv ca este atata de sus un om simplu, modest si plin de har. E un amator, e clar, insa depinde de el sa se ridice.
Witchie, felicitari pentru "direct", ti-o spun ca translator de ani de zile, te descurci absolut minunat, te invidiez
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
torna spune:
Desi ne-a dat ceva emotii in seara asta, totusi s-a descurcat bine, cu doua arii f. dificile. sa nu uitam si timpul scurt pe care l-a avut la dispozitie, o saptamana e putin.
Sabina a a avut dreptate, si Tandarica a zis la fel pe Realitatea, ca probabil in seara asta a fost putin timorat fiindca pe parcurs a primit f. multe indicatii de la profesori.
Din fericire, in seara asta a fost si votul publicului la inaltime.
Indiferent de rezultat, ar trebui sa ne bucuram pt. el si sa il sustinem in continuare, dar parca am asa o presimtire ca nu degeaba a cantat cu toata forta in seara asta "Vinceroooo!" si chiar asa se va intampla.
Mult succes, Costel!
Anina_n spune:
Asta-mi place si mie la el, felul in care canta...cata seriozitate, cata daruire, cata emotie transmite, cata bucurie de a canta pentru cei din jur si cata modestie !