Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aha , deci bioritmul era vinovatul. Si eu incepusem sa cred alte chestii, ca deh totul a inceput cu pierderea telefonului . Imi vine sotzul si o sa-i fac si lui bioritmul sa stiu cum il iau . Cred ca si laptopul e varza cu bioritmul ca merge tare prost azi.

Anto, tratam ramane acelas dar mai adaugi Carnil 1/zi (sau L Carnitina instant)pt mobilitate. Tb neaparat sa faca o spermocultura ca are leucocite multe. Tu ai facut cultura secretie? Dc nu sa o faci si tu ca poate depistezi ceva.

-ici pt fete.Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

Nusy, Miki, va multumesc pentru raspunsuri!

Sa stiti ca a cerut si spermocultura, a plcatit-o iar rezultattul va fi gata martea viitoare, la o saptamana. Numai ca am o neclaritate: spermograma si spermocultura se fac din acelasi material? adica din acelasi borcanas? Pentru ca la Babes era o mare nebunie, nu ne asteptam sa fie asa..; sotul meu a fost intrebat mai intati daca a venit cu materialul de acasa, apoi, in cazul in care vrea sa "recolteze" proba la ei, daca si-a adus borcanas, apoi a fost intrebat daca vrea sa puna in 2 borcanase, la care el s-a gandit ca abia are pentru unul de ce sa ia 2? Si uite asa, recolteaza in unul, i se recomanda apoi sa stea din nou la coada cu proba in mana, la care riposteaza si foarte bine face, pt ca altfel s-ar fi invechit... Si, colac peste pupaza, dupa ce plateste spermograma si spermocultura, cate 50 RON fiecare, pierde bonul.
eu am ridicat ieri rezultatul spermogramei fara bon si nu am avut probleme dar cred ca o sa am atunci cand voi merge sa iau rezultatul spermoculturei. Iar acum mi-a picat fisa ca pt spermocultura au vrut sa ii dea al 2-lea borcanas, fara sa ii spuna clar ca e obligatoriu nevoie... Si cum a platit-o, dar a piedut bonul s-ar putea sa fi luat teapa, nu? Credeti ca i se face spermocultura din acelasi material sau a aruncat banii pe fereastra?
toate fetele, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto: din aceeasi proba de sperma se fac si spermograma si spermocultura,asa ca stai linistita.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nusyc Sar'naaa !! M-ai linistit !! Pot sta "mustatzi in mustatzi" cu Perlutza !!
Cum te simti??
Mikishor Gata?? Gata mamicaaaa ??? Te-ai mai "luminat" ?? Ca uite... a venit primavarutzaaaa ... soricelul straluceste.. Hai sa vad un zambet de fata vesela!!!
Pisoiul meu drag
Sunt bine!! Sar'naaa !!! Va citesc zilnic.Dar deocamdata nu am noutati!
Mai am de facut analizele hormonale. Pe urma fuguta la Giuli.. eee.. mai am...
Anto -ici si multa bafta !!!


PERLUTZA sufletzelul meu!


Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

Nusy, m-ai linistit! Sa iti dea doamne doamne mult dorit sau !
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anto: multumesc,sa dea DD tuturor fetelor bebeii doriti!!!

Copilutz: daaaa,poti sat linistita cu Perlutza..ai anticorpi.Eu ma simt bine, daca fac abstractie de nodulii care mi-au aparut pe fese in urma injectiilor cu progesteron.Ieri aveam doar pe dreapta acum am si pe stanga.Am mai stat cu comprese reci...si i-am spus sotului sa-mi aduca azi,cand vine de la serviciu,o varza de la piata,sa-mi pun foi de varza,caci cica-s foarte bune.OOOffff....si mi-e si somn de la injectii ..si adorm..si cand ma trezesc,sar brusc din somn, speriata,imi bate inima....oofff...in rest,bine.De maine ma duc la serviciu.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzule straluceste soricelul? Ma uitai pe geam si nu vazui nici un shoricel stralucitor. Mai , pe seara imi trecu dar azi dadui la shoricei sa stii si chiar nu era nevoie. Ma bufni asa .... Nu stiu ce am. Oi fi gravida
Nusyco si-a pierdut dexteritatea dl Nusy? Offf, mi-e mila de funduletzul tau mic. Ce o sa te faci la servici cu somnul asta?
Anto , in legatura cu spermocultura eu stiu ca unele laboratoare cer o alta proba. Dar poate ca ac au fac asa cum zice Nusyc De fapt cerd ca le tb doar o picatura pt spermocultura.
Pisoc unde te bagasi?
Anes, Ioanele, Andra... la raport!!!Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki - unde sa fiu ?...P-aici !
Doar ca e primavara, soare, cald, floricele pe campii ..si pisicilor le plaaaace primavara
Mai da bioritmul asta te-a dat peste cap ! Da lasa mama ca mai avem si perioade din-astea dar esential e ca ...trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Primavara e aiciiiiii
Am incercat azi sa-i fac o programare sotului la dr Damian dar are program doar miercuri....al meu e plecat in delegatii pana joi. Cum dau de dr Damian pentru consulatii in zilele de joi-vineri? Am inteles ca lucreaza la Panduri?
Sau recomandati-mi un alt doctor bun pentru al meu,plizzzz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ella28 eu stiu ca lucreaza si la Giulesti poate reusesti acolo la Centrul de Planificare Familiala,...amanunte nu stiu dar poate daca mai "sapi" putin reusesti sa afli amanuntele...e o idee!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput