Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Bine ne-am regasit si an acest nou capitol si sa auzim doar lucruri bune.Nusy mult mult succes pe maine la ET.

Fetelor vasa aveti o seara minunata de ziua andragostitilor
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Pisix - ce sa mai investighez? Faptul este consumat - ma bag si eu pe naturiste vreo 3 luni , refac hormonalele, fac inhibina B la Bios si daca ies bine mergem mai departe si pun analizele sub nasul acelora care mi-au zis mai degraba ca mi se termina rezerva ovariana - decat ca tratamentul a fost nepotrivit pentru corpul meu - mie la prima injectie cu menogon - noaptea mi-a venit rau in baie si am semnalat asta - mi s-a spus ca nu e normal dar ca sa iau niste vitamine. Pentru ca eu am un ciclu f. regulat si nu am nici un alt simptom. Sotului o sa-i fac o pauza (de bisturiu :-) si-l bag in continuare pe naturiste - se vede treaba ca el a iesit super la a doua biopsie, deci tratamentul lui naturist a fost ok.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Mikisor vota-i subject, antradevar cel mai

ce mai faceti fetelor pe unde santeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multa dreptate are miki. Simpla impartasire a problemelor noastre ne poate ajuta. Ca sa nu mai spun si de informatiile pe care le detin unele dintre noi.
Vreau sa va spun ca sunt medici specialisti (ginecologi), care habar nu au despre multe dintre investigatiile medicale si etapele unor procedee pe care voi le cunoasteti atat de bine. Despre tratamente nu mai spun, ca se uita invers la naturiste.
Eu prefer sa nu-i spun dr. meu ca noi luam naturiste. Oricum, inca nu am facut spermograma ca sa vedem schimbarile.
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gata, dadui -ricele tuturor fetelor dragutze si frumoase. Aseara am stat in bezna tot cartierul, deci nu internet, nu telefon, nu TV si am mai stat si pe afara ca nu mai functiona interfonul.Astazi incepui ziua prost, pierdui un telefon in taxi, imi veni CM la 25 zile (asta inseamna ca e anovulator) si asta pe langa alte pb intampinate azi. Ce bine imi merge si mai citii zodiacul de azi in care spunea ca o sa am o zi super.

Amzulica
Anes, ce mai zice sotzulache? Ia pastilutzele?



Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra: te pup dulce!

Miki: imi pare rau pentru ziua proasta..Las'ca trece!

Fetelor,eu am ajuns acum acasa sunt foarte obosita si ametita de la diazepam.Am in burtica 3 embrioni de calitate foarte buna: doi A8 si unul A6.Endometrul 16 mm.Testul intre 26-28 februarie..cand ma hotarasc.Pana atunci fara efort si injectat zilnic cu progesteron.Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru galerie.



Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusyc Felicitari pt A6, A8 si 16mm Super. Acum ca vine WE sper ca stai linistita si nu faci shmotru prin casa . Luni te duci la servici?



Fetelor vazui fotografia unei fetite aici pe DC si ma indragostii de ea. E asa de dulcicaaaa Parca seamana cu mine. O caut si va dau un link aici sa o vedeti si voi
aici



Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

Buna fetelor,
Vad ca nu prea v-a fost dor de mine, iar Miki m-a uitat cand a impartit floricele. Glumesc, nu sunt suparata, poate e semn bun, ca ma doare burtica si sunt foarte obosita desi beau 2 cesti cu cafea/zi.
Nusy[, sa dea Dumneazeu sa vii cu vestile bune saptamana viioare! Odihneste-te si ai grija de tine.
Amazulica, fii tare, iti doresc putere sa treci peste toate si un cat de curand!

Am rezultatul testosteronului liber, care este tot in limite normale: 11,7 (VN:8-22), asa ca nu e clara cauza azoospermiei sotului. Nu stiu daca acest lucru este bun sau rau. Oricum, marti sotzulache al meu va reface spermograma la Babes, la o luna dupa cealalta si fara sa fi luat vreun tratament; vom cere si o spermocultura.

Miki, inclinam catre tratamentul naturist pe care ni l-ai recomandat (tribulus terestris, panax ginseng), spune-mi, te rog, de cate ori pe zi trebuie luate, in ce cantitate si cat timp, ca sa obtinem un rezultat bun? Trebuie sa fie de la o firma anume?
Daca testosteronul liber e ok, trebuie schimbat cumva tratamentul?

Ieri am intrebat la Bios cat costa InhibinaB si mi s-a raspuns: 300 lei, adica 3 milioane, am intrebat de 2 ori, chiar, pt ca citisem pe forum ca ar costa doar 30 lei.

Pup toate fetele, sa aveti in continuare un weekend placut!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ce liniste pe aici. Pe unde umblati fetelor?
Uite eu mai scotocii net-ul si gasii asta www.jurnalul.ro/articole/117094/bacteria-infertilitatii" target="_blank">Chlamydia trachomatis
Am dat ac link pe prima pag.



Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Intrebare: daca inhibina B masoara nr. de ovocite ramase functionale (am gasit explicatia asta data de Tutunaru) n-ar fi normal sa o putem face in orice zi nu neaparat in ziua a 2-a a ciclului? Apropo - scurta pove: am sunat si eu la Bios mi-a zis la fel 300 - si la intrebarea in ce zi se face (n-am specificat in ce zi a ciclului pentru ca eram cu un coleg in birou) mi-a zis de luni pana sambata. Am intrebat de 3 ori in speranta ca se prinde - si am avut acelasi raspuns
Anto - multumesc mult pentru incurajari - si tuturor fetelor. Mergem mai departe - iti dai seama ca daca iti zice unul ca esti schiop nu inseamna ca tre sa si crezi. Sper ca facand aceasta analiza sa ma edific cum stau si i-o voi pune sub nas cui trebuie.

Cami

Mergi la inceput