Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 9
an-k spune:
Tzuni vazut pozele, o dulce Maria cu costumasul ei roz si caciulita cu urechiuse parca ar fi un iepuras scump... iar tu esti o frumoasa, nu numai slaba si fara nevoie de dieta.
ruxij, si eu am avut in sarcina probleme cu constipatia, la sfatul ginecologului am mancat 2 kiwi pe zi si s-a rezolvat, poate merge si la tine.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
CRISCOSTY spune:
Bine cuscra, promit sa nu te mai bat la cap.
An-k asteptam dieta cand ai timp sa o postezi
Crys si Dany
anky spune:
HAPPY VALENTINE ! la toata lumea,sa aveti o zi superba alaturi de soti,parteneri,iubiti.
Tzuni,un mail,ceva unde sa iti trimit o alta poza.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
An-k,asta cu Abel in drum e destul de veche,are cu siguranta vreo 7 ani,poate si mai mult, daca nu ma insel,da e faina intradevar.
Am avut si eu probleme cu constipatia dupa ce am nascut dar s-a rezolvat cam dupa o luna de la nastere.Si prima data am avut cred ca din cauza cezarienei.
an-k spune:
Gusta, asa e, se numeste in drum, si mie imi place olandeza, cred ca pe cat o uram la nceput
Anky, se poate sa fie veche, eu am auzit-o abia acum o saptamana, si imi place tare mult.
Criscosty, o sa scriu acum in linii mari ca altfel mai am timp abia maine seara.
Se mananca 6 mese pe zi 3 principale si 3 gustari, se poate sari peste ultima gustare. Se folosesc produse light cu minimum de zahar sau de grasimi.
D/ - se alege intre- 2 felii de paine (20g /felie- atat are painea feliata) neagra sau cu cereale, graham... sau 4 cracottes sau wassa sau... jumatate de chifla sau 25g cereale integrale
+ unse cu unt sau margarina light daca nu se poate fara dar eu nu ung painea
+ cu sunca de pui sau de curcan slaba sau branza cu continut redus de grasime, 1 data pe saptamana salam uscat light salami sau de sibiu, etc, maxim 3 * pe saptamana gem sau in loc de branza sau sunca de 2*pe saptamana un ou fiert
+ 150ml suc de portocale , sau 125g iaurt dietetic sau 150 ml lapte degresat sau batut, sau 1 fruct (fara fructe uscate sau nuci)
G/ 1 fruct- de 2* pe saptamana 1 banana sau 1 yaurt cu fucte 0% sau de 2 ori pe saptamana 1 biscuite gen vitalinea
P/ 2 felii de pâine cu... la fel ca dimineata + supa sau salata simpla ( salata, castravete, ardei, ceapa, morcov ras....) cu dressing de iaurt
G/ la fel ca gustarea 1
C/ maxim la ora 19
supa
+ 2 cartofi fierti sau piure cu apa si putin -5g unt light sau ... 1 data pe saptamana paste- 125g fierte sau o data pe saptamana orez 50g nefiert sau 1 data pe saptamana 125g legume uscate linte, fasole, naut, mazare...
+ 1 portie mare de legume fierte sau la aburi fara sos, de 2 ori pe saptamana un sos de smantana light 4% e voie, daca nu se poate fara cu dresing de iaurt
+100g carne slaba- piept de pui, curcan, minim 2* pe saptamana, mn 2* pe saptamana peste 150g, max 3*pe sapt carne rosie, 1*saptamana carne tocata 100g
+ desert 1 fruct sau 150g suc de fructe
G/max la ora 20.30
la fel ca gustarea 1 dar mai bine fara
min 1.5l apa/zi, cafea si ceai la discretie cu indulcitor
se poate face o supa crema de legume simple (telina, praz, morcov, dovlecel) si sare, si manca de cate ori ne e foame si simtim ca nu se mai poate, aceeasi supa se mananca la pranz sau cina.
mai sunt si sfaturi pentru iesitul in oras dar in mare cam asta e.
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
anky, esti in album!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Merci,merci
an-k spune:
Am vazut albumul, numai fete frumoase la noi, si majoritatea slabe, sper ca in curand sa trimit si eu asa o poza
liris spune:
neata!!,
quote:
Originally posted by ruxij
Eu is constipata, n-am iesit afara de trei zile si al naibii cantar imi arata in pluuusss!!!! Ce tampenie! Cand eu m-am culcat cu foame in fiecare zi!! Trebe sa imi cumpar si eu ceai din ala antiadipos. O alta solutie de o mai am ar fi sa ma duc azi la pranz sa halesc niste aripioare de pui iuti, alea au efect imediat! Dc. mananc iute buda ma cheama
In rest, sunt racita si pare a nu trece, ba ma doare iar in gat. Nu'sh ce sa ma mai fac.
Liris, ce scump baietelul! Cat are, 1-2ani?
pai esti constipata de la 0 carbohidrati, stii ca ei sunt "sufletul" digestiei. maninca macar niste fructe?
Robert are 1 an 4 luni si jumatate. minca-l-ar mama! ca nu mai prostii face si se mai si cearta cu mine pe deasupra.
gusta spune:
Fetele tocmai ce ne-a tras Mara o varsatura dar de data asta cu taicasu ca eu imi puneam florile in vaza.Am primit niste flori frumoase cum nu ma asteptam si am ajuns amandoi la concluzia ca o sa mancam mai tarziu dupa ce culcam copilul.
Hai ca sa va povestesc ceva cred ca Anky stie povestea ca suntem mamici de aceasi luna.Acuma 2 ani de ziua indragostitilor la fel eu am pregatit ceva bun de mancare si un tortulet si asteptam olandezu sa vad ce imi aduce cadou.Stiti ce mi-a adus un ornament floral cu niste bulbi de zambile neinfloriti.Adevarul ca aratau bine dar pe mine m-a suparat ca nu erau infloriti si bun trece cina vine vremea sa mergem la culcare de olandezu avea chef de senzatii RATB iar eu ii zic foarte frumos stai un pic sa infloreasca zambila si dupa iti primesti cadoul.S-a invatat minte si de atunci imi cumpara numai buchet de flori ca sa primeasca recompensa.
Cuscra bate-ma la cap ca vreau si imi place.
Marilena si Mara Augusta