Nou stil de viatza (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Heeeiii...hoooo,pe unde sinteti,eu acu m-am intors acasa ghiftuita de numa.Am mincat peste cu legume si salata iar ca desert o salata mare de fructe.Am baut si doua french coffie. Huhh...miine o sa rup stepul,adica ce miine,azi..
Special dedication pentru voi.Delidana unde esti,hai ca stiu ca iti place Justin.

http://nl.youtube.com/watch?v=YjcbCfuEIO4&feature=user

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Mai fetelor,mie mi-a venit decodoru cu trandafiri si un parfum! E aici.... vb la tel si io va scriu pe fuga. Va pup pe toate si vb maine dimi.

Delidana, pai se poate? Cum nu stii ce inseamna "scumo"?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Hopa...Tzuni,musai si tie o dedicatie in miez de noapte

http://nl.youtube.com/watch?v=gsAN_Zfc1nc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Cuscra ok, sa te vad de maine...ti ai vrut-o Super faza cu florile, sotul meu nu le are cu florile, el are o boala cu parfumurile. Sa vad asta seara cu ce vine, eu am pregatit o masa cu bunatati, nu spun ce...dar sa stii ca e de bine
Anky ce bine arati, ce slaba esti...of, cand vad cat de slabe sunteti in comparatie cu mine
Liris sa-ti traiasca feciorasul de 1 an si patru luni!
An-k suna interesant dieta. Merci ca ai avut timp sa o postezi.
Carmen nu ai mai aparut, esti cu sotul la vreo cina romantica?
Zuzi unde esti????

Crys si Dany

Criscosty,merci de compliment desi nu sint chiar slaba.Nu dispera,eu zic sa faci un pic de sport,ai sa vezi diferenta.Daca iti place step-aerobic sau cardiotraining pe aparate (bicicleta,banda de alergat,stepper,crosstrainer etc.).Ideea e sa faci sport regulat,cel putin de trei ori pe saptamina.
Uite o dedicatie si pentru tine...

http://nl.youtube.com/user/shakira

Mergi la inceput

Hai ca vad ca v-ati dus la nani,sa visati frumooos...,vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ptr Vikinga, sa miste din www.youtube.com/watch?v=KoJ34jPX3WM" target="_blank">buric pina ii trec atele ... si poate sa manince carne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

trezireeeeaa! ceaiul e gata.

Vikinga, cuminti foc vikingii tai. Cu cine stau? Cat are cea mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza Carmen si la fete!
Eu am dormit super prost si m-am trezit de la 6, sa-l duc pe consort la firma, ca sa-mi ramana mie masina (pleaca in Turcia acum). E criminala ora asta.
Acum e 7 jumate, am 4 programari azi si copilul s-a trezit ca il doare urechea Imi vine sa urlu la luna. Abia ce am fost la doctor miercuri si n-avea nik, ieri a fost in forma de zile mari, parca a recuperat zilele cand a fost racit si acum urechea. Ce fac eu azi cu puisorul??? Nu e nimeni sa ma ajute si nici sa anulez cursurile nu pot, nu 4 in nici un caz si nu cu doua ore inainte
pana una alta i-am dat nurofen si i-am pus pernuta calda...apoi il trimit la gradi ca n-am alta scapare cu biletel, daca il doare rau sa ma cheme. Of, ma simt ca draku.

Va pup, ma duc ca am treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Am intrat sa va salut , ma duc sa va citesc din urma

mephala, am venit in Bucuresti odata cu revolutia ... si aici am ramas. Vin anual in Iasi dar, pe fuga si dorinta mea e sa stau o saptamana ,sa-mi plimb fetele pe meleagurile mele dragi.
Apropos de meleaguri.. Melisa (fata mea mare) ,a spus la scoala "Mami, cand era copil , a fost vecin cu Ion Creanga "

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ma tin de cafea si ma rog sa imi treaca oboseala.Grea noapte am mai avut sper sa scapam de raceala asta ca ne mananca.Oare e normal chiar daca ia antibiotic sa faca din nou 39 temperatura?

Revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Hola,
Marilena: nu am mai avut celalalt copil in vizita, din pacate. Prietena mea pentru care era surpriza e o tipa mai stranie: acum face ceva tratament antidepresie. Dar problema la ea, nu e depresia ci faptul ca nimic nu ii place, nici la ea, nici la sot, nici macar la copil, nu face nimic in directia asta ci doar se plange. Eu am incercat sa ii dau macar un motiv de bucurie, ajutandu-i sotul sa ii faca o surpriza. La un moment dat insa si-a dat seama si a facut circ, ca ei nu ii arde de asta, ca sa o lase in pace, etc. Asa ca s-a dus pe apa sambetei surpriza.
Nu am mai intrat aseara ca am fost la cosmetica. Imi fac epilat definitiv undeva si aseara aveam a 3 a sedinta.
Anca: greu cu puii bolnaviori. Sper sa nu fie rau si sa nu te sune de la gradi.
Eu maine iar lucrez asa ca "zburd" de fericire.
Meniul de azi:
salata de fructe+cafea
frigarui de pui cu pilaf si salata de sfecla
Seara: nu stiu ca merg cu Carina la aikido si nu stiu ce mai apus sa fac cand ma intorc.
Va pup si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput