Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 13

Delidana spune:
Gusta, somn usor si tie si Marei.
Tzuni, distractie placuta!
Carmen, mai esti prin zona? Cred ca ma retrag si eu....
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, ce culoare au trandafirii?
...si cum miroase parfumul?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

mephala30 spune:
, cred ca va trebui sa asteptam raspunsurile. Intai decodoru', apoi noi.
A, si-apoi trebuie sa-l rasplateasca pentru cadouri, nu?

Delidana spune:
I-o fi luat si ea trandafiri...sau o tigaie noua?

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
I-o fi luat si ea trandafiri...sau o tigaie noua?
nu prea cred....

vikinga spune:
Happy ValentineAproape ca mi s-a desumflat falca dar se facu albastra, data cu fond de ten e verde kkniu, super frumoasa ma simt chiar in trend pot zice
, asa in pas cu primavara noi culori infloresc si pe mine, plus ca se asorteaza cu ochii ceva de speriat:))Am primit un trandafir galben de la casierul din supermarchetul unde am fost azi sa iau oua, piine si pampers fica-mii. Mi-am facut io parul in asa fel incit sa cada o suvita precisa pe falca, probabil omu' de pe scaunul lui de casier mi-a vazut falca verde printre suvitele ondulate si l-o fi luat mila:)) Si pt ca nu a fost deajuns, am fost si in service, imbracata bine, rujata si aranjata, dar cu falca verde pudrata, mi s-a ars un bec si e cam nasol seara fara faruri. Cred ca am facut impresie maxima, ca nu mi-au cerut nici un ban, nici macar pt bec! De stiam ca fac asa impresie, mai bine schimbam si cauciucurile:))In rest fu bine, flori, o sticla de champagnie buna si pralinele mele preferate. Dar nu m-am atins de nimic din cauza de antibiotice si de dinti
. Carne nu am mincat nici azi, doar sunca de praga si parizer. M-am hlizit ieri prea mult si ma "tin" acum atzele alea
.Nu am nici un mood de luminarele si alea alea, ma bag in pat cu o carte buna, fericita ca s-au culcat copii devreme, cumintzei foc, si cum de obicei dorm bine noaptea, fara treziri, e clar ca-s tare fericita, o sa am o noapte foarte linistita
!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

violeta70 spune:
Buna seara!
A durat ceva pana am citit tot! Eu am racit (la servici suntem toti raciti sau aproape toti) Maine am o zi grea: avem intalnirea anuala, ne strangem toti angajatii din tara si din Bucuresti.
Azi mi-au venit "rusii" (la timp, chiar pe 14 erau programati), asa ca am o durere de burta si nasul imi curge si sunt molesita. Sper ca maine sa-mi fie mai bine.
Diana a vorbit cu Doctora si se pare ca luni incep cu niste analize (ambulatoriu), dupa care miercuri ma interneaza iar joi ma opereaza. sper sa fie bine, pentru ca la mine este prima internare (sau a doua, dupa cea de la Parhon, cand aveam 16 ani). Este asa de demult.....!. De operat insa nu am avut decat interventii dentare. Nici nu stiu in ce consta o anestezie. Se face totala sau locala?
Diana maine face ultima perfuzie, dupa care o vede doctora. Daca i s-a inchis colul sau nu.
Am sa revin maine seara, ca in cursul zilei nu am sa pot intra.
Va pup si va doresc o noapte linistita
Pupici

vikinga spune:
Meniul de azi a fost cam asa:-salata de fructe dimineata(banana, kiwi galben, pepene galben, capsuni)-citeva rulouri de sunca de praga umplute cu brinza de vaci 3.5%-2 oua fierte, ceva parizer, ceva pate-o bananaMiine cred ca la fel salata fructe dimineata, pe urma peste fiert cu legume si mai vad eu poate un wok ceva.Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

ruxij spune:
Azi eu chiar am calcat stramb de tot, pt prima data de cand am inceput. Dupa o cana de lapte dimineata, aripioare, capsuni si salata verde la pranz, am bagat un croissant simplu cu o cacao fierbinte la ora 4 dupa amiaza!!!!! Bad, bad bad bad!! Ma duc sa caut ceaiu antiadipos ca's disperata!