Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Bine ai venit pe lume, Yannis! Felicitari, Simo!!! Sa fiti sanatosi si tu sa te refaci repede!!!
Olga 36+ cu Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Naty, nu am cuvinte!!! Ma tot gandesc...si habar nu am ce sa scriu...ca iti admir curajul, stii deja. Ca ai avut norocul sa ai parte de cea mai buna ingrijire, asemenea...ca ai trecut milimetric pe langa marea nenorocire, la fel...nu stiu, este coplesitor ce povestesti!
Dar de aici incolo urmeaza partea frumoasa a povestii, aia in care puiul mic si frumos papa, creste, gangureste, se joaca, merge, vorbeste, va face zilele senine si totul va fi meritat! Inca o data, sa fiti sanatosi toti trei, si numai impliniri pe mai departe!!!
Sanatate multa tatalui tau si putere tie !
Olga 36+ cu Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Cory, ! Geniala pitica!!! Si ce infrangere, dupa ce desfasurare de forte ! E o scumpa si o isteata, sa va traiasca!!!!
Pup tot stolul! Mai scriu azi, catinel asa, ca inca nu am capatat stiinta scrisului intr-o parte...dar in ritmul asta, taaaaaare "mi-i di greu" sa va raspund la fiecare in parte!
Giani, dopul matale ? Grija ca tocmai ce suntem incalzite cu galeria pentru Simo!!!
Olga 36+ cu Ioana-Sofia
VioletaH spune:
URA!!! FELICITARI, SIMONETTE!!! BINE AI VENIT BEBE YANNIS!!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa ai parte de o viata frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor si fratelui tau Luca!
Al doilea pui de randunica a aparut in cuib!!! Ce emotie, ce bucurie!!! Simonette, refacere rapida si te asteptam acasa cu pozici frumoase si cu povestea miracolului care s-a petrecut in viata ta astazi!
Vio 35+ Sean
POZE
VioletaH spune:
Naty, as vrea sa-ti trimit o imbratisare, este incredibila povestea voastra... Dumnezeu v-a purtat de grija si o va face in continuare. Ai trecut prin clipe deosebit de grele, sper ca viata sa te rasplateasca inmiit prin Iulia, prin satisfactia de a-ti vedea fetita crescand sanatoasa, isteata si frumoasa. Si sper ca Iulia sa inteleaga cand va fi mare prin ce a trecut mama ei pentru a o aduce pe lume si sa pretuiasca tot ce-i va da Dumnezeu!
Vio 35+ Sean
POZE
VioletaH spune:
Honey, esti pe ultima suta de metri, mai e foarte putin! Macar cu asta sa te consolezi cand iti privesti picioarele umflate, cand iti amintesti de coshul razvratit si cand simti ca te cuprind greturile. Sper sa-ti treaca durerile de dantura, ca de astea chiar nu ai nevoie sa se adauge la toate cate sunt deja. Probabil nevralgie?
Chiar de va fi sa faci cezariana, ai incredere ca esti pe maini bune! Cumva bebe Andrew tot va veni pe lume, chiar daca al tau col e incapatanat.
Cory, m-am stricat de ras la povestea cu Larisa! Chiar daca pe tine te-a scos din minti, sa stii ca mie imi place de copilita ta, are personalitate, e isteata si stie nene ce vrea! Daca ii iese, bine, daca nu...incercarea moarte n-are
Vio 35+ Sean
POZE
Monica9 spune:
Felicitari Simonette! Bine ai venit pe lume bebe Yannis, sa fii sanatos!
Eu inca lucrez si nu am timp sa va citesc si scriu, dar ma uit in fiecare zi sa vad daca apar noutati si uite ca deja avem a doua mamicuta. Ma apuca si pe mine emotiile ca se apropie momentul. Peste 2 saptamani voi intra si eu in concediu si atunci voi avea mai mult timp asa ca nu voi mai fi asa disparuta.
pt toate, aveti grija de voi.
Monica 36+ cu
AMR 4 SAPTAMANI
ada29 spune:
Bine ai venit pe lume bb Yannis!
Felicitari Simonette,iti doresc refacere rapida si mult laptic!
O zi buna tuturor!
Ada
natynic spune:
Buna dimineata! O zi buna sa avem cu toate, iar pentru bebe Yannis un prim rasarit de soare plin de sperante!
Ma pregatesc sa merg la tata, cu emotii mari.
V-am citit rapid ce ati scris aseara. Cory, dupa ce m-ai facut sa plang cu poezia am ras cu mare pofta de fiica ta, mai ales de faza cu "Am fost infranta"-fara cuvinte!!!
Roxaniciu, maare pacat...bine, poate si eu in locul tau as fi stat cuminte deoparte dar mai ales ieri, daca ai sti cata nevoie as fi avut de un umar pe care sa plang un pic...Da, eram cumplit de trista ca plec cu trupul acasa si sufletul mi-l las tot langa incubatorul micutei mele, am plans pe culoare toata dimineata. Mi-ar fi facut extrem de bine sa te vad. Dar lasa ca ne vedem oricum, tu ia nr meu de tel si pe 18 cand vrei si poti da-mi un mesaj ceva si te caut.
Cand ma adun azi de pe drumuri va povestesc in continuare; imi face si rau dar si bine si oricum lucrurile astea trebuiau adunate. Inca nu urmeaza partea frumoasa, mai sunt multe parti horror in poveste, asta era doar inceputul...
Pup. Tineti pumnii (inca odata...)
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
varuna spune:
Naty sa ai numai zile fericite, le meriti din plin si insanatosire grabnica tatalui.
Cory ai o minune de fetita...cu cine o semana?
Ana 33+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor