Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

M-am trezit dupa 3 ore jumate de somn ca mi-e foame!!!!!!! E 6.30 AM...
Multumesc fetelor ca-mi tineti pumnii pentru azi la doctor.
Am rasfoit putin ce-ati mai scris.

La multi ani, DOINITA!!! Petrecere frumoasa!

quote:
Originally posted by zozela

Mesaj de la Siimooo!!!
Ne pupa,ne simte alaturi de ea si-surpriza-taticul l-a declarat pe BB ca..Iannis-Cristian!!!Citez:"Mi-a facut-o!!"

HA HA HA (nu-l gasesc pe baiatul ala care se rostogleste). Simonette, iarta-ma ca rad, poate tie nu ti-a placut "gluma" sotzului" . Mi-am adus aminte de al meu care ma tot ameninta de la inceputul sarcinii ca o sa-l numeasca e copil BUCK! auzi tu! Dar n-are nici o sansa, poate doar sa ma imbete, ca aici tre sa-si puna si mama semnatura pe hartii

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata fetelor inchid si plec spre eco.......ne reauzim mai pe seara daca mai sunt in stare s aintru ca mi-e un somn de pic pe jos......daca nu maine dimineata la cafea.

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,aratau acum la stiri cadouri care se fac barbatilor chinezi: viermi si gandaci trasi in ciocolata!Beahhhhhhhhhhhh.Noroc ca nu mancam nimik in momentul ala!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitzuco bafta multa! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune!

Dana vii si tu diseara? Wow, ce bine. Elara zicea ca saptamana trecuta a fost singura si azi vine stolul

Cris cum te descurci cu tickerul?

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irina sa nu indraznesti sa nu intri sa ne spui de BB!!
Ioana te asteeept!!
Vera!Mami tu inca mergi la servici?!Wow
Violeta esti de belea!!Si-ai papat?!
Mai..Simo parea amuzata de "intamplarea" cu numele,nicidecum suparata..
Ce taaare!!BUCK!!!
Daaa Stela-am vazut si eu!!
Fug la nasteri!Ne-auzim dupa!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Zoze, tre' sa gasesti tu o solutie, mama lui de obraznic! Gata calcatul?

Irina si Flori, ma, voi vreti ! Lasati masuratorile, stie bb mai bine ce/ cat/ cum/ cand sa creasca! Nici eu nu am burta mare, dar fata mea o sa fie o voinica, presimt eu!

Elena, si eu stau relativ aproape de Crang! Abia astept sa ne scoatem bebeii la plimbare! Eu sunt deja "initiata" in "tainele Crangului" pt ca, de cand am intrat in prenatal, am tot iesit cu sora si cu nepotul meu de un an si-un pic. Si sunt la bebelusi in Crang!!! Tu de ce nu intri in prenatal, nu-ti convine? Ca eu tot la 30s am intrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici...

Simonette felicitari mamicuto,sa va taraisaca bebe Yannis Cristian,sa fiti sanatosi....bine ca totul s-a terminat cu bine...

Naty ti-am vazut ingersul,e scumpica foc,sa va traiasaca,si multa putere iti doresc,esti o mama eroina si un exemplu pentru noi....multa sanatate tatalui tau...

Am fost si eu ieri la eco si se pare ca bebele meu e mai mic fata de varsta sarcinii,sint un pic suparata,medicul a zis ca totul e ok,placenta buna,lichid e...dar bebele e mai mic,si nu stiu de ce...Eu sper sa mai stea in burtica si sa mai creasca si el un pic....
Oare conteaza ca am fost la un ecograf mai putin performant?

Floriiro tie ti-au spus o posibila cauza?

Doinita La multi ani,multa sanatate,nastere usoara si in bebe sanatos si mincacios iti doresc...

Zoze multumesc mult... si spor la calcat,mai am si eu o tura azi dar nu am nici un chef pe vremea asta...

Va mai dau un site sa va clatiti ochii...www.piccolino.ro

Va pe toate

ADELA 36+ cu STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

alice, a fost greu pana a gasit inlocuitoare si am zis sa fie luna intreaga sa-mi iau banii toti pe o luna,ca nu se stie in prenatal daca vad ceva....sper sa nu ma lase tocmai acum, cand imi trebuiesc mai mult!

Elena 30+ cu

atat mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

offffffffffff ce tantaluca sunt am sters din greseala msg...am dat refresh fara sa vreau....spor la treaba din nou ramo....
deci sa incep ...multi pupici lui iannis cristian(ce tatic smecher are el),pupici lui mami simonetee si naty si ffff multi pupici micutzei iulia...azi sunt f pupacioasa vedeti da?..naty-multa sanatate tatalui tau si d-zeu sa va ajute si sa va fereasca de rele...
diana_g-la multi ani si o nastere usoara si bineinteles bebe sanatos si frumos...
mihutza11-f frumosi cercelusii...o sa arate ca o printesa fetita ta...
am mai vazut niste smecherasi mici pe aici pe aici...pe care ii pup dulce dulce...
mimonix-vad ca si tu esti programata sa nasti luni...nastere usoara...mama dar ce o sa fie luni pe crengutza...
mami papacioasa-o pup pt msg ei frumoase si ai grija cu smiley...aoleo vad ca si olteanca zoze a luat-o pe aratura...adevarul e ca e bunnnn smiley asta...mie imi place si de alex...ei ce ziceti?
ioana-asteptam pozici cu mamica frumoasa...
luny-un ic ca sa mai treaca supararea...
violeta-te asteptam cu vesti bune de la dr...multa bafta
bitza-bafta si tie la dr...
mstela am vazut ca ai intrebat cum este platit prenatalul...nici eu nu stiu inca cum, cu toate ca sunt in prenatal dupa 29 ian mie astia de la serv mi-au dat salariu,acum pe 10,la fel ca pana acum,cum mi-au platit si concediu medical...am sunat le-am zis si au zis ca inca nu au calculat...ca n-au avut cand?!!!...mie CM mi l-au calculat din salariu luat in mana,asa se face sau nu?doamne ar fi super daca prenatalul s-ar calcula din salariu dupa cartea de munca...
eu trebuie sa gatesc...si m-am gandit sa bag un puiutz la cuptor cu garnitura de pilaf cu ciuperci si multe rosii,ca altfel nu mamanca randunoiul si o salata de vinete...si diseara sa sarbatorim 'dragobetele' american....si pupici si cur in cur si noapte buna ....si gata ziua indragostitilor...

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

[limegreen]Stela[limegreen], si eu am vazut stirea de pe PRO TV, tare m-am scarbit, ce ti si gusturile astea!!

Eu tocmai pregatesc randunoiului un pranz de V day, asa mai special cu ce-i place lui, ca altceva nu i-am pregatit nimica!!!

Livi +37Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput