Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 11
gbutucica spune:
Kya, la filantropia.
Super taticul lui Yanis,
Giani ,.... 37+ ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
mami_papatot spune:
Buna dimineata dragele mele dragi!
Se pare ca aseara am fugit fix inainte de momentul in care am fost anuntate de venirea pe lume a lui bebe Yannis, caruia ii doresc si eu tot ce-i mai bun si frumos pe lumea aceasta!Iar pentru mamica lui, un buchet mare de flori si felicitari pentru ca a reusit sa-l aduca pe lume pe bebe pufos, cu toate durerile de rigoare!
Naty, povestea nasterii am citit-o cu ochii plini de lacrimi...sa spun ce am simtit sau ce va doresc...nu as face decat sa repet ce ti-au urat mamicile pana acum si parca tot n-ar fi de ajuns...atata ca acesta a fost unul din momentele in care nu ti s-au mai vazut urmele pasilor pe nisip...Dumnezeu te-a purtat pe brate!
cory, felul in care i-ai scris Nataliei m-a facut sa plag pur si simplu...sa nu mai vorbesc de poezioara ... cat despre Larisica ta, ce pot sa spun ... eu de la laptop o vad o dulcic...dar cred ca tu in supermarket n-o mai vedeai de copil personal...astia mici sunt chiar teroristi..imi povestea o colega, de nepotelul ei de vreo 4-5 ani, cu care au mers in satul de vacanta ... si la un moment dat, asta mic, incepe...mami, ia-mi si mie vata pe bat, ca mie ni-cio-da-ta nu mi-ai luat vata pe bat! dar asta tare si cu o voce din aia de copil oropsit...sau tot asa, nu mai stiu cine imi povestea de un copilas f rasfatat, caruia maica-sa in cumpara absolut tot ce cerea...doar ca la un moment dat a cerut o masinutza de vreo 20 mil si tipa nu avea bani la ea, oarecum evident...si ii explica pustiului ca nu are bani acum, dar ca se intorc maine si-i cumpara masinutza...si crezi ca a facut cpilul, a inteles? nicidecum...a inceput...da, ca esti o mama rea, ca mie nu vrei sa-mi cumperi nimic niciodata, ca n-am si eu nicio jucarie...etc samd...i-au venit asteia ner vii aia mari si unde nu mi ti l-a incins in mijlocul magazinului de l-a saturat...si s-a jurat ca nu-i mai cumpara nimic niciodata...o alta faza dragutza, cu fetitza unui var (el avea pe vremea aia 3 copilasi si o stuatie materiala nu tocmai grozava)...fetita, cea mai mare, vreo 5 ani pe atunci...si mergem in parc la MOghioros, si varul ii explica...Maria, ce vrei, sa te dai in masinutze sau sa-ti iau jucarii (ca erau diverse tarabe pe acolo) dar gandeste-te ca ai acasa o gramada de jucarii, mai frumoase decat astea...e si Mariuca noastra, foarte sfadoasa...eeee, nu tati, ca eu sunt fetita intelegatoare, nu vreu jucarii...dar ma dai in toate masinutzele...bine Maria...evident ca dupa ce s-a dat in tot ce era posibil , la plecarea din parc a inceput , ca vrea si ea o papusica...macar una mica...tati, dar am vbit ceva...ei, si unde nu incepe Mariuca, parca o vad, avea pe ea o pelerina rosie, ca de scufitza...ca da, ca sunteti niste parinti rai, ca nu vreti sa-mi faceti si mie nicio bucurie...ca m-ati obligat (auzi tu????) sa ma dau in toate prostiile si eu v-am zis ca nu si nu...dar voi nu m-ati ascultat...si acum nu-mi luati si mie o papusica macar...sau cu alte cuvinte, mama ce ma asteapta si sunt copii educati, vba aia, sotia lui are mare grija de ei si e foarte atenta ... dar uite si tu ce sa faca in mijlocul drumului, evident, ca altfel nu are farmec...si acasa chiar avea jucarii deosebite...
fetelor, am innebunit... dar frumos mai e baiatul asta...Smiley...e si puternic si cu trasaturile alea sexoase ... si mi se pare mie f pasional...v-am zis, am innebunit... ma rupe florinel daca ma aude...da de unde...ca l-am intrebat, auzi, daca m-ai vedea cu un barbat pe stada, sarutadu-ma sau mai stiu eu cum ce ai face? zice nimic... zic bine si acasa? pai daca asta e alegerea ta? zic si n-ai incerca sa ma convingi ca ma iubesti, ca alea alea? zice, nu...daca tu nu simtit asta... ca mie imi plac astea cu teatrale, cu prostii...ca sa vezi de ce-mi arde mie acum...vba aia, tzara arde si baba se piaptana..........
Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru-o femeie cum esti tu
Dar in lipsa mea,
Tu mi l-ai amanetat deja...
SE pare ca am luat-o pe aratura!
mami_papatot +31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
numeioana spune:
Pana la urma e cu "I" si cu 2 "N"?! Aoleu, ce ne-a facut randunoiul Simonettei!!!
Gata, am plecat la coafor! Vorbim cand ma intorc. Pupici!
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Ioana acum am vazut ca pleci la coafor!Abia astept pozicile!!
Esti mortala cu mancarea!!Crezi ca o sa ne mai arda noua de papica atunci?!
Iar cu numele bebelusului de Simonetta,nush ce sa zic-mie asa mi-a scris Simo in mesaj..cu I si 2 N!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
mami_papatot spune:
Luny, ce sa-ti fac mama, daca lui i-au sclipit ochii dupa sarmalele ma-sii...si tu trebuia sa o ti pe a ta si gata..draga, daca ti-e de sarmalele maica-tii, la ele sa te duci si cand ti-or mai veni si alte pofte...scurt pe 2, cum se spune! si da-o in mama ei de zi de Valentine ... eu mor cand ii vad pe astia pe la televizor cum se expun asa, pupandu-se nu's cate ore si siropindu-se ...
asa deci cu randunoiul simonettei...pai sa-mi faca mie una ca asta, il desfintam literalmente...cum adica...cadem de acord SI ALA NUME RAMANE SI ALA NUME SE DECLARA ...(a se citi ca eu ca mama care m-am scremut de mi-au iesit ochii din cap, l-am purtat 9 luni in pantec cu toate greturile , varsaturile, durerile de cap, hemoroizii, palpitatiile, etc samd...am dreptul asadar sa-i pun copilului ce nume vreau EU !!!!!!!!!!!!)
kya, elara, ramane cum am stabilit pt azi, da? cine se mai baga? la cat incep cursurile? la 5 sau la 5 juma?
Sunt cucoana-n casa mea!
Kya spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
fetelor, am innebunit... dar frumos mai e baiatul asta...Smiley...e si puternic si cu trasaturile alea sexoase ... si mi se pare mie f pasional...v-am zis, am innebunit...
Mi-as fi vandut si sufletul
Pentru-o femeie cum esti tu
Dar in lipsa mea,
Tu mi l-ai amanetat deja...
Eu te inteleg perfect, pentru ca si mie mi se pare la fel ... ahhh... ce baiat frumos...!
Si melodia aia o fredonam si eu ieri dimineata in masina...
EDIT: ramane cum am stabilit. Elara cred ca nu vine. Ora e 17:00.
Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
refularea asta cu Smiley, vine dupa ce acum 3 nopti am visat ca ma pupam cu Mircea Badea...si daca Smiley chiar imi place, cu Mirciulica n-am nicio taina ... dar vezi, hromonii astia...cum o iau rasna...
Sunt cucoana-n casa mea!
bubu05 spune:
'Neata randunele pufoase!
Eu ma pregatesc sa plec la Selgros, am papat bunut si am pregatit copilul de plimbare.
Auzi, ce randunoi, sa schimbe numele copilului Sa creasca mare Iannis- Cristian!
Cory, chiar am ras si eu cu lacrimi la cum ai povestit! Bine ca i-a trecut urechiusa fetii si bineinteles ca aveai dreptate sa nu-i iei nimic, la cate avea acasa.
Vladut e ascultator in ceea ce priveste decizia mea de a-i lua sau nu dulciuri sau orice altceva, daca ii explic el se conformeaza pe loc. Bine, mai comenteaza el, dar in mare, ne intelegem. Daca ii spun "nu am bani la mine acum" zice "pai nu a scos tati de la banca?l-am vazut eu!"
Revin si eu pe la pranz, dupa repriza de cumparaturi.
Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Mami!..Si continuarea..
..O masina parcata pe dos, hainele aruncate pe jos
Deschid usa destul de usor,
Aud zgomote din dormitor,
Imi faceam mii de griji pentru ea
Telefonul inchis il tinea
Ei se iubeau sus in camera mea
Pe patul meu si pe muzica mea....ca sa nu fi singura pe aratura!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
ccris_ccris spune:
randunici, neata,
la aburinda, decaf.
Am dormit bine azi-noapte, de la 2.30 pana la 9.30, cand m-a trezit unu' cauta Imbunatatiri Funciare Bucuresti.
Ma duc sa va si revin.
stolul!
Cristina 29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community