Durerea unei pierderi de sarcina (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TEO felicitari pentru bb MIHNEA. Refacerea rapida si asteptam poze!!

MCRISSA nu-ti pierde speranta. Eu in ziua a 27-a am avut pete maro. Si eu ca si tine credeam ca-s uratii. Imi pusesem pana si tampon. Deci....cum zicea....aoleu...nu-mi aduc aminte.....pana nu-i rosu mai sunt sperante. D-ne ajuta!

LIANA cum te simti? Nu am fost pe faza, scuza-ma, dar ce ai?

Deci spuneti ca STANCUTZA a nascut???

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Lau-Meli, mersi pentru informatii !
Ma uitam aseara pe listuta si nu intelegeam cum de modificarile facute de mine au disparut!

Mcrissa, iti tin pumnii sa nu mai vina uratzii!

Dana, da,Stancutza a nascut in ianuarie,am vazut intamplator povestea nasterii la Nasterea unei stele!

Alinushca, esti bine?Ce face bebikul?

Multi si week-end placut tuturor!

Mirela 13w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Fetelor,cum este cu Ac Anti-Toxoplasma,IgG si IgM?
IgG arata daca am avut boala si IgM daca o am in prezent,nu?

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Fetelor,cum este cu Ac Anti-Toxoplasma,IgG si IgM?
IgG arata daca am avut boala si IgM daca o am in prezent,nu?

Da

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Da, asa este. daca ai IGG pozitiv inseamna ca ai avut, dar daca in acelasi timp ai IgM negativ, inseamna ca nu mai nimic. Din cate stiu eu, daca aiavut toxoplasmoza si ai scapat de ea, dobandesti imunitate la acest virus. Tu stii cumva cea de Ureaplasma, ce inseamna daca e prezenta dar valorile<10.000, in conditiile in care rezultatul normal este "absent"? Ca nimeni nu stie pe aici si sunt tare ingrijorata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Lorellay, am vazut niste statistici care spuneau ca la 4 zile de intarziere a CM sansele ca un test sa iasa pozitiv sunt de 100%. Intarzierile legate de dereglari temporare sunt destul de frecvente. Poate ai luat vreun medicament, poate ai avut un stres mai mare decat de obicei, poate poate... Sansele sa nu vina uratii acum sunt destul de micutze. Dar nu-i nimic luna viitoare incerci mai cu spor!

irinabobe, sarumana! Si ce n-as da sa fi fost eu in locul lui Teo. sa fi ajuns deja la capat. Pot sa renunt si la toate bucuriile legate de a fi gravida, numa sa stiu ca iese bine. Deocamdata nu simt nimic special. Sunt doar obosita, in rest... Miercurea viitoare ma duc sa mai vad o data punctuletzul.

blueeyes, nu stiu ce face punctuletul meu ca timpul trece foarte foarte greu si mai e muuuuult pana scap de perioada de ingrijorare.. dar bebik al tau ce face ?

L58, cum ai facut inimioara aia frumoasa?? Am incercat sa fac si eu ceva foarte similar si cand dadeam "view" sa vad ce iese le arata pe toate la inceputul randului una langa alta, nici vorba de aranjamentul frumos pe care il faceam eu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Irene
Jasmine imi pare rau dar nu stiu nimik de Ureaplasma pentru ca nu am facut niciodata aceasta analiza.
alinushca eu sper ca bebe este bine acolo in burtica,cel putin marti cand l-am vazut era ok!
Te cred ca esti ingrijoarata dar va fi bine,ai sa vezi!Gandeste pozitiv pentru ca mai mult de atat nu prea poti face acum!

Mirela 14w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Alinuscha m-ai terminat...Tocmai cand azi mai multa lume mi-a spus sa mai repet testul saptamana viitoare daca nu vin "piticii"...ca poate nu e inca in sange ...chestia aia...care inroseste liniutele....
Incepusem sa mai sper ca poate poate....acum iar nu mai sper...
Pana deseara imi mai spune cineva ceva bun...iar sper..dupa aia iar citesc pe-aici...iar nu mai sper..cat oi tine-o asa...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danangie ma uimesti cat de bine mai ti minte detaliile.sper sa te urmez, sa fie si la mine exact ca la tine.maine fac un test ca nu mai rezist

Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

blueeyes ma bucur ca te-ai linistit si lamurit acum.
alinushca dupa ce am pus emoticoanele in ordine inainte de primul am pus "center" si apoi dupa ultimul, am pus "/center", dar intre paranteze patrate, cuvantul "center", respectiv "/center".
Va si va pe toate .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput