Controversatul Valentine's Day

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Sarbatoarea are origini romane: http://www.forbes.com/entrepreneurs/2008/02/05/valentine-iran-vietnam-ent-lovebiz08-cx_ml_0206bizoflovevalentineglobe_slide.html?partner=yahooit

ps. imi amintesc de un cantec, nu stiu cine canta. In video aparea seara pe scari o tanara cu o inima imensa, cu care mergea pe strazi incercand sa o ofere cuiva. Toti radeau de ea, pana cand inima scadea, iar tanara se intorcea dezamagita. Stie cineva despre care cantec, video sau artist e vorba?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

offtopic. Mi-am adus aminte, este vorba de Roger Sanchez - Another chance
http://www.youtube.com/watch?v=k9Xtvj_JVSM

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Happy Valentine's Day!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da, asta era, miereamara! Multumesc!. Robert Sanchez.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Valentine's Day - o afacere de 17 miliarde dolari in SUA.
Nu stiu daca ati citit deja articolul aparul pe YAhoo home page. Daca nu, il gasiti aici.
Asta asa...din ciclul "stiati ca...?"

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Rufus de ce ti se pare ca urla invidia in noi????Sa fim seriosi...Si ce,trebuie sa astepti Valentine's Day sa ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti,sa ii faci un cadou,sa iesiti la restaurant???

Asa cred eu...
Si chiar nu astept ziua asta sa fac cadouri sau alte chestii, ci ca pe o sarbatoare. Ar fi frumos sa fie la fel in fiecare zi, dar la mine nu se poate sa o tin numai in sarbatori. Poate la altii merge. De aia nu fac carnati in fiecare an decat de Craciun si nu vopsesc oua decat de Pasti. Bine, bine...si de Inaltare...
Da, pana la 43 de ani nu am sarbatorit ziua asta. O sa o fac de aici inainte, daca imi ajuta Dumnezeu.

Pentru ca cineva pomenea de sarbatoarea Recunostiintei, de fapt la simbolul de astazi...personal, in afara de Craciun si Pasti, asta ma emotioneaza cel mai mult. Chiar daca nu e a noastra si nici nu o sarbatoresc.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

In fiecare zi ii spun Omului meu ca l iubesc, si nu doar o data ci de "n" ori pe zi, ne sarutam tot de "n" ori...Asta nu pt ca am uita ce sentimente nutrim unul pt altul ci pt a nu "uita" cum se pronunta "te iubesc" (eufemistic vorbind) si totusi imi place aceasta sarbatoare, sa i spun un piculet siropoasa, plina de inimioare si declaratii....
I-am scris cu autocolant rosu pe fereastra "TE IUBESC" si am lipit o puzderie de inimioare si inumutze in jurul acestor cuvinte, astfel incit dimineata cind urma sa ridice jaluzeaua pabaaaaaam! I am oferit un tort inimioara pe care scrie Craciun fericit! Sunt lucruri simple, insa este ca un "An nou fericit" spus pe 1 ianuarie.... anul poate sa inceapa cind vrea fiecare pt el personal, nu este o sarbatoare crestina ori romaneasca si totusi..... sarbatorim 1-ul de ianuarie in fiecare an!

poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Tora, ce dragut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Uite, daca totusi sunteti romantici...http://www.trilulilu.ro/10ASC/55d158087ffd64

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Eu cred ca urla invidia in voi...auzi, daca nu-s in clasa I sau la liceu, nu am voie sa ma manifest ca un indragostit si sa si sarbatoresc asta, impreuna cu altii care vor acest lucru...pe vremuri mai ziceau altii ca nu-si vand tara si uite unde am ajuns. Au dat-o degeaba.
Si ce-i tot dati cu Dragobetele, s-a mai discutat subiectul, are unele asemanari, dar e cu totul altceva.
Nici cand eram singur si nu sarbatoream nimic nu ma deranja forfota asta...

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus !!!
Ai dreptate !

Mergi la inceput