Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ionikka, sa-ti traisca minunea!!! Io una am ramas socata. Nu stiu de ce traiam cu senzatia ca mai e muuult pana nasti.Superbe ambele nume! pun pariu ca e o frumoasa mica!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ionikka, sa-ti traiasca printesa!
ina, pai cu somnu' - de noapte, anais doarme in sufragerie (unde nu sunt usi) si andrei in dormitorul lor.
ziua andrei nu doarme, deci se joaca in sufragerie si anais doarme in dormitor, in fostul patut al lui andrei.
voila
anda, daca faci ceva astrograme, zi shi mie daca-s varsator sau peste, ca m-ai lasat cu ochiu-n soare acu ... hat (cel putin un an) (hai sa-ti dau si datele - 18 feb 1975, ora 5.10 dimi, tulcea) plizzzzzzzzzzzz (daca ai timp)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

IONIKKA sa-ti traiasca micuta fetitza. si sa creasca mare!!
cu lohiile eu cred ca ar fi trebuit sa apara imediat, mai bine te duci la doctor. cat mai repede.

ANDA imi place ce ai punctat pt Madau. doar ca, in cazul prietenei mele - si a altor 2 cunostinte, dar nu prieteni, ca atare nu stiu cu ce se manca in familia lor - a fost idem ca si la Mada, adica au realizat ca nu-s destul de "plimbati" in lume, ca mai au de trait, ca nu stiu exact ce sentimente au pt sotie pe care o considera macar partial vinovata de ruptura.
si pana la urma adica pana la depunerea actelor de divort s-a demonstrat ca de fapt aveau cate o legatura mai veche sau mai noua.

asa ca de ex eu, cand aud de astfel de situatii, ma gandesc in primul rand ca au pe alta. nu toate situatiile sunt asa, e clar, dar mie asa-mi "miroase"

in legatura cu Vlad, maine suntem in drum spre tara. Eu una, nu am fost de acord cu lasare lui la tara mai mult de o saptamana-10 zile.
dar, am fost moale cand mi-au sarit toti in cap ca-i sprea binele meu, DAR MAI ALES AL COPILULUI, care sta mai linistit (nu in urletele lui Alex) care iese afara la aer curat.
si din cauza ca nu am vrut sa fiu considerata ca ma gandesc la mine mai mult decat la copil (adica sunt egoista cand, vezi Doamne pun problema ca-mi va fi dor de copil, in conditiile in care lui ii va fi clar viata mai buna acolo)

so, aseara i-am zis direct lui Cristi ca Vlad nu vb cu noi pt ca este suparat si se simte abandonat.
i-am explicat ca noi (si am fost 4 frati) nu am fost despartiti niciodata, nu ne-a lasat mama niciodata la nimeni.
si-a dat si el seama cum trebuie sa se simta Vlad cand si-a adus aminte cat plangea dupa ai lui cand il lasau la tara.

bineinteles ca vocea soacramii a fost cam acra cand m-a sunat, expresia a fost: am inteles ca VREI sa-l iei acasa, nu ca am vrea amandoi.
si cu siguranta cristi nu i-a spus ca-i doar decizia mea.

Cristi zice ca o sa-l mai ducem la vara, dar eu i-am zis ca numai pleaca decat daca mergem si noi, atat. cum stam noi cu Alex in bucurestiul asta, asa va sta si Vlad.
bineinteles ca deja aud vocea soacramii care va zice: cum vrei tu, dar nu-i spre binele copilului.

si eu, care in general sunt diplomata si incerc sa evit certurile, simt ca explodez de pe acum.
de fapt mi-a dat cateva motive, in urma unei discutii ff aprinsa pe care am avut-o cu cristi pe care a alimentat-o ea, stie tot blocul cat de javra sunt.
nu stiu exact ce kkt a mancat, ca le-am zis celora care m-au atentionat ca nu vreau sa stiu ce a zis, tocmai pt a nu incepe un scandal.
nu de alta, dar relatia cu cristi nu este nici pe departe atat de stransa ca sa pot trece peste si cred ca voi face gestul de a pleca cu copiii.

ahhhhhhhhh, acum sunt plina de spumele marii si-mi aduc aminte de toate belelele si de toate relele ce le-au spus sau facut. ca asa-s eu, trec cu vederea, dar nu uit. si nici nu iert prea usor.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Corapino, si cind o alaptezi noaptea pe ciresik sau cind plange, andrei se trezeste sau s-a obisnuit?

editez: btw, misto tunsoarea + culoarea , si cred ca nu ti-ar sta rau cu mai mult rosu stropit pe-acolo, nu numai suvitze

am ramas masca atunci cind barbatu-meu sforaia linga ea de trozneau geamurile si nu se sinchisea, in schimb cu mine, ma dau jos din pat si ma simte imediat ( si am un stil de nici pisica nu poate concura cu mine! asa de usor ma strecor) nu inteleg!
ca sa pot dormi si eu ca lumea mai bag o ora de somn in patul meu si o aud plangand "mami! mami!" de mi se rupe inima...asa ca fug urgent la datorie si stau acolo, nemiscata, cu okii deschisi si "visez" la luna si stele. ca vine peste mine, ma ia in brate, ma mototoleste, ma sufoca, si stau, n-am incotro, ca somnul ei este mai important decit al meu.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INUTA chiar ma gandeam sa-ti zic sa pui niste poze cu marea de zapada de la tine.
asa dor mi-e de o iarna de aia adevarata, dar sa nu stau in Bucuresti, sau macar sa locuiesc la curte, sa pot iesi cu copii.
pe zapada aia mare de la noi iarna asta am iesit cu Vlad si ne-am jucat amandoi, ne-am trantit in zapada...dar f putin.

cu somnul...asa si Vlad, doarme acasa cu soacramea cand vine la noi si nu zice nici pas cand sforaie. dar noi daca vorbim seara in camera cu el, imediat se ridica in fund si se trezeste.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada poa sa zice cine ce-a zice,tu tot singura o sa te simti.Cu sau fara Miruna.O sa te intrebi mult si bine cum te vei descurca,ce faci cu copila cine e bolnava,cun iesi din casa sa-i iei medicamente...ceea ce vreau sa-ti spun e ca pina la urma totul e posibil.Nu cred ca iti trebuie alt ex mai elocvent decit mine.Stii cit ma plingeam ca nu ma descurc si totusi m-am descurcat.Asa ca nimic nu e fara iesire insa pina gasesti iesirea e al dracului de greu.Si as mai zice sa nu te prea prelingi pe linga el cind vine,sa nu plingi, sa nu insisti,sa nu miorlai,sa nu apari darimata si sfisiata.Ei urasc atitudinea asta la femei.Nu ca io n-as fi facut exact asa...dar am inteles pe parcurs ca lor le plac femeile puternice.

Madutza cum mai e Orlando? Am citit in scutecul trecut ca ati peripetzit pe la spitale.Ai rezolvat constipatia?La noi e destul de bine.Ia Milchtzucker d-ala in fiecare zi,iar dimineata ii dau lapte cu niste cereale Diet le zice,cu fibre.Iar cindva,peste zi ii dau activia cu fibre+pruna+morcov+cereale(de ne-a recomandat Lavicu orz,ovaz,secara -Sanovita)toate mixate.Vad ca face kk normal spre moale asa.In plus,in linkul Andei am gasit ca se recomanda ceai de Sena.Am cumparat un ceai ce contine si sena (ceaiul e pt slabit ca altfel n-am gasit) si ii pun un vf de lingurita in ceaiul de musetel.

Examenele ca m-ati intrebat Ina si Roxi,la cel de sapt trecuta am luat 8 pentru ca iaaar au fost probleme cu calculatoarele.Raspunsuri corecte au fost considerate gresite.Iaar am facut un memoriu.Degeaba,desigur.Iar la cel de ieri am luat 10.

Aura sper ca ziua de azi ti-e mai buna,caci ieri am vazut ca ai dat-o-n bara.
Joy mai bine cresa pentru Vlad.Asa il puteti vedea in fiecare zi si ai fi si tu mai libera si linistita.
Ionikka mare mare pentru micutza Hana.Sau Sofia.Cum o sa-i zici?

Noi am ramas iar singurei.M-a parasit bona.Saptamina asta am fost de luni pina ieri in Ungaria.I-am luat hainutze la domnisor si mie.Si desigur jucarii.I-am luat un escavator maaare cit el.Are o gramada de functii,i-a placut fff tare.Dupa ce l-am desfacut acasa am vast ca e pt 5 ani+. Cit am fost plecata T a stat la mama,unde ma duc si io azi.Deci inca n-am intrat in pita.
Somnul lu T nu-i perturbat de nimic.La prinz ii las radioul mergind,iar cind ramina la mama,care sforaie de te seaca,el n-are nicio treaba.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Ionikka ,sa-ti traiasca fetita ,sa fie sanatoasa!
Leea ,e bine Orlando ,nu mai are nimic ,caca face normal ,mai nou numai la wc ,nu mai vrea la olita ,zice ca e ,,baiat mare'' deci kk si pishu la wc de citeva zile ,nu prea-mi convine ca tre' sa-l tin eu mereu dar ce sa fac ,bine ca nu mai serveste pasmpers ,decat noaptea .

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ionikka, sa-ti traisca printesa micuta si dragutza ! Frumos nume ai ales!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Da, mai JOY, am uitat! Soacra ta a fost colega de facultate cu mine a si terminat psihologia cu Magna Cum Laudae. Aaaaa...pardon, cred ca mi-a fost chiar profesoara!!

Acum, lasand gluma la o parte, AI INCREDERE in INSTINCTELE tale, ele iti semnalizeaza corect. Eu zic ca ai luat decizia buna. Si pana la vara...mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, m-am luat cu cetitu si am ars orezu' fie-mii (bineinteles andrei a luat tuse, ea a luat diaree, ca sunt darnici unul cu altul)
ina, pai inca nu i-am culcat noaptea impreuna, tot ca mi-e sa nu se trezeasca unul pe altul. cred ca pe la 1 an (anais) o sa-i mut in camera lor pe amandoi.
acum andrei doarme in camera lui cu usa inchisa, nu se trezeste la zgomote si anais in sufragerie (fara usi) si noi in dormitorul nostru, in general cu usa deschisa.
anais se mai foieste, dar de trezit se trezeste pe la 5 dimineata, azi s-a trezit la 7 fara un sfert, isi bea laptele si mai trage un puiut de somn. in general ora de trezire a copiilor e 7 jumate- 8. in curand o sa se trezeasca mai devreme, ca somnul lor e influentat de rasaritul sorelui. (gata, mami, tezesete, tezesete, iese soarele. ana tezim, p'ace ana, d'aguta" )
de alaptat nu mai alaptez de vreo luna jumate. in general eu ma trezesc cand se trezeste ana si gabi se trezeste la andrei.

joy, eu ti-am mai zis parerea mea si n-am mai repetat-o. si aia era - tine-ti copiii acasa, du-l pe vlad la cresa, eu zic ca-i va face wsi lui bine cu copii, nu te mai uita in gura soacrei si ignor-o cu succes.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput