Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mersi ptr incurajari, abia astept sa ne vedem.

Vad ca taticul nostru a cam uitat de noi azi, nu ne-a sunat deloc...m-a zapacit Miruna cat a intrebat de el , in continuare nu-mi vine sa cred cum sa renunti asa usor la copilul tau, sa nu fi dispus sa lupti deloc ptr el, sa incerci ceva - tot ce se poate, sa lupti pana la ultima suflare pt el, sa tii capul sus in fata lui D-zeu ca ai incercat, cum poti sa stai in alta parte, fara sa fii langa ea, sa te joci cu ea, sa vorbesti cu ea...eu inca mai sper sa fie doar o ratacire si in ceasul al treispelea macar sa-si dea seama ca a facut o greseala, ca totul se poate rezolva cu noi si ca undeva acolo mai exista o sansa pt noi sa fim o familie fericita. Trebuie doar sa vrem s-o gasim. Inca il mai asteptam acasa langa noi.

Bic LMA!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by Ina869

Am o intrebare de 100000 de puncte;
am googalit si am tastat numele meu, ina869, si am dat - surpriza totala!!! - peste o parte din pozele din albumul meu de pe webshots, desi acestea sint marcate ca fiind private!!!!

cum sa procedez sa nu se mai poata vedea cele de pe google?!?!

multumiri!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

si eu la fel, dar nu stiu cum s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

vremea asta tine cu mine , doar ce intrebam cand se incalzeste si a dat zapada si gerul..vreau sa vina primavara!!!

bic...La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita, noroc si multe realizari

tania, vroiam sa iti spun si eu de mult ca tare mult imi place pensiunea voastra, sper sa apuc sa trec si eu anul asta pe la Sibiu ca tare frumos am auzit ca este. Am vazut ca pentru dulba ai micsorat tariful, sunteti in extrasezon?
Despre job, eu as opta pentru prima pozitie(analist), mai putine batai de cap..nu ai target, munca de teren si stresul gasirii de clienti.Despre program, depinde de banca mihai lucreaza la unicredit si are programul" oficial" pana la 18 si iti spun ca rar ajunge acasa mai devreme de 20.( parerea mea despre banci, stres mult timp liber zero si bani putni )
Succes in noua etapa

ina, vezi ce nu este in regula cu albumul acela ca se pare ca numai el este public, asa-i? felicita pentru achizitii si abia astept sa te vad cu noul look.

lavi, sa fie sanatoasa si plina de noroc scumpa ta silvia . Sa petreceti frumos cu multe cadouri.

diana, ai grija de tine..multa sanatate!cand ai dpn?

De maine reincep serviciul, abia astept ..yupiiii. m-a obosit rau sesiunea asta.
Alexia vorbeste non stop, nu ii tace gurita..pune intrebari ce este acolo, cine e acolo? azi m-a intrebat ce cauta puiul acolo, adica pe hartia de la auchan( era vb de sigla lor)!!!
Vreau sa merg la doctor cu ea pentru un control, sa imi spuna ce infarix ii face la 2 ani jumatate si vreau neaparta sa ii fac varilixul.
Pupam colectia, o duminica frumosa!

Roxana, Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
si BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by lavi02
Ina eu zic sa-ti stergi albumele daca ti le vede google si pt tine e important sa nu se vada.

Lavi, multumesc! Le-am mutat intr-un alt album.(Mara)
Nu am vrut intitial, sa sterg albumele si eram curioasa sa stiu de ce apar doar cele doua acolo, eu nu mi le fac publice in general.
Si mai apar si citeva subiecte de pe dc, la care am participat.

Roxi, Pumba, multumesc!

Roxi,asa si fiica-mea, intreaba , vorbeste, nu-i mai tace guritza, dar este o dulceata mare-mare, nu mai pot dupa ea.

o zi buna!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hai ca m-am distrat pe ziua de azi datorita INEI! Am dat si eu pe google nickul meu si uite cine e Tania Z !!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=69691580
as vrea eu sa arat asa :))))))). Ce mai modeala!

BIC la multi ani cu cat mai putine griji si mai multe impliniri!

ROXI, multumesc de aprecieri la adresa pensiunii si pentru sfaturie "bancare". Luni aflu si pachetul salarial,sa vad daca se merita chestia.
Cu Sibiul da, e minunat daca iti plac orasele medievale, plimbarile, chestiile cu parfum de vechi (cafenele, muzee, parcuri) sau festivalurile care se tin aici. Mi-ar placea sa te intalnesc!
Nu am micsorat tarifele pe site, sunt fara mic dejun, ca sa ofer si optiunea asta, celor care nu doresc sa plateasca si sa serveasca MD.

Dordia mersi de sfaturi!

IOANA mi-am amintit ca eu nu am reusit sa vad filmuletele cu copiii tai . Nu merge browserul meu. Ce ati mai facut cu dermatita atopica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

bic-La multi ani!
tania- wow! ce bine arati!
ina ,mara- imi pare tare rau pt chestia cu pozele.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI BIC !!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bic la multi ani!
Silvia la multi ani pentru maine si petrecere frumoasa maine la McD.

Ionikka sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Si eu am gasit o chestie haioasa la google-itul dupa nickul meu:
http://admin.imvu.com/catalog/web_mypage.php?user=6860636

Noi suntem relativ ok, viroza trece greu, s-a mai dus raguseala, multumesc pentru sfaturi tuturor

Faza tare azi: a facut Ilinca o prostie (nici nu mai tin minte care) si i-a zis lui Doru "mama, o impusc!", la care Ili foarte mandra: "ma pusca!"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani si lui Corap (si sotului, ca parca si el e Varsator, nu?). Nu stiu cand e ziua ei, ca nu vrea sa spuna, dar stiu sigur ca in perioada aceasta.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am avut problema cu pozele, dar nu le-am mutat, pur si simplu am schimbat cite putin (un cuvint, o litera) la titlurile albumelor (ele erau oricum private) si gata, nu le-a mai recunoscut ca pe alea vechi, parca erau altele cu totul noi.
Acum am gugalit dupa SIminaf, si darn... o prietena de aici, de pe DC, a pus poze facute de mine si a si scris numele/nickul meu de aici, iar albumele ei sint publice! Eu ce fac acum? Ca chiar nu vreau asta!!! Deci ma poate gugali oricine! In rest tot asa, apar vreo 2 subiecte de pe dc, no big deal.

Mergi la inceput