Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

asa...incepe sa fie miscare pe aici..imi place
rose daca vb engleza..este pe prina pagina un articol despre pliul nucal/translucenta nucala
mie cred ca maine mi-o masoara.....adik la bb, nu mie

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

quote:
Originally posted by oanasm

asa...incepe sa fie miscare pe aici..imi place
rose daca vb engleza..este pe prina pagina un articol despre pliul nucal/translucenta nucala
mie cred ca maine mi-o masoara.....adik la bb, nu mie

Oana
12s
o noua viata

oana,
mult succes maine ! abia astept vestile ! ai emotii?
noua ni-l masoara in 6 martie, exact peste 3 saptamani. abia astept !

8+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata,
am fost la eco si l-am vazut pe bebe....mi-a facut cu mana si m-am topit toata!

Voi burtici ati inceput sa va dati cu creme pe burtica?pe mine ma cam manaca piele semn ca se intinde si as vrea sa incep sa dau cu o crema ceva oare ii dauneaza lui bebe?

Va pup pe toate s bafta celor care mergeti la eco!

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

rose merci de urari..am emotii..o groaza..mai ales ca daduse si peste mine zilele trecute paranoia mult vehiculata pe aici...acum mi-a mai trecut...au ramas emotiile pt maine Doane ajuta sa fie bine! si la toate fetele care merg azi si maine la eco!

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Oana bafta si stai linistita bebe e f bine ai sa vezi!

Rose cred ca eco de masurare a pliului nucal e abdominala.Dupa 12s se poate masura pliul,asa am inteles eu.

Mergi la inceput

musette felicitari pt bebelache sportiv !!!! bravooo!!! cred ca e maricel deja..nu? cati mm are bb? legat de rema..eu ma dau momentan dar doar pe sani... cu o crem cu unt de cacao, special pt gravide, am sa incep sa ma dau si pe burtik..curand

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Oana merci,din cate am vazut eu ca scrie pe eco bebe ar avea 2.76 cm si 185 de batai pe minut.Acum nu ma pricep e mare nu? F miscaret nu era,doar dadea din degetele si le misca asa exact ca si cum m-ar saluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !!
Eu azi sunt un mix de somn si bucurie. Dorm pe mine ca de obicei dar sunt foarte fericita ca plec diseara cateva zile din tara

vorbeati de cele 2 zile libere. uitati ce am gasit eu pe net: Conform legii, femeile insarcinate au dreptul la 16 ore pe luna (2 zile lucratoare) platite integral pentru analize si controale medicale.
Adica, iti poti lua ori 2 zile integral, ori iti iei ore separate in mai multe zile.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Musette, felicitari pentru bebelache miscator! Ce dragut!

Oana, tinem pumnii pentru maine. O sa fie bine!

Boo, unde pleci?? Nu ne spui si noua nimic?

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ba va zic, ca doar nu e secret . Plec la Munchen diseara si ma intorc duminica seara. nu visez decat magazine din care sa imi iau macar o pereche de pantaloni normali. Astia de pe mine (singurii dealtfel care ii pot purta la servici si care ma mai incap cand stau in picioare) ma termina cand stau pe scaun. Ma taie peste burta si se formeaza un mare colac de sunculita

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput