Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
Apropos, daca se lasa cu febra azi ce ma fac? Ce iau ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
JulyMorning spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Apropos, daca se lasa cu febra azi ce ma fac? Ce iau ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Ceaiuri cu miere si lamaie, paracetamol daca febra creste la 38 de grade.
_
Our future determines our past
Fasolica de S11+
monica_dicut spune:
quote:
Originally posted by zambetmic
monica, imi poti "dona" mie programarea de pe 17?
deocamdata am doar 2 liniute, sper cat de curand sa ajung undeva unde sa pot primi o confirmare ca sunt
acum sunt intr-o stare totala de confuzie / paranoia
nu stiu daca sa ma bucur sau nu, nu stiu daca sa am curaj sa spun ciuva sau nu, nu stiu la ce medic sa ma duc, daca imi va placea persoana...
eu sunt genul de om care vrea explicatie pt orice prostie, deci o sa ma duc cu lista de un milion de intrbari ...
daca as sti ca am o progrmare opt eco la un medic bun as fi macar un pic mai linistita
daca cumva liniute m-au mintit ... revin sa te anunt ca sa poata beneficia altcineva de programare
astept un raspuns de la tine
multumeeeesc
www.obezitate.org.ro
DEocamdata, m-a mai intrebat cineva de ea. Daca acea persoana se hotaraste sa nu mearga (pt ca nu era foarte sigura) esti urmatoarea pe listutza mea si cu cea mai mare placere o cedez. sa fie totul bine si te asteptam pe la noi
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
bitza2008 spune:
Salutare!
Azi avem 11 saptamani!!!!!!
Nerantula, zi-mi si mie, te rog, la 16 sapt. faci eco pt determinare sex sau se face vreun test ceva? la 12 sapt stiu, e pt masurarea pliului nucal; eu merg miercurea viitoare! Totuil va fi perfect, stiu!
10+
Nerantula spune:
Bitza, eu am ceva sperante sa vad sexul din saptamana 12, am auzit ca se poate. La 16 saptamani nu stiu daca se masoara ceva special, doar monitorizare de sarcina, sa fiu eu linistita ca e acolo bebe si e bine.
Si la mine e paranoia, mai ales ca inca nu am auzit inimioara si nu am vazut pana acum decat un sac gestational in care nu stiu daca e ceva; dar am zis sa fie facuta programarea, decat sa alerg atunci ca nebuna si sa stau pe la usi, daca .. Doamne-fereste ... am ceva dubii!
7+
Liniuta noastra
bitza2008 spune:
Nerantula, ce vesti imi dai!
Deci, de miercurea viitoare e posibil sa aflu sexul copilului?????????? Oauuu! Super!!
Eu ziceam ca fac sapt viitoare eco de 12 sapt si apoi pe la paste, cand mergem in tara(atunci ar fi sapt 18-20), dar daca ma apuca paranoia mai fac eu una!
Sper sa fie bine sapt viitoare!
11+
Nerantula spune:
Cu un ecograf si un ecografist foarte buni, se poate! Am o prietena careia Pop i-a spus la 12 saptamani.
7+
Liniuta noastra
Codruta27 spune:
Dragutele mosului,
Astazi nu am avut timp nici sa respir. Dar am mai aruncat cate un ochi pe la voi!
Bitza, felicitari pentru un bebe asa de mare!
Alinushca, mie dr. mi-a zis ca in caz de nevoie sa iau paracetamol. Sa nu stau, ca suferinta mea ii face mai mult rau lui bb decat un paracetamol.
Zambetmic, felicitari din suflet pentru cele 2 liniute! Sa fie intr-un ceas bun! Bine ati venit! Ai grija ca primele 10-12 mesaje sunt moderate, asa ca scrie-le repede sa scapi de ele!
Eu va pup si va doresc sa aveti o seara frumoasa! Fug sa fac o mamaliguta, ca mi-e o pofta.... Haideti la masa!
7
Bebe mic