Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
delphinas, il inchid administratorii sau moderatorii, noi nu pre aavem cum sa-l inchidem din cate stiu eu.
POZNICI CU NOI
9+
EL NINO
teomaria spune:
Dbunny, mie mi se pare in regula, esti in grafic
Uite aici cateva valori, dar ele difera de la un laborator la altul
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
5 - 6weeks LMP 850 - 20,800 mIU/ml
Uite aici niste pareri de la alte fete care au patit ca tine
"nici la mine nu s-a vazut la 7 saptamani.Se vedea doar sacul gestational, fara bebe, fara activitate cardiaca...Iar doctorul zicea ca ar trebui sa se vada..Nici nu vreau sa-mi amintesc ce cosmar am trait pana s-a vazut ceva....Si s-a vazut dupa doua saptamani"
"Nici la mine nu s-a vazul sarcina, nici la 4 si nici la 5 saptamani. Deja dra ma pregatise de posibilitatea unei sarcini extrauterine. Ce spaima am tras atunci!Dar la sapte saptamani am mers la alt medic si am repetat echo. Si totul era ok... Nu mi-a dat o explicatie... Poate ca bebe meu a fost mai rusinos cu aparitiile "pe micul ecran".
"Sacul gestational se vizualizeaza cel mai precoce prin ecografie transvaginala la 4 saptamani si jumatate, iar embrionul, la 5 saptamani si jumatate.
Totusi, la mine la 5 saptamani nu se vizualiza nimic, nici macar sacul gestational, pe la 7 saptamani a vizualizat sacul gestational, dar fara embrion si fara ritm cardiac, abia pe la 8 saptamani a putut confirma existenta sarcinii intrauterine, cu embrion."
Sper ca te-ai mai linistit
8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Nocom spune:
Hei fetele,
Se pare ca sunt in a 2 a zi de "fara greata" si "fara dureri de burta". E asa de bine acum. Sper sa nu se mai intoarca niciodata zilele cele negre... Deja am mancat de 2 ori astazi!!!!!! (mare realizare!!) si pana plec acasa sigur mai ingurgitez ceva... E asa de bine sa te simti bine!!!!
Pup
7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
Boo spune:
Fetelor eu voi exploda De azi dimineata sunt ca un balon. Si n-am mancat altceva decat ce mananc in fiecare dimineata. Pur si simplu simt ca nu mai pot sa stau cu pantalonii pe mine, ma taie peste burta. Si ma si doare
Si eu stiu ca Pop este printre cei mai buni din tara, daca nu cel mai bun, INSA trebuie sa mergeti cu ecografiile facute de el la un ginecolog sa vi le interpreteze. Am prietene patite. El poate spune ca ceva nu e 100% ok, dar de fapt dpdv ginecologic sa fie totul ok.
Eu maine la 4 am programare la el si imi tremura macaroanele Am mai fost la el de vreo 2 sau 3 ori pana acum si numai vesti "bune" mi-a dat
Buburuza
asa creste Buburuza
claudinna spune:
salutare!!
a propos de stranutat si eu ma tin de burta cand stranut, ca uneori simt asha ceva pe acolo si mi-e frica sa nu pateasca ceva bebe:))
azi am luat rez la analize. la o prima vedere e totul ok, dar sa vedem ce zice doctorita...
pupici
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
11+
maria2004 spune:
Va pup fetelor
Doamne ce mult ati scris!!Eu ieri nu am avut timp sa intru si azi vad ca deja ati terminat un capitol.Ma bucur ca este o activitate asa intensa aici si mai mult decat atat ma bucur ca paginile sunt pline de optimism si vesti bune.
Dbunnysi eu zic la fel ca teomaria sa sati linistita ca bebe e bine; eu l-am vazut la echo la 6 saptamani si 4 zile
Nocomma bucur ca esti bine si ca ti-a revenit pofta de mancare..acum poti sa-l ajuti pe bebe sa creasca
Eu sunt bine..dar tot asa fara nici un fel de simptom de greata sau ameteale..sper insa sa fie de bine starea asta si bebe sa fie ok..din pacate abia pe 3 martie ajung sa-l vad la echo cand sunt programata la echografia de 11 saptamani pt masurarea pliului nucal.
Apropos de mancat si greutate..deocamdata nici eu nu am pofte deosebite si nici pofta de mancare in exces..drept urmare nu am luat inca nimic in greutate.Singura chestie mai evidenta vis-a-vis de mancare este ca nu prea mai suport carnea..mai mult produse lacto-vegetariene.
Va pup fetelor pe toate si o zi minunata va doresc
+8+puiutul Maria (23.12.2004)
oanasm spune:
julax interseanta treaba cu sarmalele si cu fructele! bb tau are deja personalitate!
Dbunny e ff bina daca creste valiarea bhcg-ului! Doamne ajuta sa fie bine in continuare!!
nocom bravo pt papika!
claudinna barvo pt analize!
maria
eu merg la inot vb mai tarziu
Oana
11+
o noua viata
Dbunny spune:
Multumesc fetelor! Mai repet ecografia peste 10 zile la un privat sa speram ca nu-i gol sacul. La urgente era langa mine o doamna care era de 11 saptamani, era acolo pt eco-primul trimestru, si au trimis-o la chiuretaj pt ca era gol sacul, offf, era al doilea copil la ea si a spus ca nu a facut eco inainte pt ca are toate simptomele, sani grei si durerosi, burtica umflata, greturi dimineata, si totusi...sacul era gol.
Sunteti tare dragute
Boo e normal sa fii umflata/balonata, eu la prima sarcina la 3 luni aratam ca una de 6, nu-ti mai lua pantaloni stramti, imbrata-te cat mai comoda.
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Nerantula spune:
Salutare!
Referitor la ecografisti, intr-adevar, dr. Pop este cel mai bun, dr. Iosup i-a fost elev insa, daca mai rascoliti forumul, o sa vedeti ca Iosup a mai dat si gres, de Pop insa nu am auzit niciodata ..
Probabil asa se explica si faptul ca la Pop mai gasim liber abia prin mai, in timp ce la Iosup nu am auzit restrictii ...
Culmea e ca, fara pile sau noroc chior, la Pop ar trebui sa te programezi inca inainte de a ramane insarcinata pentru ecografiile de la 12 - 16 saptamani, nu zic mai mici .
Eu m-am programat la Iosup pentru eco de 12 si 16 saptamani si la Pop pentru 20 si 24 saptamani, sper sa fie ok.
Numarul de telefon de la Diagnosis (Pop) la care am sunat: 0723.399.766.
7+
Liniuta noastra