Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
teomaria spune:
Oana si July, v-am vazut bebeii de 9S si sunt asa...faini;adica se distinge asa clar corpul.Data viitoare sper sa-mi dea si mie o poza.La 8S nu mi-a dat![]()
8+
testele mele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Delphinas spune:
Buna dimineata burtici frumoase.
Sper ca ati petrecut bine ieri si v-ati iubit cat mai mult posibil cu sotiorii vostri, care nu au reusit, mai au o sansa pe 24 februarie de Dragobete.
Eu tocmai am ajuns la scarbici, dar ma bucur ca azi e ultima zi, de luni imi iau medical...
abia astept.
la toate burticile. Eu ma apuc de citit din urma...
Aaaaaaaaaaa sa nu uit...dimineata am tras o bataita cu zapada cu sotul meu de mama mama....a fost asa frumos...

7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
oanasm spune:
buna dimineata!!!
ada felicitari pt samburel! sarcina usoara iti doresc! merg imediat sa te trec pe listutza!
teomaria
...nu fac misto meyy! ca io lucrez de la 7..si asa de bine imi pica cioco calda a ta! ca pana se trezesc fetele....dureaza ceva![]()
delphinas ce fain cu bataia in zapada..aici nu pre a fot zapada
...cat iti iei medical? 14 zile? ce fain..odihna..relax...
Oana
12s 
o noua viata
Delphinas spune:
Felicitari ada pt samburel. Sa ia sarcina usoara, fara greturi.
Hmmmm...ca tot am amintit de greturi. Imi cam joaca feste greturile. NU le mai am dimineata, dar seara revin. Acum sincera sa fiu, parca e mai mult acea negatie ca nu-mi place mancarea respectiva, implicit nu pap. Ma mai necajesc asa un pic da trece.
Oana
si sa stii ca nu sunt supi. Vai...pt mine aceasta sarcina va fi cea mai mare dovada de rabdare. In viata mea nu am avut rabdare, de asta am zis ca daca nus e poate sa treaca timpul mai repede si sa tin mazarica in brate 
Voi fi nevoia sa-mi iau macar 3 sapt, imi tb pt a-mi da demisia dintr-un proiect. ASa ca...3 sapt...viata si acordeaoane pe mine acasa, dar parca vad ca ma sui pe pereti de plictiseala.
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Nocom spune:
Neatza,
Chiar ca ar merge o cioco calda!!!Yam, Yam
Ada bine ai venit, sarcina usoara iti dorim. Imi creste inima in mine de cate ori mai vine cate o burtica alaturi de noi...mai avem cu cine sa impartasim temerile si bucuriile noastre..... Multi 

Oanasm super faina burticuta, se vede bine bine!!! Bravo! La mai mare!! 
Delphinas nu fi nerabdatoare, timpul trece la fel de greu pentru noi toate. Hai lasa ca mergi odata cu mine, bine? 
7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
a-rose spune:
buna dimineata, burticute !
cum ati petrecut ?
la noi - deva- ninge ! este a 2-a oara iarna asta !!!! eu as vrea sa vina primavara odata!
oana, nu ai plecat? ma asteptam sa fii pe drum. e departe clinica asta de orasul tau?
ada,
fii binevenita si o sarcina usoara !
8+
rose
Nocom spune:
Offf de-ar ninge si la noi..... macar s-ar mai bucura un pic copii. Ca si asa frig si intunecat este!! Dar distractie, deloc!!!
Norocoaselor! din Vaslui si Deva!!!
7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
oanasm spune:
'neatza si ultimelor trezite
nocom si rose!
delphinasnaaa...nu cred ca te vei plictisi! in cel mai rau caz stai cu noi aici! ![]()
rose vom pleca pe la 11,30..dar am zis ca azi nu merg la servici..deci pe luna asta am consumat deja din cele 16 ore libere 8
..pana in ungaria la spital cam 45min facem..nu e departe..iar de acolo mai mergem intr-un oras poate la cumparaturi..care e la vreo 20km de orasu cu spitalu'...deci inca nu scapati de mine![]()
aa....ma duc sa fac capitol nou...cand e gata vin sa va zic!
Oana
12+ 
o noua viata
Delphinas spune:
Bineinteles ca voi sta cu voi aici pe aceasta minunata odisee. Ma simt chiar foarte bine alaturi de voi. Eu m-am mai lipit de un eco pt luni. Dr mea e de garda, si daca imi face internare o rog sa-mi mai arate inac o data mazaricva la eco. POate imid a chiar si poze cu ea
7+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
sept-oct2008 spune:
maaare anunt maaare!!!! cine-i burticoasa de sept-oct si vrea sa stea la taclale e invitata la capitolul 11