*** LA REDOUTE *** (79)
Raspunsuri - Pagina 9
BettyBoop spune:
Felicitari ptr comenzile primite, m-am delectat in special cu lucrusoarele ptr fetite. Deh, mama de baiat
. Salivez aici pe tastatura si ma gandesc la comenzile mele nevenite, si la hainutele ptr gaza mea, dar imi aduc aminte tot mai in ceata de ele
.
Croco, erai speranta mea cu pachetul din 11, daca nici tu nu l-ai primit inca... Sunt indiscreta daca te intreb cam ce aveai in el? 
emushi spune:
La multi ani sarbatoritelor!
si ca sa continui lista cu intrebari - care-i diferenta dintre "en cours de preparation" si "colis no....... en preparation" ??? am evoluat, nu?
imi apare colis cu numar inclusiv la comanda din 12, pt care inca n-am primit mail, dar inteleg ca mailul nu e chiar asa o problema cum credeam...merg maine la banca sa vad cum e cu banii...mi-au facut cu ochiul o pereche de pantaloni (bermude), a postat cinava link-ul si de-atunci ma tot mananca degetele de-o noua comanda...ma tot abtin pana vine macar una...
maaama ce boala grea am luat de la voi, fetelor...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
emushi spune:
aha, sa fiu in ton cu glumitele despre comisionul pt raspunsuri...
as avea o sugestie - sa dati numarul de card ca sa va trimit cei 3 euro pe raspuns...aaa, si-mi trebuie si data expirarii si ultimele 3 cifre de pe verso, sa pot trimite banii!

glumesc, glumesc, nu sariti cu rosii!
Am implinit 2 ani...
claujro spune:
Multumesc frumos pentru urari! 
Apartin de OP 66 dar nu comand acolo ci in sect.1 din cauza ca am contul blocat.
Si nu m-am invrednicit sa-l schmb, le-am mai dat o sansa sa-l repuna in ordine, pt ca eu nu am gresit cu nimic. ![]()
Azi ma duc la Circ cu copiii
! Iar diseara habar nu am cum sarbatorim Ziua Indragostitilor! 
Voi? ![]()
In asteptarea comenzilor din 22.01...
danadc spune:
Intrebare: sosetele sau dresurile pt fetite masura 15/17 pt ce varsta sau inaltime sunt?
Merci....
Pt fetele care nu au mail de confrmare, dar comanda in suivi...Eu am primit comanda din 17 ian pt care am avut mail, dar nimic in suivi...Mai am trei pe drum (2 feb, 2 feb si 7 feb)si am mail, dar nimic in suivi...Asa ca e bulibaseala mare la ei....
Apropos! Acum 9 zile le-am scis despre aceasta problema din Aide si Service, am accuse de reception....dar credeti ca mi-a raspuns cineva? Inca mai astept....
miki68 spune:
So, 1. good morning si happy valentine's day for everybody!
2. La multi ani Giova, sanatate si prosperitate!
3. Tardiv, da' ce sa fac daca nu a anuntat din timp: Sa traiesti multi ani sanatosi si fericiti Claudia!
4. Am colet din 23.01. M-a anuntat dragutza de la op. Se duce sotul sa-l ia ca, deh, are masina sub fund si program dupa cum are el chef. Si mai e si Ballentines Day (asa i se zice la birou zilei asteia
) si nu trebuie sa ma supere, nu?
P.S. Eu am sa anunt din timp cand e ziua mea pt. ca schimb prefixul si am sa am nevoie de "suport"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
camelia_daniela spune:
Neatza!!
Happy Valentine's Day! 
Dragelor, am primit si eu un cod, in caz ca va intereseaza -40% + un cadou (serviciu de 12 piese - pahare si lingurite)71587
Iata si conditiile:
* Offre valable du 10/02/08 au 04/03/08 inclus sur une sélection d'articles de la collection Automne-Hiver 2007 et Printemps-Eté 2008 et valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre. / * Offer valid of the 10/02/08 to the 04/03/08 included on a selection of articles of the collection Autumn-Winter 2007 and Spring-Be 2008 and valid only on the redoute.fr except red prices, green prices, mini price, innovations, exclusivenesses Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel and Repetto. Noncumulable with another offer.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
emushi spune:
danadc, raspunsul asta l-am primit si eu - mie inca nu mi-au venit ciorapeii comandati, de-abia astept
, la sosete/dresuri se ia in considerare marimea de la pantofior, 15/17 nu stiu la ce varsta ar fi buni (probabil sub un an, dar zic si eu asa...depinde de copil)
de exemplu grasuna mea poarta 26 la picior la 2 ani si 4 luni, cred ca indata fura papucii lu' buni (poarta 34), sper sa nu poarte 45 cand o fi mare 
cat despre comenzi...m-am mai linistit, da' tot arunc un ochi pe mail pana le primesc...
Am implinit 2 ani...
silar spune:
La multi ani sarbatoritelor!!! 

In asteptarea comenzilor din 30 ian; 4 si 6 feb, dar cred ca mai am mult de asteptat
acina spune:
Buna dimineata,
Clau, Giova, Ane La multi ani!Fetelor la cat mai multe colete primite.
Anca
25 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii