Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxaniciu, nici o veste? Am inteles ca nu te simti bine? Luni pe 18 e de garda la neonatologie prietena mea, care m-a ajutat enorm cu Iulia, asa ca sigur iti vad bebele!
Fetelor, am sunat-o indelung pe Simonette cand am ajuns la Giulesti, dar fara raspuns...deja ma cam ingrijorez. sala de nasteri, unde sunt nasterile naturale, e chiar langa reanimarea nou-nascutilor, unde se afla Iulia; cand am iesit pe culoar, de la sala de nasteri se auzeau, ca deseori dealtfel, niste racnete ingrozitoare, dar mi-am zis "aa, Simo sigur a iesit"; totusi cand am sunat n-a raspuns. n-am insistat, cine stie, n-o fi avut chef de vorbit sau poate nici tel la ea, dar iata ca nu va pot aduce stiri...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu zic sigur ca a nascut pana acum, dar poate e epuizata si baga un somnic! Sigur sunt bine amandoi, ma rog pt. ei!

Mama, ce de bunatati pe-aici, Kya ma bucur ca ti-a placut Kumpirul!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Oare cat o sa mai stam in asteptare?

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol29+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Avem crenguta noua, dar nu pot sa pun linkul, ca merge super greu forumul. Mi-a luat 30 de minute sa fac un nou subiect

Sorry!

Hai Simoooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

crenguta 95

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput