Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

eu cred ca o sa stam toata noaptea pe crenguta sa asteptam vesti.

HAI SIMO!!!

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu una nu mai rezist,ca mi-e tare somn,asa sunt eu ma pun in pat mai devreme si ma trezesc de dimineata...nu stiu ce sa intampla,dar nu-mi vine sa cred ca nu a nascut pana acum Simonetta...maine dimineata o sa aflu si eu!

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Gata, am mancat pizza delicioasa! Acum pot continua.

Zoze, ai scapat de rozatorul mancacios? Ca daca nu, sa luam masuri atunci!

Stela, felicitari pt nota maxima obtinuta si pt. bb cuminte, care si-a sustinut mamica! Si eu ar fi trebuit sa ma inscriu anul asta la grad -asta implica si niste inspectii la ora, dar sunt inspectii sustinute 2 ani consecutiv asa ca...a trebuit sa aman.

Lyvy, am auzit de cazuri care au avut probleme mult mai mari decat mine si, desi au actionat, nu s-a schimbat nimic. Eu nu am vrut sa complic lucrurile, mai ales ca in perioada aia aveam nevoie de perfuzii destul de des si...eu cred ca in fiecare tagma oamenii au tendinta sa "se acopere" intre ei.

Sovi, haide ca esti pe ultimii 50m cu curatenia! Bb Sasha mai rezista?

Vera, ce mamica bogata esti tu! Cunosc si eu pe cineva care are gemeni, povestea ca in ultima luna simtea cum ii crapa, efectiv, pielea pe burta, dar gemenii (fetita si baietel) sunt niste minunatii care au meritat tot efortul!

Violeta, si eu ziceam la fel ca tine: gemeni, ca la al 2-lea...nu stiu de ma mai incumet. Dar maine-poimaine vad ca se deschide o noua odisee cu aceleasi protagoniste!

Luny, important e ca ai fost langa iubitul tau, nu mai conteaza "decorul". In ultimul timp sotul meu lucreaza asa de mult incat as vrea sa fiu cu el oriunde, nu mai conteaza la cine/ cu cine. Si taaaare mai apreciez acum 10 minute de tinut in brate, asa, ca doi mosi, 10 minute pe care alta data nici nu le-as fi remarcat.

Roxana, cum te mai simti?

Pup stolul acum, revin sa caut vestile bune despre Simonette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Zozeeeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeext chapteeeeeeeer!!!!!!!!!

TI-AM ZIS IOOOOO!!!!

ROXXXXXX ???!!!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BINE AI REVENIT NATY! SA DEA DOAMNE DOAMNE SA VINA SI IULIA CAT MAI REPEDE ACASA,SANATOASA SI VOINICA!!!!!

HAI SIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blankar35cuERIC
AMR5SAPT.!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Imediat o sa aveti crenguta noua!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

alice..si lasa ca e timp si de grad,fiindca asta implica multa agitatie ce nu face bine in sarcina..
si pe draga Naty si iubita ei!

si tot stolul si astept vesti bune! HAI SIMOOOO!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva. Stiu ca a fost mai demult o discutie privitoare la vaccinul anti-tetanos. M-a chemat si pe mine dr. de fam, maine, sa fac vaccinul asta si i-a mai zis randunoiului ca mai trebuie sa fac ceva...tot un vaccin, parca, n-a stiut el sa-mi explice prea bine, ceva pt. imunizarea mamei si a fatului, inainte de nastere. Stiti de asa ceva?

Mami.p, scuza-ma, mi-a scapat faza cu vandutul. Eu zic ca dc e un lucru bun, asa cum am dedus acum, ar merita pastrat la cineva... Sa nu-ti para rau mai tarziu.

Alice si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si mie mi-a zis dr ca pot sa fac vaccinul antitenos, pentru ca sunt niste anticorpi in plus care ajuta. Nu e obligatoriu, dar e bine de facut.
Doar ca nu am gasit vaccinul pe nicaieri. Dr de familie nu-l are, si in farmacii nu e!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, dr mea il are, m-a chemat maine doar sa-l fac. Ba inca i-a mai si zis sotului ca dc nu-l fac, sa dau semnatura. Dar asta a fost sigur "cu shusta", ca ma stie mai zapacita si mereu intreb " e obligatoriu?" sau "e neaparat nevoie?". Si ce-o fi zis femeia, decat sa piarda tipul cu mine sa ma convinga ca e bine, mai bine ma inteapa rapid si gata. Dar ma duc, nu-i pb.!

Mergi la inceput