Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Stela, bravo pentru nota 10 .
Acum relaxeaza-te ca urmeaza...o nastere de nota 10....

Luny, am trimis pe mail-ul comun ce aveam eu despre pisici si bebelusi

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Simonette, impinge mama!!!

Natyyyyy, hai pe crengutza

Alina 29+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Doamne ce zi! Intru si eu linistita sa recuperez din urma si ce-mi vad ochii?! Naste Simo!!!!!!

Simo curaj mamicoooooo!!! Nastere usoara!!!!! Si un bebe Yanis grasunel!!!!!

Stela felicitari pentru 10!!! Acu stai cumintica in patut.

Naty te asteptam pe crengutza mamico, sa stii ca esti un exemplu pentru noi toate. Vino sa ne dai din fortza si puterea ta, si noi te vom ajuta sa treaca timpul repede si sa o ai pe Iulia acasica.

+32, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Randunici, eu merg in patut...caci e 4am aici. Sper sa pot atipi ...acolo 2-3-4 ore.Daca e sa vina bebe azi, maine... macar sa nu fiu epuizata de nesomn.

Va pupic si va tin la curent, daca e sa fie ceva.

Sper ca pana ma trezesc, Simonette sa-si tina ingerashul in brate.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

aoleu mama draga...
n-am mai intrat de ieri si deja e gata un alt capitol..si o groaza de vesti pe metru patrat...
cred ca n-am avut atatea vesti intr-un sg capitol de muuult taaare:

- naty vine acasa...te asteptam cu drag dragutza noastra mamica!
- simonette naste...wow...m-a dat deja peste cap...curajoasa lu' mama curajoasa!
- roxana a trecut prin chinuri groaznice...ooof dragutza, bine ca totul s-a terminat cu bine si o sa vezi tu...luni, o sa-ti tii minunea mica in brate si o sa uiti de toate astea!
- clau isi da copilul la scoala...ooofff, ce emotii!

deja imi vajaie capul de la atatea vesti...ma stradui sa le procesez..
am niste emotii pana in gat pt simo...te asteptam cu vesti dragutza si cu primele poze ale lui yannis!

_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ZOZE,uite inca o rugaciune:

PENTRU COPILUL NOU-NASCUT

Doamne,Iisuse Hristoase,Care ne-ai daruit acest copil,randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez.Doamne,daruieste-i sanatate si putere acestui prunc,Tu,Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara.
Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat.Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre,ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni.
Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez,ca sa devina fiu al Bisericii Tale.Tie ne rugam,Stapane,trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti,ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor.Amin.

Cred ca e folositoare fiecareia dintre noi...poate doresti sa o pui la inceput!

Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

SIMONETTE MAMMA MIA ! TINEM PUMNII SA IASA CAT MAI REPEDE YANNIS SA AI UN TRAVALIU USOR !

ROXANA s-a ridicat parul pe mine cand am citit ce ai patit!Bine ca e bine pana la urma

STELA felicitari!
NICOL , MIHUTZA

nu plec decat joia viitoare ca atunci se elibereaza apartamentul si se pare ca o sa am net !yuppi

pupici la toata lumea!

blankar35 cu ERIC
AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Hai sa va distrez putin:

Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!- Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 32+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cine ma ajuta si pe mine cu o idee? Ieri am salivat dupa cornulete, drept pentru care azi ma execut si imi fac. Dar nu stiu ce sa bag in ele. Stiu de nuca simpla, o bucata intreaga (rahatul nu-mi place). Dar am citit o reteta cu umplutura de nuca macinata cu cacao si sirop de zahar. Oare e ca cea de la cozonac? Mai stiti si alte umpluturi?

Bubule azi incerc si Kumpirul.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cami
Luny,aniversare fericita si multi,multi ani impreuna!
Mary_lou,se zice ca un copil care creste in compania unui animalut se imbolnaveste mai rar decat unul pazit de toate cele,tocmai pt ca sistemul lui imunitar e mai puternic
Honey,odihna placuta,trebuie sa fii pregatita in caz ca bb se hotaraste sa vina
RoxanaClaudia,am cititsi eu intamplarea nefericita prin care ai trecut; mai ce chestie,tu esti ok si te baga doctorii in sperieti

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput