Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Lasa, Simo, bine ca au trecut!! O sa uite cand o sa-si vada minunea, asta e sigur!!
Vera-Alina, te felicit pt baieteii tai! Am si eu o prietena care a nascut gemenei, dar unul a avut 3300gr si unul 2300gr. Si acum unul e mai mare si unul mai mic, dar sunt ca doua picaturi de apa! Fizic!! Ca au doua temperamente complet diferite! Sunt f scumpi!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
adriuta spune:
M-am trezit si zuuup la calculator. imi pare rau sa aud ca decurg asa incet toate. Doamne ajuta la fata noastra si fa sa iasa bebe Yannis repede si fara durere. Abia astept sa aud ca a nascut!!!!!
delphin mltumesc mult de lamuriri, viitorul suna bine si cum spui tu este cel mai bine cred eu, sa pape bebe cand ii este fomica. Stii ce mai e curios, ca formula aici este foarte foarte rich (bogata) in minerale si tot ce trebuie. Vezi tu la noi ne dadea lapte de vaca sau din ala praf amarat...stii tu...si cresteau copii mari. Aici m-am uitat pe o cutie de formula pai in 2-3 mese copilul are tot necesarul pe o zi (daily value). Prea concentrat...si de aceea este usor sa scape bebe de sub control si sa fie grasun. Te pup.
mamicarepapatot asta este....sacrificiile pentru ea deja au inceput. Tati trebuie sa mai sacrifice ceva...again...and again...ca deh, cine-i zana lui taticu si mamica??? Eu zic ca pacat de pat daca ai mobila asortata la el nu il arunca. Du-l undeva, la cineva care are loc. Ia Fe ca nu-i de joaca si magneziu si Ca ca osteoporoza o data instalata ... nu-i a buna cu ea.Ce tare ai fost la faza cu moasele...:))))
zoze ohohhhhhhhhh avem gemeni!!! Yupii de cand ma gandeam eu la asta. Eu mi-as fi dorit gemeni da ...ata ete... Scapam de tot din prima. Asa nu cred ca o mai iau de la capat...hahaha. Mereu am zis ca vreau 2 copilasi.
roxana_claudia mercy de vesti. Ce moasa sictirita.......baiiiiiiiiiiiiiiiiii.
natynic Te pupam si suntem alaturi de tine. Capul sus si Dumnezeu nu o sa te paraseasca nici pe tine nici pe Iulia. Ea este bine si tot greul a trecut. O sa pape, o sa se faca mare si o sa va bucurati de fiecare zambet. Sanatate la tatal tau si iti tinem pumnii. Ce frumoasa-i semnatura taaaaa....Te pup.
vera alina bine ai venit si felicitari pentru bebelasi. Sunt primii randunei gemeni confirmati pana acum. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
nicol_conte ce ti-ai zis tu mama...apai daca tot am dat banii pe epidurala asta...hai sa o folosim la ceva...sooooo...hai sa facem un copil. Sa te ajute DD sa fie tot la fel de usoara nasterea, apai despre injectiune...maybe next time. :))))))
HAI SIMOOOOOO!!! 

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
delphin spune:
SIMONETTE, CURAJ! Tinem pumnii stransi sa fie bine...ce-a fost mai greu a trecut...sa speram! Ne rugam pt. voi!
Chiar daca sunt pe fuga...nu pot sa nu-mi manifest bucuria de a o revedea pe draga de Naty pe crengutza...
Naty, bine ai revenit...si-ti doresc sa se intample totul cum vrei tu! D-zeu sa va aiba in continoare in paza...caci voi doua sunteti niste luptatoare! Curaj si pt. tatal tau! Si incearca sa te menajezi si tu putin...capitolele raman in arhiva sa stii...
Trimit mesajul acesta...caci l-am inceput acum o ora!
Clau multzam pt. ingrijorare...Seb pot spune ca e bine...nu-l doboara pe el o otita. Mi-e imposibil sa-l tin in casa!
Sa te vedem la toamna cu emotiile pt. Razvanel!
Eu i-mi amintesc ca in prima zi de gradi a lui Seb, cand a fost ora de pauza mare, m-am dus si m-am ascuns sa vad ce face. si in fiecare zi de luni, mi-e greu fara el acasa!
pozici
bb2
burticutza
mstela spune:
HAI SIMONETTE!HAI YANNIS!ca mai e putin si scapati de suferinta!
Draga Naty,bine ai revenit acasa!Imi pare bine ca ne-ai scris.De cate ori vei avea putere si timp,descarca-ti sufletul pe crenguta,noi suntem aici cu sufletul alaturi de tine si ne rugam in continuare pentru voi.Cel mai important e ca sunteti bine,iar in curand vei vedea numai lumina si fericire in calea ta,cu siguranta,dupa atata suferinta.
Fii tare si incearca sa nu te gandesti decat ca in curand vei avea micutza acasa langa tine si vei fi cea mai fericita mamica.Imi pare rau pt tatal tau,sa dea Domnul sa fie bine.
cu miile.
Doamne,ce cuvinte de mamica,bineinteles ca m-au podidit lacrimile!
Si acum multe incurajari pentru mamica noastra eroina!!!!!!
Si,Naty,incearca sa te gandesti ca e vorba de alta persoana cand citesti din urma,si nu te intrista,te rog!
Felicitari,vera pt micutii gemeni grasuni!
Nicol
,mamaa ce nastere ai avut!Dea Domnul la toate asa!
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
Simo27 spune:
pe B1 e Lavinia Sandru..cu legea mamelor,iar pe TVR 1,Bianca Brad,cine vrea sa se uite!
Simo,mamica lui DAVID,
,
37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
Moaaaama, cat am de recuperat, si am vazut ca sunt vesti, lipseste omul cateva ore, si naste lumea, moaaaaaaaaaaaama, ma duc sa citesc din urma si revin!!!!
Nu-mi vine sa cred!!

HAI SIMONETTE !!!HAI SIMONETTEHAI SIMONETE
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
numeioana spune:
Cine a facut acum cateva zile mancarica cu pipote si inimi?Si cum? M-a lasat memoria!!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Ioana iti predau stafeta!
Tre sa plec putin si vad ca voi aveti viteza-ca de obicei!
Vera Alina sunt in listuta flacaii tai!!
Ia arunca un ochi sa vezi ce bine le sade!!
Pup fetele!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
Zoze, am preluat legatura!![]()
Am facut ordine, curatenie in bucatarie si sufragerie si m-a luat durerea de mijloc. Trebuie s-o las mai moale!
Ioana
38+ si
David
gbutucica spune:
Ietema, hi, hi,hi
nu n-am nascut ca doar v-am zis, dar dupa ce am venit am avut asa o oboseala, am stat un pic in pat si acu am venit sa vad ce faceti
Naty, bine ai revenit pe crengutza, sa fii sanatoasa si puternica si tu si Iulia.
Continui sa-i fac galerie Simonului cu YAnis , PUSH THE BUTON , cum ar zice al meu sotz, si refacere rapida
Roxana , multumim de vesti
Vera , bine ai venit pe crengutza si sa ai nastere usoara si bb sanatosi
Laly , ma bucur ca nu mai uitat.
daca mai trebuia sa scriu la cineva ,
, sunt ostenita si ma doare rau spondiloza.
va pup si aveti grija de voi
,
,
Giani
,....
37+
ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????