Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 10
numeioana spune:
Hai Simooooooooooooo!!! Greul a trecut!! Mai ai putin si vine bebe!! Ce misto: daca scriu B E B E L I N O apare "RECLAMA ILEGALA"!! Ha-ha-ha!!
Ia uitati scun de masa care seamana cu cel de la Cicco, care erate peste 5 milioane: www.magazine-online.ro/dana_zbranca/detalii/scaun-de-masa-grand-comfort/111101/0/" target="_blank">AICI
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Roxana Claudia spune:
Clau - azi n-am fost acasa, am avut o programare la salon inca de sapt trecuta si nu puteam sa o pierd. In plus a venit chiar la tanc pt ca simteam nevoia sa ma rasfat si am petrecut acolo vreo 5 ore cu epilat peste tot, masca la par si masaj, mani-pedi cu o oja de ma simt super femeie, vopsit si coafat. Chiar m-am relaxat dupa cosmarul de ieri. Insa tot timpul m-am handit la draga de Simo si eram cu oki pe tel si-l si butonam la greu. Stiu ca ce a fost mai greu a trecut pt ea...Eu cand zic ca e greu sa nasti natural fara epidurala...stiu ce zic! E masochism, barbarie pur si simplu...fireste ca sunt si exceptii care se dilata repede bla-bla. Insa sunt rare! So..ganditi-va bine mamici dragi
Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
bitza037 spune:
Roxanici multumim din suflet pentru vestile despre Simonette!!!!!Te asteptam cu altele !!!!
Eu azi ma duc la epilat si sa ma tund putin sa ma fac frumoasa c amaine ma duc la eco si poimaine la dr.......dar intru deseara sa citesc vestiel, va dati seama ca nu am sa le pierd,nu?
IRINA
+31
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
ccris_ccris spune:
randunici, uff abia reusii sa va prind din urma...
SIMONETTE
NASTERE USOARA SI BEBE YANNIS SANATOS SI PAPACIOS! SA DEA DOMNUL SA AI TRAVALIU SCURT SI CONTRACTII NEDUREROASE!
NATY, te asteptam cu drag acasa sa amenajezi cuibusorul Iuliei. Curaj, mamico, mult a fost, putin a ramas si o sa-ti vezi puiucul acasa.
Ioana, mobila si camera lu' bebe sunt super, sa o stapaniti sanatosi. E asa de luminoasa si vesela! Iar carucioarele sunt ff frumoase. Ma tenteaza, dar sa le vada si randunelu' diseara, sa vedem ce zice.
Felicitari, Clau, pentru baiet scoler. mamica emotonata.
Luny, la multi ani fericiti si sanatosi impreuna!
Stela, felicitari pentru lucrare de nota 10 si pentru bebelina cuminte.
Vreau sa va spun ca eu noaptea mi-am petrecut-o calcand rufe. Mancasem o cioco si nu mi-era somn deloc, ca atare, ca sa nu ma perpelesc in pat si sa-l trezesc pe randunel, mi-am montat frumos scandura de calcat in bucatarie, am dat drumul la TV si taca-taca, pana la 5 dimineata am calcat maldaroiul de rufe, ramas necalcat de 2 saptamani. Mai am cateva tricouri, dar le las pentru la noapte, cine stie...
Cristina 29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
Ali_bia spune:
HAI SIMONETTE!!!!!!
SIMONETE....SIMONETTE...
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la
doinita_g spune:
M-am intors si eu din plimbare
Mi-am aranjat putin frezura, sprancenele si mustata si repede pe crenguta sa vad ce mai face SIMONETTE
De cand am citit ce-a patit Roxana bag intruna ciocolata in mine..
Rox_dox, eu am optat pt. cezariana pt. ca pur si simplu nu ma vad in stare pe partea cealalta, plus toate prietenele au nascut cu cezar. si mi-au spus "Ce, vrei tu sa fii erou national?"; cumnata-mea a nascut natural si a fost oribil (taiata, cusuta, descusuta . Altfel as mai avea ceva motive:ochii si varsta. Oricum mi-e teama si de operatie (mai mult de anestezie) dar oi vedea eu ce-o iesi pana la urma...
Mamipapacioasa, vreau si eu o farfurie de supa din curca aia!!! si daca nu ma satur poate imi trimite si Bubu o portie
Kya, acum o astept pe maica-mea cu cornuletele in dinti
Giani, Ioana, maiculita... se apropie!!!
Ioana, ai bagat o frica in mine nu destul ca bag ciocolata la greu acu' imi vine sa plec la Bucuresti maine!!!
Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
numeioana spune:
Am ras 2 pungi de pufuleti si m-a luat o greataaaaa!!
Lasa, Doinita, ca nu nastem noi asa repede! Ia uite cine incurajeaza pe cine!
Cris, si mie imi plac, dar eu am luat carutul inca din decembrie.
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramo_cata spune:
HAI SIMOOOOOOO,HAI YANNISSS
rami26 + 31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
Clabuc spune:
Simo, saracuta de ea cat se mai chinuie sa scoata bebeul din burtica; noroc cu epidurala; ce bine ca mi-am luat si eu!
Hai Simonette! Hai Simonette! Hai Simonette!
Laly 34+ Maria Clarinda
AMR 5 SAPTAMANI!!!
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
CristinaGoji spune:
Of, bine ca are epidurala Simo! Mare usurare ii cu epidurala asta! Iti dau maaaare dreptate, Roxana!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza