Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)
Raspunsuri - Pagina 3

Roxana_G spune:
Multumim mult si va asteptam in vizita cand doriti. Si Alexandrei ii plac vizitele, asa ca s-ar intelege binisor copiii.
Iacata poze noi si cu Andrei, caruia tocmai i-a iesit primul dinte:
http://community.webshots.com/album/562601730ouvsFa
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze

Roxana_G spune:
Voiam sa va mai povestesc din culisele botezului, din perspectiva atomicei mele. Pe langa faptul ca a alergat peste tot dupa Teo, se tinea numai de rochia ei si se supara daca nu o lua cu ea, s-a indragostit si ea iremediabil de sora Teodorei si tot insista sa o invit la noi acasa. Asa ca le asteptam pe amandoua cu placere.
Apoi a plecat cu cumnatul Teodorei sa ii arate niste plante si am cautat-o de era sa murim de inima. Cand am certat-o ca poate venea vreun necunoscut sa o fure, ne-a zis indignata ca era cu prietenul sotului bebelusului.
Iata ce a mancat toata seara, iata si ce a facut.
S-a trezit Andrei si nu mai apuc sa pun poze, dar le gasiti acolo in album. Oricum a fost haioasa, super energica si zapacita, a tras draperiile, a stins lumina si a turnat in pahare o sticla de apa minerala (adica o intreaga masa la care nu ajunsesera musafirii). Ssst, asta nu cred ca vazuse Teo!
Daca l-ati auzi pe mititel ce suparat e de cand cu dintisorul...Unde e baiatul meu linistit, studios, prietenos si zambaret ?
Rox ,
Poze

dadi_t spune:
La multi ani,Amos-Daniel!
Saphir, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! N-ai mai intrat de mult tare...sunteti bine??? copiii ce fac? Cum te descurci cu ei??
Roxana, sa va traiasca finuta si voi sa-i fiti alaturi cat se poate de mult cu ..povete! Intr-un fel sunteti parintii spirituali de-acum!
Am admirat pozele si sunteti tare frumosi cu totii...de copii tai ce sa mai spun, sunt mai mult decat reusiti! Tati are ce sa pazeasca cand o sa creasca Alex mare...are niste ochi ...o minunatie...si expresia fetei e adorabila...nu vreau sa par exagerata...dar dupa Alex ...morrr....pacat ca n-am un baiat...
A si ...felicitari pentru dintisor...la cat mai multi si fara dureri...
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

Roxana_G spune:
Tania, multumim tare tare mult. Frumusica noastra e cam nazdravana insa. Aaa, finuta e un finut.
Amos Daniel
Sa fii sanatos si norocos!
Rox ,
Poze

dadi_t spune:
scuze...daca ma uitam si pe pozele de la botez vedeam ca e baiat...
<<<<<Frumusica noastra e cam nazdravana insa. Aaa, finuta e un finut.
Amos Daniel Sa fii sanatos si norocos!
Rox ,Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)>>>>
Cred ca e generatia atomica...Bibica e intr-o miscare browniana continua...dar ma bucxur ca este rezonabila la conditionari, daca i se explica ca un lucru este rau cedeaza...nu-i incapatanata..Cu Andreea era alta poveste....o tine pe NU pana in panzele albe...sau pana uitam eu de ce o cert...
Adriana, ce faceti????
Anca, ati pus la cale sejurul de vara...la mare?
Nu stiu de ce dar postarile Liei si ale Daliei abia astazi le-am vazut...si voua vi s-a intamplat???? Bine-ti revenit fetelor...poze recente????
O noapte linistita!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

buli spune:
Roxana,
devin redundanta cu aprecierile
Tania,
am vb de concediu - dar ne-am hotarit ciuciu.
noua ne-a fost tare bine la constanta, sint insa niste lucruri care ne deranjeaza - cum ar fi mizeria de pe plaja - e tare pacat - ar putea fi foarte frumos.
asa ca mai vedem, mai meditam .
noi mergem in principal sa facem plaja si baie, asa ca nu se justifica neaparat alta tara pentru asta, dar daca la plaja nu e ok din cauza de gunoaie, atunci ne mai gindim.
tu cind ne mai arati ceva poze cu fetele tale?
Matei abia ce a scapat de niste ture de antibiotice - am trecut milimetric pe linga pneumonie. acum e bine, dar a fost cam greu - 3 sapt nu a iesit mai deloc din casa - ne urcam cu totii pe pereti.
era de altfel foarte vesel si vioi, dar tuseaaaa - enfin - a trecut.
simbata merge la tara la bunici, eu plec marti la berlin si tati ar fi cam inghesuit acasa cu Matei. Amos, sa fii sanatos si voios!
Diana-Alexia, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
a - si sa nu uit - de vreo saptamina sintem cu totii broaste testoase, umblam cu plapumi/perne in spate prin casa pe post de carapace - asa ceva ...
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

buli spune:
intrebare intrebatoare:
stiti cum a ramas cu grupa pregatitoare?
se va face la scoala sau la gradi? parca erau nistediscutii pe tema asta ...

Roxana_G spune:
Tania, din pacate Alex e si incapatanata. Asa ca...am de lucru cu ea. Noroc ca Andrei pare mai calm...deocamdata. E mult mai linistit decat era Alex la varsta lui, chiar ma intrebam cum ma relaxez asa cu el si fac si treaba in casa si cu Alex nu faceam nimic.
Anca, a ramas ca in tren cu pregatitoarea, adica nu au decis nimic. Pana una alta ramane la gradi. Cu marea sa stii ca ai dreptate, la noi sunt mereu probleme si servicii proaste. Noi daca nu am avea apartamentul ala la mare chiar nu am merge. Insa nu e in centrul statiunii, e mai putin aglomerat si plaja e ok. multi pentru broscute. Noi am fost si am ramas cai. Eu sunt mama cal, noroc ca nu i-a dat prin cap sa imi zica iapa.
Rox ,
Poze

buli spune:
quote:
Noi am fost si am ramas cai. Eu sunt mama cal, noroc ca nu i-a dat prin cap sa imi zica iapa.![]()
inca

buli spune:
merci
intrebam de gradi pt ca as vrea sa-l dau la o gradi cu program lung din toamna, dar dc ar fi numai pt un an parca nu l-as muta ...