Siguranta testului de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

lorelay felicitari ..ti-am admirat pozele,ai fost o mireasa foarte frumoasa..si in privinta lui bb eu zic ca ai destul timp sa incerci...stresul nu face bine la ..asa ca linisteste-te si daca nu o fi sa fie acuma va fi altcandva...iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti..eu pe masura ce trece timpul sunt tot mai stresata..cine stie poate de la stres sa-mi vina...offf...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Lorellay-noutati?

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

fetelor la cat timp vi s-a pozitivat testul de sarcina?...la cate zile intarziere...tot stau si ma gandesc ca daca as fi fost insarcinata ar fi trebuit sa-mi apara testul pozitiv...si mie imi iese negativ la a 9 zi de intarziere a ciclului..e prea devreme pentru test de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nacajita rau....vineri seara m-au invadat ....sper luna viitoare....

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

pe mine inca nu m-au invadat...cred ca au gresit adresa..trebuiau sa vina la mine nu la tine....am fost intre timp si la ginecolog care zice ca nu se vede nik la echo...ia testul de sarcina continua sa fie negativ(duminica l-am repetat)...asa ca nu-mi ramane decat a mai astept...uffff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns candy83 spune:

Buna fetelor! De cateva zile imi dau tarcoale mii de emotii si de intrebari fara raspuns. As avea nevoie de un sfat ... de un ajutor ... Am 25 de ani si sunt casatorita. Amandoi ne dorim tare mult un sufletel gingas langa noi (mai ales o fetita). Tinand seama de ceva sfaturi gasite tot pe forumuri despre copii si in urma unor calcule atent realizate, am aflat ca pe data de 26 februarie ar fi ziua ovulatiei prin urmare conceptia a avut loc pe data de 23. In ultimii 6 ani ciclul menstrual a venit "ceas" la 29 de zile. Nu a intarziat nici macar o zi. Pe 10-11 martie il asteptam din nou dar iata ca azi 16 martie inca nu s-a aratat si lipseste cu desavarsire orice simptom de-al sau. Din pacate insa testele de sarcina facute pana azi (6 la numar) au iesit toate negative

Mergi la inceput