help! gheata la combina frigorifica!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana87 spune:

fetelor, sunt asa necajita...am o combina frigorifica Arctic, luata de doi ani...ne-am mutat si am pierdut garantia; merge motorul in continuu si nu ingheata decat f. putin in congelator si in frigider cred ca sunt 15 grade...am chemat pe cineva si mi-a zis ca probabil are un por pe undeva, dar fiind incastrata instalatia cum spunea si geba ar trebui taiat peretele si scoasa instalatia si pusa alta ...m-ar costa cel putin 250...doamne alti bani...ce sa fac?

geba la tine daca ti-a incarcat freon cat o sa mearga oare? nu ti-a spus? sa imcerc si eu varianta asta? mi-a zis ca s-ar putea si asa dar poate mearga o luna sau un an.

liliana tu ai zis ca si la tine si-a pierdut freonul si a pus alt panou cu instalatia...adica fara sa-l mai scoata pe cel vechi? si unde la pus ca zici ca e la vedere? cat te-a costat?

sper sa-mi raspundeti cat mai repede ca-s foarte necajita si nu stiu ce varianta sa aleg.

Mergi la inceput

tot intru sa vad daca nu-mi raspunde cineva...cine sa-mi raspunda daca mesajul meu nici n-a aparut inca? deatatea ore...of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare rau ca nu mai ai garantia ,deoarece Arctic-ul are 3 ani.Oricum cheama pe cineva de la Arctic sa-l repare pentru ca o sa-ti dea garantie pe reparatie.Soacramea a incarcat un Zanussi cu freon(3mil.)si a mai tinut-o un an.

Bafta

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

La noi a incarcat cu freon, nu mai aveam aproape defel in instalatie - cand a dat drumul, a facut un fas scurt si gata. M-a costat 100 RON, dar garantie nu mi-a dat defel: 1 luna, 1 an, 3 ani, nu mi-a garantat nimic. A spus ca e in functie de cat de mare e porul/fisura. Daca e din fabricatie, s-ar putea sa ma tina inca 3 ani de acum inainte; daca a aparut pe parcurs, depinde... Vom vedea... Mi-a spus si mie varianta cu schimbatul instalatiei, care e la fel incastrata in frigider, dar mi-a spus ceva de genul 5-600 RON. Acum suntem in faza de asteptare. Doamne ajuta !

... Un martisor si o primavara frumoasa !

Mergi la inceput

multumesc fetelor de raspuns...o sa merg luni la un centru de reparatii frigidere poate ma lamuresc ei mai bine; am citit undeva ca se poate incerca cu o pompa de vacuum daca e un por undeva si ca acest por ar putea fi nu neaparat in instalatia din peretele frigiderului, ar putea fi si in exterior; cred ca deocamdata o sa merg si eu pe varianta de incarcare.

Mergi la inceput