ajutor shopping (pt fetele din frankfurt)

ajutor shopping (pt fetele din frankfurt) | Autor: tessa1965

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
peste doua saptamini voi ajunge pt citeva zile la frankfurt si as vrea sa fac ceva cumparaturi, imbracaminte si incaltaminte. ati putea sa-mi dati ceva nume de centre comerciale sau outlet-uri? mai sint cumva reduceri?
va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Perioada de reduceri s-a incheiat, dar cred ca mai gasesti cite ceva....

Poti merge pe Zeil, e strada principala pietonala din oras si ai o gramada de magazine: C&A (haine si ceva incaltaminte), H&M (haine); Zara (haine si putina incaltaminte), Mango (haine), Peek&Clopenburg (haine), Kaufhof (cu de toate), Karstadt (cu de toate), Woolworth (de toate), Pro,od (haine), Saturn (electronice), Esprit (haine), Tack (incaltaminte), Deichmann (incaltaminte), Sportarena (echipamente sportive), Hako (incaltaminte), Zero si Pimcki (ambele haine), Douglas (parfumerie), Poland (numai haine barbatesti).

Apoi, poti merge in Nordwest Zentrum (e un fel de mall - aici gasesti Toys er Us, daca vrei jucarii) si Hessen Center (la fel). Acolo mai gasesti Media Markt pt electronice, dar si alte magazine.

De Outlet-uri eu nu stiu.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessa1965 spune:

helbi, iti multumesc mult pentru informatii. m-am uitat mai devreme la un alt subiect, tot cu cumparaturi, dar in munchen. am vazut ca acolo sint mai multe centre comerciale, eu credeam ca si frankfurt-ul este un oras mare, plin de mall-uri.
multumesc mult inca o data, acum magazinele le stiu, doar banii multi imi mai trebuie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Tessa, Karstadt si Kaufhof (eu pe asta i-l prefer) sunt ca niste mall-uri. Mai e si Zeilgalerie (acum mi-am amintit ed el, ca eu nu prea intru acolo); Benneton, Stefanel.........toate pe aceasta strada principala, ZEIL!

Frankfurt-ul e destul de mare, dar nu la fel de mare ca si München-ul.

Mergi la inceput