Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor uite cum se manifesta febra asta eruptiva.... si ciudata!!!!

Simptome si semne - Exantemul subit se manifesta printr-o febra brusca ajungand repede la 39-40 grade C si mentinandu-se in platou timp de aproximativ trei zile; ea poate fi complicata cu o criza convulsiva febrila, in general benigna.
Eruptia survine in cea de a treia sau cea de a patra zi; ea este precedata sau este insotita de scaderea febrei. Se manifesta prin mici pete superficiale, roz deschis, predominand pe trunchi, afectand, de asemenea, membrele si neafectand fata. Eruptia dureaza doar 12 pana la 24 ore. Cateodata, boala poate lua si forma unei febre izolate, fara eruptie, cu o inrosire cutanata discreta pe trunchi, de scurta durata si fara febra. Exantemul subit nu necesita nici un tratament care sa fie deosebit de cel destinat combaterii febrei.

Cristina, Alex 20.02.2006 si 24 cu Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina sper sa va treaca repede! Multa sanatate si sotiorului! Ai mare grija de Alex! Ce tratament i-a dat?
La rubeola din cate stiu bubitele trec foarte repede..intr-o zi! Bine ca nu are rubeola!

Deci retinusem eu bine...asa ca avem 2 crestini si o mireasa week-endul asta!...pozeeeee! plss!

Azi am fost la cumparaturi...mi-am luat pijama ptr spital...deja ma pregatesc!

Am modificat lista...daca e ceva gresit sa-mi spuneti va rog!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare... am intrat si eu scurt sa va zic ca am poze la semnatura... si sper ca v-a fost dor de mine cat nu am activat pe aici ...
Raul s-a comportat exemplar la nunta... i-a lasat pe mami si pe tati sa tzopaie toata nunta si a dormit pana dimineata.A primit o mie si o suta de dedicatii .... a fost super ok
Nu am sortat pozele de la semnatura...daca gasiti si cu ochii inchisi sau tremurate sa nu va speriati.Am sa intru cand termin cu toata nebunia ce a ramas in casa... Va pupacesc pe toate

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Ciao!!!

Nu stiu ce sa zic de eruptia asta ca pare totusi rubeola desi e atipic ptr ca nu are ganglionii inflamati. Are bubite inclusiv pe talpi si palme !!! si intre degete !!! e de speriat!!! saracul zice ca are buba!!! :(:(:(
Asa ca maine mergem la Darie sa vedem ce zice ca eu nu sunt linistita pana nu stiu exact ce are.

Deci maine de ziua lui Alex saracul e pe la doctori si cu bubite !!! ce zi are!!!

Si pe langa toatea astea si sotul este varza!!! azi am fost la V.Babes sa=l asculte la plamani ptr ca tuseste ingrozitor si abia vorbeste si e si cu febra. Are si un spasm bronsic, si diagnostic angina acuta. Saracul l=am trimis la soacramea sa nu ne dea si noua ceva ptr ca Alex ar fi numai calare pe el si sigur ar lua ceva.

Hai gata ca m=am plans destul!!!

Sper ca la voi e mai roz decat la noi.

Saptamana asta nu mai ajung nici la 4 D ca nu am cand si merg sapt viitoare miercuri. Nu mai am rabdare pana sa o vad pe bebelina Beatrice.

PUsiiii

Mergi la inceput

Miha nu avem nici un tratament ptr rubeola. Doar ptr febra si e pe tratament homeopat ptr ca am fost cu el si la Jurj.
Pupici la Cristi mic si bucalat.

Mergi la inceput

Ank, frumoase pozele !!! si tu!!! Sa fie intr=un ceas bun!!!

Casa de piatra!!! [

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare natiune!

La multi ani Alex! Multa sanatate si o copilarie cat mai frumoasa alaturi de bebelina Bea si minunatii tai parinti! Mii de pupici sa treaca bubitele!

Ank ce nunta super ai avut si Raulit-o ce cumintel a stat! Casa de piatra si o surioara peste 1-2 ani chiar si mai mult ca mamica e tinerica, nu baba de 28 de ni ca mine ...Ce mi-a placut la nunta voastra e ca ati avut si zapada...a fost mai iesita din tipar!

Va pupam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Cristina la multi ani lui Alex, multa sanatate lui si sotului tau.meltumesc inca o data pentru Gravibinon. Ai grija de tine sa nu iei raceala de la Alex sau sotul tau.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista: DN 22.10.1982 , UM 17.10.2007, DPN 23.07.2008, Dr. D. Miculita, Odobescu

17+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alex !!!!

Ank, foarte frumoase pozele . Ai avut o nunta foaret frumoasa si o vreme deosebita . Raul e tare dulce . Iti doresc casa de piatra si multa fericire alaturi de cei dragi.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cristina, cum se mai simte Alex? Cum ati petrecut de ziua lui ? Sanatate multa si sotului tau.

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput