Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau,
Sunt o gravidutza din Timisoara de iulie-august, am nevoie urgenta de gravibinon si in farmacii nu am gasit am inteles ca nu se mai importa, daca v-a ramas sau daca aveti in plus mi-ar trebui o fiola pana o sa-mi fac rost. Va rog daca puteti sa ma ajutati sa-mi trimiteti un mesaj pe violeta_m_tm@yahoo.com

17+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Violeta, te pot ajuta eu ca mi=a ramas o fiola. Te contactez pe mess.

Vad ca inca nu sunteti fresh dupa v'day! Inseamna ca ati chefuit la greu.... hiiii si acum va odihniti!!!

Cristina, Alex 20.02.2006 si 24 cu Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Ciao fetelor!

Violeta, te pot ajuta eu ca mi=a ramas o fiola. Te contactez pe mess.

Vad ca inca nu sunteti fresh dupa v'day! Inseamna ca ati chefuit la greu.... hiiii si acum va odihniti!!!

Cristina te sun maine si ne intalnim, mersi mult

17+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ank, iti doresc multa multa fericire alaturi de sot si de Raul. Sa ai o nunta ca in povesti si sa ne trimiti poze pe mailul comun sa te vedem mireasa .

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ank multa fericire, santatete si bunastare! Sa fie intr-un ceas bun casatoria ta! mai ales ptr cavalerul Raul

Adia parca voi ati crestinat pitica azi...Ii doresc multa sanatate si o viata lunga!

Fetele azi am avut de lucru serios ca a fost ziua sotiorului...Am tot prajiturit si cookarit...acum astetam sa atacam un tiramisu...tort nu am mai facut pentru ca am avut de Valentine`s.

Cristina operatiunea olita avanseaza...suntem optimisti...desi pana acum 1 pipi la olita...2 pe chilotei.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

ciao, fetelor.
mai intri si eu in sfarsit.
Ank, ieri m-am gandit la tine, stiu ca ai avut nunta:0. Sa fiti fericiti si sa fie intr-un ceas bun.
Se apropie si a mea, mai sunt doar 2 saptamani:). Abia astept.
Dupe nunta mergem in Tunusia, sper ca nu e o problema sa calatoresc cu avionul. O sa am cam 4luni si putin.....Nu cred ca e pericol.
In rest......am cam pierdut ce s-a mai intamplat dar cred ca abia dupa nunta o sa recuperez cu adevarat:).

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Ank, sa fie intr-un ceas bun!!! Fericire si iubire !!! Casa de piatra!!!

Adia, felicitari ptr noua crestina!!!

Miha, La multi ani sotiorului!!! scuze de intarzire dar noi am fost necajiti ca Alex de vineri seara pana asta noapte la 4 mi-a facut febra ba urca ba scadea 38-39.5 dar sa speram ca o sa fie bine.

PUsiiiii

Mergi la inceput

Miha, bravo cu olita! La inceput e mai greu dar se obisnuieste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Domuta spune:

Buna fetelor

sunt Bianca, D.N.:24.12.79, UM: 13.01.08, D.P.N.:20.10.08
De 3 ani am asteptat acest miracol si sunt foarte fericita ca s-a intamplat! Pentru investigatii, inclusiv laparo, am fost la Dr. Hrubaru! Nu as mai merge la el pt. ca mi se pare destul de rece si as avea nevoie de un doctor mai deschis, care sa aiba timp sa raspunda si la intrebari sau sa-mi explice una alta.
Voi pe care mi l-ati recomanda? Trebuie sa merg cat mai repede la un consult, ca nu mai am rabdare, deocamdata sarcina mea e confirmata doar de un test.
Mersi de pe acum de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca ti-l recomand din suflet pe dr furdean. eu am nascut cu el acuma aproape 4 luni. pe tot parcursul sarcinii l-am inebunit de cap cu intrebarile si cu eco. uneori mergeam si saptamanal la eco!! a fost foarte rabdator, explicit si ffff deschis, glumet, tot timpul bine dispus!!
sarcina usoara in continuare!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput