Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:
si Mihaaaa... hai mai repede acasa sa ne schimbi capitolul 
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
simonicutza spune:
ma bucur fetelor ca nu sunt singura pe aici.
Anka multa sanatate ptr. Raulito, da-i multi pupici calduti din partea noastra: 

...
Cristina iti recomand sa-ti iei o agenda maaaaare ca sa ai unde nota numele gagicutelor si perioada in care le-ai cunoscut ca sa nu ajungi sa faci vreo gafa icurcandu-le,ar fi .... sa nu-l bagi la belele pe Casanova de Alex...

Noi tocmai am terminat baita acum 30 min. si Tobi a si adormit dupa laptic, l-am obisnuit de la 3 sapt.sa-i fac baia tarziu si de atunci imi doarme minim 8 ore in fiecare noapte fara sa se mai trezeasca iar eu ma pot considera ceea mai fericita mamica ptr ca de 2 luni eu nu am mai pierdut nici o noapte.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
Ank83 spune:
simonicutza.... ce cuminte e tobia!!! felicitari....
Bine ca nu avem fete ... ca cine stie, poate ajungeau amandoua pe lista Cristinei 

Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
simonicutza.... ce cuminte e tobia!!! felicitari....
Bine ca nu avem fete ... ca cine stie, poate ajungeau amandoua pe lista Cristinei
AnkRaul
17.10.2007
Poze Raulito
da Anka,ai dreptate, la asta nu m-am gandit.
Stii,exista o vb. pe care am auzit-o de la un var de-al meu care da in strachini de prostie (cand sora mea a nascut o fetita acum 15 ani i-a spus fraza asta razand ca un prost,iar eu nu am putut uita si iaca ca D-zeu nu doarme ca el are o fetita superba de 2 anisori)"ha,ha, Irinca (asa o cheama pe sora mea), ai o fata,ai sa vezi ca-si vor baga toti p..a in treaba ta" .... ce idiot,sper ca ai inteles, oricum nu pot fi mai explicita decat atat ca voi deveni vugara si nu e genul meu...
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
Ank83 spune:
Buna dimineata... Aveti o
de la noi...ca nu mai avem febra.... Yuhuuu... si am scapat de antibiotic 

Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
mihaser spune:
Salut!
Mai dar tare mi-ati simtit lipsa!....Am ajuns azi dimineata la 8 in TM si sunt super fericita ca am scapat. AM terminat cu brio si m-am linistit...acum ma rog si eu ptr sanatatea printesei si astept sarbatorile...
Am citit in diagonala si imi pare rau ca aveti probleme...Stiu foarte bine cum e si ce vise ai in asemenea situatii...Incarcati sa va rugati si sa aveti incredere ca totul va fi bine! DD are grija de toata lumea, in special de gagalicile noastre mici!
O sa schimb capitolul mai pe seara ca mi-e o foame de morrrrr!
Va pup pe toate!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
mihaser spune:
Fetele am deschis capitol nou AICI
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2