Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 19
simonicutza spune:
Buna fetelor !!!
Va doresc un 8 MARTIE !!! fericit si plin de dorinte implinite, sanatate la mamici si prunci !!!
Scuze ca scriu asa de rar dar am mari probleme cu coloana,am dureri care aproape ma paralizeaza la cat sunt de mari si trebuie saraman imobila ptr. minute intregi si de aceea decate ori ma simt bine fac treburile casei ca sunt singurica cuc cu toate pe cap (soacra in Italia si mama mai mult bolnava), dar in rest merge.
Tobia e un baietel exceptional, e foarte vesel, rade si gangurete cat tip sta treaz, are 68 cm si 8,050 kg. acum avand 3 luni in 12 martie.
.Eu de 8 martie sarbatoresc 4 ani de cand sunt impreuna cu tatal fiului meu !!!
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
simonicutza spune:
Adia imi pare foarte rau ptr. vestea asta tare urata,m-au trecut lacrimile cand am citit suferinta dintre randurile scrise de tine, sa te ajute D-zeu si sa sti ca nu esti singura, si eu iti voi tine pumni .... oricum am speranta ca vei primi un raspuns favorabil...cm ziceai situ mai devreme, este ceva care are leac in ziua de azi, nu dispera, vei vedea ca toate se vor aseza din nou pefagasul cel bun.
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
simonicutza spune:
Ank83 as vrea si eu sa merg cu Tobia la piscina dar nu stiu de unde sa ii iau pampers ptr. apa, ma poti ajuta si pe mine cu o indrumare pe directia ceea buna???? merci anticipat !!!
Simo fericita
de
TOBIA 12.12.2007
adiagrozav spune:
Va multumesc la toate pentru gandurile bune si pentru incurajari!
Dupa EEG mi-a dat tratament cu tanakan si mai un sirop, nu stiu cum se numeste pentru ca nu l-a avut la farmacie si abia azi mi-l comanda. Siropul asta este pentru convulsii, zice doctorita ca asa reiese din EEG ca poate face convulsii.
Spuneti-mi va rog unde gasesc medicii pe care mi i-ati recomandat?
si sa va spun faza cutremuratoare....eu nu am spus nimic mamei mele...si ma suna aseara...daca este totul in ordine??? eu intreb de ce?? si imi spune ca a visat-o pe mama ei, bunica mea, care a murit luna trecuta, ca era in brate cu fetita...si nu mai isi aduce aminte ce i-a spus...m-au trecut fiori din talpi si pana in crestet!!! bineinteles ca am asigurat-o ca fata nu are nimic.....nu vreau sa-i spun nimic pana nu stiu exact! Ce ziceti de asta??? paranormal!!!
Va pup si va tin la curent!
www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by simonicutza
Ank83 as vrea si eu sa merg cu Tobia la piscina dar nu stiu de unde sa ii iau pampers ptr. apa, ma poti ajuta si pe mine cu o indrumare pe directia ceea buna???? merci anticipat !!!
Simo fericitade
TOBIA 12.12.2007
simo ma bucur sa aud de voi!! multa sanatate tie si la grasunelel tobia!!!
pana iti raspunde ank, iti spun eu : la REAL gasesti pampers de apa, sau la DM din realul din sagului.
pupici
te asteptam sa intri si la bulgarasi de nov-dec 07.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
Ank83 spune:
Adia uite Dr Bacos e pe Str Iancu Vacarescu nr 6 .Tel 201836.
Iar pe Boia o gasesti la policlinica dr cioata. .parca acolo tel e 290900... dar asta il gasesti pe net.La Bacos e mai greu cu programarile.Daca mergi cu plata e posibil sa reusesti cam intr-o sapt sau 2 sa ajungi la el.Spunei celei de la receptie ca esti ingrijorata.. eu asa am reusit intr-o sapt.Daca vrei cu trimitere fara sa platesti ...dureaza cam o luna si un pic.O consultatie e doar 40 ron deci nu e un efort mare... si crede-ma Bacos e super profi..Boia face doar eco transfontanelar cu altceva nu se prea stie.
..e bine si ala de facut, dar mers cu rezultatul la Bacos.Pupici
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
Cristina si noi mergem sapt viit la Hateg ![]()
... de abea astept... am un nepotel mic de vreo lunita.. de abea astept sa il vad
.
Clau ce mi-au vazut ochii cand am intrat pe forum 
... si ce ora ai ales sa scrii
... sper sa mai intri...
de la noi
Adia poti sa mai incerci dupa program.. marti , miercuri sau joi.. asta pe la 7 poate totusi va ia Bacos mai repede.Offf sa dea Dumnezeu sa fie totul bine ...
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Violeta_m_tm spune:
La multi ani , sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa.
Acum am ajuns acasa de la eco, bebele este bine, este dezvoltat normal, am vazut toate organele si totul este ok, din pacate bebelusul meu este cam pudic, a stat cu picioarele incrucisate si nu ne-a lasat sa vedem ce ascunde intre picioruse, medicul a spus ca este 99% convins ca este fata, iar medicul care imi urmareste sarcina a spus acum o saptamana(desi nu a vazut bine, tot din cauza pozitiei bebelusului) ca , crede ca a vazut o putulica, deci ca-i baiat. Asa ca am ajuns la faza de inceput , sper sa aflu la urmatorul eco, ca nu mai pot de nerabdare
20+ cu posibil 
poze
bebele meu
vio
pussi spune:

LA MULTI ANI! O PRIMAVARA FRUMOASA! SA NE BUCURAM MAI ALES CA UNELE DINTRE NOI SUNT PT. PRIMA DATA MAMICI... E O ZI SPECIALA

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!