Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
Dbunny, era cat ep ce sa ma arunc pe tine sa te sec de energie... dar cand am citit cat dormi... m-am indurat... (eu dau vina pe motivele lunare... )
Nuuu, as lua de la a_deju, ea ar trebui sa aiba de dat, dar nu se prea da in spectacol pe aici si doar asa, de la un rand pe ici, pe colo, nu prea pot sa extrag nimic.
Yagmur... mi-e ca ma lasa ea fara energie...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Hai ca deschid capitol, si asa nu am putere sa ma ridic de pe scaun...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
acs spune:
Simo! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
Felicitari asiza pentru nepotel!
Cam dau tarcoale la butoi, da' n-am de gand sa ma arunc (ca nu ma mai scoate nimeni de acolo). Sper sa revin la sentimente mai bune pana luni.
Edit ca-n loc s-o felicit pe asiza, vin si ma plang :(.
Weekend placut,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
a_deju spune:
uff, donia, la ora asta energie nu prea am, da' pt tine special ma racordez la eoliana din spatele casei :)) sunt asa intr-o stare de minunata leneeeeee.. :))) dar pot sa fac jumi-juma o cana aburinda de cafeu.. doresti? :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
eri_ka spune:
Asiza, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si mancacios!
Dia, o sa-ti spun luni ce parere am despre pantofi. cred ca or sa fie ok, mi se pare mie sau sunt cam la fel cu cei de la orchestra (si-s la 1/2 de pret ) Eu n-as prea fi vrut tot roz- fucsia, dar asta e. oricum mai cumpar si altii.
Ref triciclata/carucior, Ingrid nu mai serveste carucior- si nici n-a prea servit- nici nu mai incerc iar tricicleta inca ii place. Intr-adevar e cam greu cu ea can intalnim borduri&Co, dar decat in bratze. Sper sa o mai tina ceva si faza cu bicla As fi preferat si eu de 1000 de ori carutul, dar nu se poate.
Seara buna!
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by asiza
Mai am un nepotel ...frumos, frumos, frumos 3350g si 54 cm, Vlad Cristian...Sorela e bine si ea...acum o scot din sala de operatii...Multumesc, fetelor, pentru sustinere...sunteti minunate!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
HIP HIP URA HIP HIP URA HIP HIP URA.
SA FIE SANATOSI
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.