am un baiat de 16 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miru777 spune:

buna,tuturor!vreau sa va anunt ca relatia cu baiatul meu s-a imbuntatit simtitor.Acest lucru se datoreaza si faptului ca merge la psiholog si datorita babatului cu care sunt, dar mai ales faptului ca mi-am schimbat comportamentul fata de el.Spun lucrul asta referindu-ma la faptul ca sunt foarte ferma si mult mai intelegatoare fata de el(Chiar daca uneori nu-mi convine ce imi spune sau ce face).sedintele de consiliere psihologica ne sunt de foarte mare ajutor.In felul acesta am reusit sa-i pun limita si mamei mele care intervine in relatiile mele cu baiatul, dar si cu barbatul meu!O sa va mai tin la curent cu ceea ce se mai intampla cu fiul meu.Vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturile care mi-au prins foarte bine(in primul rand mi-au ridicat moralul!)si mai vreau sa va urez tuturor PASTE FERICIT!, multa intelegere, iertare si dragoste . Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Miru

Mai ai vesti??? Ma bucur foarte mult ca s-au imbunatatit lucrurile. Eram curioasa sa stiu cum a fost relatia cu baiatul tau inainte de povestile astea. Si de fapt cum era el inainte.

Am mai auzit de la mame de baieti ca intre 15 si 16 ani, poate chiar 18 este o perioada teribil de grea, chiar si pentru cele cu baieti cuminti. Parca innebunesc ...

29S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

miru, Doamne ajuta, sa va intelegeti cit mai bine.

asteptam vesti bune in continuare!!!

Mergi la inceput