Mamici de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
AnnaBaby spune:
Hello burticilor!
Azi ma simt mai bine, nu ma mai doare gatul, asa ca am venit la serviciu. Sper ca nu o sa ma intoarca raceala, mai ales ca vad multa lume bolnava care stranuta su tuseste, iar intr-o banca intra zilnic o gramada de oameni, chiar nu pot evita aglomeratia asa cum se recomanda. Nu pot decat sa sper ca m-am imunizat nitel cu lamaie.
Madina vad ca ai aceeasi problema ca si mine cu gatul. Mie mi-a trecut cu lamiie cu miere - storc sucul de la o lamaie si-l amestec cu o lingurita sau 2 de miere, si beau combinatia asta de vreo trei ori pe zi. Chiar are efect! 
Monalac multa bafta azi la examen si la doctor - sa vii numai cu vesti bune! 
Camy nici eu nu o simt pe bebelina in mod constant - sunt zile cand o simt de 2-3 ori, si zile cand nu simt nimic. Oricum am remarcat ca incep sa percep miscari cand ma asez in pat, sau la serviciu ca stau toata ziua pe scaun la birou. Daca sunt in miscare nu prea simt. Sper ca o sa vina sotul tau si o sa aveti o minivacanta reusita la Bran, si sa te linistesti si tu in ceea ce priveste gandurile negre. 
Didi eu cred ca am simtit miscari de pe la 15 saptamani, dar nu eram sigura ca e BB, erau asa cum ai zis tuc ca niste zvacniri de muschi. Abia saptamana trecuta, adica a16a, am avut o lovitura mai puternica, si de atunci tot din alea slabe.
Bai fierbinti - cred ca pana la urma e destul de relativa problema - adica fiecare percepe ideea de fierbinte in felul ei. Si mie imi place apa mai fierbinte si totdeauna am facut dus sau baie asa, sotul meu nu poate intra cu mine in cada, zice ca se sufoca si e ca in sauna. Mie mi se pare ca exagereaza, ca nu e chiar asa. In concluzie, daca sunteti obisnuite cu apa fierbinte, probabil ca nu e nici o problema in timpul sarcinii. Pana la urma, la fel ca vopsitul parului, e la latitudinea fiecareia.
Azi incep sedintele de masaj, reflexoterapie si gimnastica pt gravide. Abia astept, sunt f nerabdatoare. Voi merge pt inceput de 2 ori pe saptamana - lunea si miercurea. Instructoarea o sa ma invete si cum sa respir, care e postura corecta etc.
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze
vias spune:
bune fetele,
eu nu simt nimic....nici cand ma linistesc, nici dimineata, nu mai simt chiar deloc...sper sa fie totul in regula...
legat de minivacanta la Bran...s-a cam dus naiba gandul....aseara sotul m-a sunat si mi-a zis ca vine...asa cum banuiti..''SAPTAMANA VIITOARE''...ne-am certat 2 ore in telefon...am tipat la el...apoi am plans foarte tare...si i-am dat un ultimatum...vine azi sau nu mai vine niciodata....i-am spus ca bag divort...iar el mi-a zis ca poate e mai bine...
..asa ca...stiu ce am de facut in continuare....nu??
...tot ce regret este ca-i fac bebelusului meu rau...dar nu stiu ce-as putea face ca sa nu mai sufar...

o sa intru diseara sa mai vb...
..o sa fiu bine, sunt puternica!!
Cami
pustai
AnnaBaby spune:
Camy pus draga de tine, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta chiar acum in perioada care ar trebui sa fie cea mai frumoasa din viata. Poate totusi mai exista sperante, astfel de decizii nu se iau prin telefon in urma unei dispute. Nu ma pricep sa dau sfaturi si probabil ca nici nu ar trebui, asa ca tot ce pot sa spun este ca indiferent de decizia ta, noi vom fi alaturi de tine si te vom sprijini! 
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze
locca spune:
Mada, felicitari pt. domnisoara din burtica! Sa fie sanatoasa si sa se inteleaga bine cu sora ei.
Camy, imi pare tare rau. Eu zic sa incerci sa te linistesti si sa nu faci nimic deocamdata.
Anka, eu am nascut cu epidurala care nu a prins, deci a fost cam apa de ploaie. Initial ziceam ca fara, dar contractiile mele au inceput pe 12 sep. seara si cand am ajuns a doua zi la spital pe la 11 dimineata si mi-a zis dr. ca am doar 2 cm dilatatie mi-am reconsiderat optiunile si am cerut epidurala (pe la ora 15 ajunsesem si eu la 4 cm). A fost cam nasol ca nu am putut sa dorm noaptea si eram cam obosita. Desi contractiile nu erau foarte dureroase erau regulate la 10 minute si nu puteam dormi. Am nascut abia pe 13 sep. la 9 seara. Pana la sfarsit nu mi s-a parut deloc groaznic, mai ales ca la ora 8 seara aveam dilatatie 8 si la 9 am nascut, cred ca am impins de 5 ori.
Daca tot am ajuns la faza asta sa va zic ca mie mai nasol mi s-a parut controlul de imediat dupa nastere ![]()
Una peste alta cred ca acum voi incerca fara deloc, dar cum zicea si Mada pastrez alternativa epiduralei. La polizu nu trebuie sa cumperi trusa inainte.
Gata, la lucru cu mine.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Alina Maria spune:
Buna dimineata fetelor , bine v-am gasit , imi cer scuze de absenta insa la noi e cam mare agitatie , a fost o vreme super frumoasa si am profitat de ea cu treburi si plimbari .
Noi in curand vom incepe munca de santier in gradina , mai precis vom consrtui inca o camera adaugata la casa , un fel de camera , garaj , dar va fii pt. musafiri tinind cont ca la noi vor venii parintii si surorile in vizita . In casa la parter nu am decat o bucatarie , sufragerie , hol si baie plus o incapere de rezerva in care spal si calc si tin depozitate sucurile tc.
Iar sus am 3 dormitoare , o baie mare , hol si dulap in perete , plus pe acoperis am cutiile cu toate cele de pastrat . Deci o camera e a noastra o camera a lui Mandy si una a lui Dave Ioan . Apropo imi trece si mie cineva numele la lista ?
Deci avem multe de facut , camera lui bb. nu e gata , o terasa in gradina nu e inceputa , gardul din fata nu e facut si tot asa .
Tin sa felicit mamicutele pt. carucioarele pe care le-au primit , sa de-a Dumnezeu sa ajungem sa ne cunoastem bb. cu bine si eu de abia astept .
Camy nasol situatia ta insa poate sunt si hormonii de vina si eu ma cert cu sotul si il fac cu ou si cu otet insa saracul nu merita , nu exista sot mai bun ca al meu , face de toate si face tot ce poate . Eu imi cer scuze in cele din urma si apoi e o.k.
Ma duc sa pap ceva si apoi la lucru , papapa .
Alina
19
si
Mandy Stephanie 3 ani
Violeta_m_tm spune:
Camy imi pare rau pentru situatia cu sotul tau, suntem toate alaturi de tine, incearca sa te linistesti, gandeste-te ca tu si bebelusul tau sunteti cei mai importanti.
Mada felicitari pentru fetita, ma bucur ca este sanatoasa, ca totul decurge normal.
Ella, Blueeyes felicitari si voua , ma bucur ca totul este bine, ca v-ati vazut copilasii si totul este ok.
Bafta la eco pt cele care merg azi, o sa vezi Mona ca teama pt eco de azi a fost neintemeiata.
Bujo sper sa afli sexul bebelusului, sunt curioasa ce este.
Eu am mult de invatat, ca sambata am un examen la Contabilitate aprofundata si nu am nici un chef, mi-e somn in continuu. Sunt atat de lenesa in ultimul timp.
17+
poze
bebele meu
vio
Tecky spune:
Camy pus imi pare sincer rau ca treci prin momentele acestea dificile in aceasta perioada care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa perioada din viata ta.Indiferent de ce se va petrece in viata ta noi vom fi alaturi de tine chiar daca numai su sfaturi si incurajari.
Bujo abia astept sa stiu ce ai facut la doctor si sa vedem culoarea caruciorului.
Anka eu o sa optez pt nastere naturala cu epidurala in cazul in care nu va fi nevoie de cezariana,sper sa nu.
Apropo fetelor maine e ziua indragostitilor , v-ati gandit cum o veti petrece?La ce cadouri v-ati gandit?Fetele care se afla la prima sarcina,ca si mine,cred ca ar tb sa profitam la maxim de aceasta zi pt ca la anul vom fi 3 nu vom mai fi 2
Pupici la toate 
vias spune:
am vb cu sotul...care va deveni foarte curand ''fostul sot''...el este cel care imi cere acest lucru...am vb la tel cam 40 min (cred ca o sa platesc la tel luna asta macar 10 milioane)...
...cand vorbim la telefon sunt numai reprosuri la adresa mea...ca nu il inteleg, ca nu il sustin, ca nu sunt alaturi de el...si ca nu o sa imi ierte perioada asta niciodata....oare el se gandeste ca EU nu o sa-l pot ierta niciodata?????...
...si cam acesta este sfarsitul casniciei mele...m-a rugat frumos sa merg si sa bag divort....si asta voi face...pt ca nu am alternativa...
...stiti ce regret cel mai tare????....ca casa am luat-o eu...cu banii mei...si a fost dorinta mea sa-l trec si pe el in acte...si acum vrea sa impartim casa....frumos nu???...puslamaua!!!
imi vine sa merg in padure si s tip pana nu mai pot...nu am crezut o secunda ca vom ajunge aici...mereu am crezut ca relatia parintilor mei este cea mai urata....dar se pare ca nu...tatal meu nu ar fi putut niciodata sa-i faca mamei mele asa ceva...mai ales cand era insarcinata...
oare unde trebuie sa merg sa bag divort??...poate ma ajuta cineva cu informatiile astea....
..acum sunt la birou unde ma simt ca un animal inchis in pusca....simt ca nu mai am aer...
pustai
AnnaBaby spune:
Mada ce curajoasa si linistita esti in privinta nasterii! Tare as vrea sa ma pot obisnui si eu cu ideea! Incerc sa-mi pastrez optiunile deschise, cu toate ca as tinde mai mult spre cezariana; dar cu cat analizez mai mult cele 2 variante, cu atat ma inspaimant mai tare si imi dau seama ca nici una nu-mi place!!!!
Am tot cautat pro&cons pt fiecare varianta si de fiecare data sfarsesc prin a pleca de la calculator ingrozita! Cand te vad asa relaxata parca ma incurajezi si pe mine!!!
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze
bubuleana spune:
camy: nu-mi vine sa cred prin ce treci! tocmai in perioada asta cand esti insarcinata si nu trebuie sa te necajesti sau sa te stresezi...ooofff ce rau imi pare!!! sunt alaturi de tine!nu stiu ce sa zic...poate va pripiti..poate totusi trebuie sa vorbesti cu un avocat si sotul tau trebuie sa fie si el aici in tara oricum...chiar nu va mai dati nici o sansa??
orice ar fi te rog sa fii cat se poate de linistita si sa te gandesti mereu la bebe din burtik care merita sa fie fericit, sanatos si iubit! 

bubuleana
17+